Frissítve: 2016. szeptember 24.
Az újabb „30 éves háború”
és a harmadik világháború
Elkezdve: 2015. április 27.

„Világháborúnak olyan nagy konfliktusokat nevezünk, amelyekben a világ államainak nagy része részt vesz, a gazdaságot és a társadalmat a háborús gépezet táplálására szervezik át, illetve jelentős veszteségeket szenved el minden hadviselő fél. A világháborúkat azonban kisebb konfliktusok előzik meg és követik. Ezeket nem számítjuk a világháborúkhoz, még ha azokhoz szorosan kapcsolódnak is.” (hu.wikipedia.org)

A 2015 első felében zajló, leginkább „nyilatkozatháború” után, 2015 második felében a pápa (ismét) kinyilvánította, hogy ez már a III. vh.; az addigi közel-keleti háború kiterjedt Európára is a kontinensfoglaló migránsok-menekültek százezrei-milliói által, és Oroszország is belebonyolódott a háborúba (orosz utasszállító felrobbantása Egyiptomban az Iszlám Állam által, 11/13 párizsi terrortámadás, orosz bombázó lelövése a törökök által), és a háborús események egyre gyorsabban követik egymást. 2015 második felében az abnormális történések fokozódása a tendencia; növekvő számú háborús-, és „fortyogó vulkán” hír; összességében a Nyugat egyre nagyobb háborúba sodródik, és „lassú tűzön fő a béka”. A zsidó harmadik világháborús módszer a gój országok káoszba döntése, és ott tartása, és közben Izrael „semleges” és kimarad a háborúkból.
Történelmi epizód: a haldokló Nyugat és a zsidók halált hozó uralma.
A németek többsége nem élhet nácik nélkül: ha nem a nácikra, akkor a judeonácikra szavaznak; Angela Merkel pedig folytatja kefebajszú elődjének tevékenységét, a németek országának felszámolását. Csak a módszereik különböznek, az eredmény ugyanaz.
2015. 12. 12. „A józan észt hiányolja Orbán Viktor Európából”
Van ész Európában, és Nyugaton, de többségileg kártevő, pusztító, tehát ilyen értelemben nem józan, és nem bölcs, hanem a(z ön)gyilkos racionalitása, esze a pusztításra vonatkozóan.
2015. 12. 13. „Elbukott a francia szélsőjobboldal”
A franciák (ti. a franciaországi állampolgárok) többsége is arra szavazott, hogy ők igenis el akarnak pusztulni a szemiták által.
2015. 12. 14. „Merkel... nem akar bezárkózni, mert az nem ésszerű”
Ellenségek, bűnözők, kártevők elől bezárkózni nem ésszerű, hanem be kell őket engedni a lakásba, várba, országba, hát persze.
A világuralmista zsidók mesterterve ismert: a Közel-Kelet destabilizálása már megvolt általuk annyira, hogy az így elüldözött muszlimokkal most elárasztják Európát (lásd „A tömeges migráció fegyverei – erőszakos áthelyezés, kényszerítés és külpolitika” c. könyvet 2010-ből), ezáltal háborúba sodorják Európát is, aztán jön zsidóamerika, és „megmenti”, vagyis megszállja, Monsantóstól, szemétételestől; ez az új TTIP. Addigra már még egyértelműbben két térfélre, vagyis Jin-Jang ábrára oszlik a világ, van a zsidó világuralmisták bandája, és az ellenállók.
2016 elején a világháború felé tartó történések üteme nem csökkent, sőt, az ütemterv látszik, az, hogy a világháború-csinálók határozott léptekkel tartanak a harmadik világháború elérése felé.
Ferenc pápa ismét figyelmeztette az embereket: „Mintha harmadik világháború lenne”.
„Ferenc pápa úgy értékelte, hogy az elmúlt évet a háborúk és a terrorista cselekmények, és ezek tragikus következményei, emberrablások, személyek etnikai vagy vallási okból történő üldözése, mindenféle jogsértés jellemezte. Mindez – mint rámutatott – fájdalmat hozott a világ számos táján, és már-már olyan jelleget öltött, hogy a harmadik világháború darabjainak nevezhetjük.” Úgyszintén hangsúlyozta, hogy a kultúraterjesztőknek és a médiamunkásoknak is van felelősségük, az, hogy az igazság, és ne a részérdekek szolgálatában álljanak.
A részleteket illetően, 2015-ben már ismert volt, hogy 2016-ra Szaúd-Arábia van beütemezve újabb „arab tavasz”-ként – Szaúd-Arábia kontra Irán muszlim összeugrasztás; és az is előre látható, hogy Európában a kontinensfoglaló muszlimok 2016-ban még komolyabban akcióba fognak lépni. Szilveszterkor már megtartották az „ujjgyakorlatot”, a továbbiakban ugyanez várható még nagyobb létszámban és fegyveresen. „Azok az emberek, akiket három hónapja plüssmacikkal fogadtunk, most köpködtek és rendőrökre lövöldöztek”. Azok a kígyók, akiket a keblünkön melengettünk… Akkor, ki a hülye? A technikához értő, de a politikai döntéseiben segghülye németországi többség az. A magyarokra már nem igazán igaz, hogy nekik Mohács kell, a németeknek viszont Merkel kell. „A német kormány új népet választott magának” – nyilatkozta az AfP. Ezt ennél egyértelműbben már csak úgy lehet mondani, hogy Merkel és bűntársai Németország elárulói és elveszejtői. A németek elvesztettek két világháborút, a hozzájuk csatlakozókkal együtt, és most már egy honvédő harcot-háborút is elvesztenek a saját területükön – és ők Európa vezető ereje. Úristen… Hozzájuk csatlakozni, soha, mert hozzájuk képest pl. a lengyelek és magyarok az életképesség maga, a mongolok pedig az életképesség csúcsa. A néhány ezer Pegidás és AfD-s menekülhet a visegrádi négyekhez, a többiek pedig kapják meg a megválasztott Merkel-migráns kalifátust, a hozzá tartozó erőszakkal, lefejezésekkel, stb., nekik ez a tömeges öngyilkosság kell, erre szavaznak.
A zsidókon a migránsszeretet „valamiért” csak 2015-ben tört ki, amikor már világos volt, hogy túl sokan vannak a TTIP ellen, és az nem lesz aláírva. Nem 2003-ban tört ki ez rajtuk, amikor az iraki háború kezdődött, és kezdtek tömegével menekülni onnan az irakiak, és nem is 2010-ben, amikor a szíriai háború kezdődött, és kezdtek tömegével menekülni onnan a szírek. A TTIP volt az A-terv, ami nem vált be, és következett a B-terv, a muszlimok rázúdítása Európára, hogy amikor már kezelhetetlenné válik a helyzet, jöhessen Amerika „segíteni” – abban, hogy megvalósuljon a zsidó Amerópa.
J(ew). C(lown). Juncker 2016 januárjában (jan. 23-i hír) beismerte, hogy totális válság van az EU-ban. A következő lépés nyilván az lesz, hogy „a helyzet önerőből már nem kezelhető”, és segítségként be kell hívni az USA-t.
2016. 01. 26-án Robert Fico, Szlovákia miniszterelnöke kijelentette: „az EU rituális öngyilkosságot követ el”.
Annyit lehet ehhez hozzátenni, hogy …a zsidó aljasság és a gój hülyeség oltárán, és hogy erről szól a judaizmus és a kereszténység, úgyhogy ezen vallásokat illetően a kauzalitás elve és természettörvénye rendben van – az van a gyakorlatban, ami az ott leírt elvekből következik; aki abban hisz (mert pl. azt vetették be vele sikeresen), aszerint él, azt kapja – és az is, akire az ilyen, rituális öngyilkos többség rá tudja kényszeríteni az akaratát, úgyhogy el kell tőlük határolódni, világnézetileg és fizikailag is.
A világuralmista zsidók szempontjából nézve minden lépés logikus, a világuralmista logika szerinti – és aljas és pusztító. Kiürítik Irakot és Szíriát, aztán felvásárolják a nagy felvásárlók, a muszlim népet áthelyezik Európába, ahol a muszlimok és keresztények lekötik és megsemmisítik egymást, és a zsidók a nevető harmadik, és építik ki a feudalista rendszerű NWO-t és a világkormányt a zsidó királlyal, és úgy uralkodnak, ahogy a zsidók mindig is szoktak, bűn rosszul; az igazságosság és a béke nem az ő „asztaluk”, ehhez nem értenek. Amíg világuralmista zsidók vannak a világon, addig nincs béke, hanem igazságtalanság, kettősmérce és halálkultusz van ott, ahol ők uralkodnak. A teljes világuralmat pedig soha nem fogják elérni, mert nem mindenki aljas, és nem mindenki ostoba. A harmadik világháborút viszont minden további nélkül el tudják érni. Hogy mekkora rothadás-romlás van a Naprendszerben a világuralmista zsidók és társaik miatt… rosszabbak, mint egy meteor-becsapódás.
A folyamatot illetően, gyakoriságban és méretben növekszik a háborús dolgok mennyisége szerte Nyugaton és a világon; aztán a mennyiségnövekedés minőségváltozásba megy át.
A világháború nem természeti csapás, a világháborút emberek csinálják. Igazságosság és korrektség nélkül nincs béke; és ebből is tudható, hogy milyen emberek csinálják a háborúkat – fehérgalléros bűnözők, pszichopaták, kártevők, a pusztító erő –, és kényszerítik ezáltal védekezésre a többieket.
A helyzet egyértelműsítése:
2016. 01. 27. Obama a Világ Igaza (vagy másképpen Népek Igaza) washingtoni zsidó nagykövetségi díjátadó ünnepélyen (szertartáson, ceremónián) azt mondta: „Mi mindannyian zsidók vagyunk.” Ezt még egyszer megismételte (videó 1:43:28-tól). Valamint ezt is mondta: „Az USA globális harcot folytat az antiszemitizmussal szemben, ezért szervezték meg az első ENSZ-közgyűlést a témában, és ezért sürgettek más nemzeteket is, hogy a veszély kezelésére – Amerikához hasonlóan – különmegbízottakat nevezzenek ki. »És ezért léptünk fel, amikor Magyarországon szobrot terveztek állítani egy második világháborús antiszemita vezetőnek, hogy a kormányuk álljon el ettől a tervétől. Ez nem egy széljegyzet volt a kapcsolatunkban, hanem alapfeltétele annak, hogy fenntartsuk a jó viszonyt. Ezt értésükre adtuk« – fogalmazott Obama.”
Egyrészt, a világ legnagyobb hazugjai osztogatják a Világ Igaza díjat; ezt visszafordítva normálisra, a Világ Gaza, a Világ Bűnözőpártolója díj. Másrészt pedig zsidóamerika mondja meg, hogy Magyarországon milyen szobrot szabad felállítani.
Orbán a beleszólást „a leghatározottabban visszautasította”. Van Hóman szobor? Nincs. Akkor ez a visszautasítás csak annyit jelent, hogy ő önállóan is ki tudja nyalni a zsidók seggét, nem kell neki hozzá iránymutatás.
Judeonácizmus van Nyugaton: hazudozás, csalás, kártevés, pusztítás; a zsidó nyomulás, avagy menetelés – a pokolba.
Magyarország pedig zsidóamerika gyarmata, még ha a jobb szélén helyezkedik is el, és most jött az ukáz a központból, hogy tessék beljebb menni.
Ez a rossz oldal.
Néhány vélemény internetes fórumozóktól az ügyben:
„Az országok önrendelkezési jogának megsértése – amúgy is, hogy jönnek ahhoz, hogy más ország belügyeibe beavatkozzanak. Azt hiszem, továbbra is bojkottálom az amerikai termékeket.”
„Szép kis helyzetkép Magyarország állapotáról. Se demokrácia, se függetlenség! Ergo kiszipolyozott gyarmat lettünk.”
„Elég ha tudja, hogy a banánt meg kell hámozni. A többit a zsidók a szájába rágják. A zsidók a szájába adták a mondandót.”
„Tehát letiltották Hómant, (azaz nyílt parancsot adtak Orbánnak, (aki ezért még nem lesz szimpatikusabb)) és ennek fejében VISZONT Orbán beleegyezését adta a TTIP-hez… :) Na, ez Amerika barátsága…”
Mindeközben a „menekült” megszálló muszlimok a legkisebb ellenállás irányába nyomulnak. Érthető hogy ezt teszik, mert a nagy biliárdjátékos fehérgalléros bűnöző zsidók ebbe a helyzetbe hozták, és gurítják őket, és Európa az a lyuk, amire most játszanak, és aminek eredményeképpen Európában is megnő a pusztítás és pusztulás. Ha egy hely élhetetlenné válik, élettér helyett harctérré, akkor az addig ott élők elvándorolnak máshova, a legkisebb ellenállás irányába és helyére, és ott rendezik be és folytatják ugyanazt az életet, amit addig is éltek, legyen az akár jó, akár rossz – és minden gondolkodó és realista ember számára nyilvánvaló, hogy a közel-keletiek és a többi primitív népség csak még jobban lehúzza Európát. Az pedig nem vigasz, hogy volt már rosszabb is, és hogy még lesz is, mert ami most van, az a rosszaság egyik lépése a még rosszabb irányába.
2016. 03. 16. „Ferenc pápa amellett foglalt állást a migrációval kapcsolatban szerdai audienciáján a Szent Péter téren, hogy a nemzetek és vezetőik nyissák meg szívüket és nyissák meg kapuikat - írja az MTI. Izrael népének száműzetésének bibliai eseményeit idézve Ferenc pápa a most zajló migrációról beszélt. »Nem szabad bezárni a kapukat« előttük« - mondta. Azt látja, hogy ma »nagyon sok ajtó és nagyon sok szív zárva van«. A mai migránsok »a szabad ég alatt, élelem nélkül szenvednek, és nem léphetnek be, nem érzik a befogadást. Én azt szeretem nagyon hallani, hogy a nemzetek és kormányzóik megnyitják a szívüket és megnyitják a kapukat« - mondta.”
A zsidók is ezt szeretik nagyon hallani.
A törökök (oszmánok) is ezt szerették volna hallani az egri vár előtt, de nem jött össze nekik.
Tapasztalható, hogy a fekete kipások és a fehér kipás között sokkal több a hasonlóság, mint a különbség. Dolgozik a keresztényekben lakozó zsidó… a titkos féreg foga rág. A katolikusokat a saját pápájuk árulja el és ki a judaista zsidóknak és a muszlimoknak. Ezzel egy jelentős lépéssel közelebb a célként kitűzött zsidó világuralom, és a szintén célként kitűzött muszlim világdominancia felé. A katolikus cél ezek alapján a nagy kollektív öngyilkosság, ami szintén megvalósul; a másik két aljas szívesen és örömmel segít az ostobáknak ebben, már csak a saját tanaik alapján is, amiben benne van a többiek kihasználása és megtévesztése.
A pápa felismerte, hogy világháború van – és a szemiták oldalára állt. A szemitáknak nem lehet rá egy rossz szavuk sem… Nincs is. „Egy túlélő rabbi szerint a migránssimogató pápa »korunkban az alázat és a szentség példaképe«
Csak a keresztényeknek és az európaiaknak van oka a panaszra, mint pl.: a befogadott muszlimok megölték egy papodat, elvágták a torkát. – Na és? A lényeg az, hogy a mérgeskígyók keblen legyenek melengetve, és a szemiták be legyenek fogadva, mert ez kegyes-nemes, és a zsidóistennek tetsző cselekedet.
A pápa és a keresztények azok, akikbe belepetéztek a zsidó darazsak (vö. a bennük lakozó zsidó), és felzabálják és elpusztítják őket belülről; és a buta hernyók a beléjük telepedett és őket elpusztító darazsakat védik. Horror: zombikat találtak az embervilágban. Magasabb szintű értelem, életképesség és önvédelem 0; és ha ezek nincsenek, akkor mi van? Ártalom.
Ferenc pápa: »Minden keresztény lelke mélyén ott lakozik egy zsidó«
Szégyen: olyan Európa-gyilkos beszédet mondott Bergoglio, hogy Martin Schulz szerint terjeszteni kellene
Erdő Péter: »a kereszténység és a zsidóság nem két vallás, hanem másfél«, a párbeszéd pedig »kötelező«
Diktál a zsidó, írja és bólogat a beteg keresztény. A kereszténység eleve úgy volt kitalálva a zsidók által, hogy ilyenné tegyen, és mostanra beérett a vetés, lehet aratni a sok, önvédelemre nem képes keresztény zsákmányállat (hernyó, horogra akasztott hal, zsidó pásztorok által terelt és általuk felhasznált birka) között.
A magyarországi zsidó és zsidóbérenc megmondók szerint a „menekülteket” nem beengedni törvénytelen, kegyetlen, embertelen, stb. (Nem mintha sokan lennének ezekre kíváncsiak, most is csak a nem kicsit belterjes (zsidó)klub rádióban osztotta egyikük az „észt”, szinkronban a pápával.)
Kibombázni embertömegeket az országukból, az ezek szerint kegyes; a nők megerőszakolása, a lefejezések, szintén. Nem beengedni az újbarbár kontinensfoglalókat Magyarországra, és Európába, az a kegyetlen. Mármint a fordított értékrendűek szerint.
Shitraelbe engedjék be a „szegény menekülteket”, az közelebb is van, csak ez „valamiért” fel sem merül a zsidó megmondókban. Az már nem „kóser”.
Az aljas zsidók az ostobákra igyekszenek hatni, hogy azok öleljék keblükre a kígyókat, mert az kegyes-nemes cselekedet. Aki ezt el is hiszi nekik, azt „véletlenül” kár és ártalom éri, pl. megerőszakolódik, meggyilkolódik, kihal.
Amit a zsidók képviselnek szavakban és tettekben, az nem a valódi morál, hanem a valódi átverés, megtévesztés, félrevezetés.
A cigányok rezet adnak el aranyként, a zsidók pedig ártalmat jóságként – már akinek tudják – és ennek alapján a judaista mentalitású zsidók a legkártékonyabbak, közvetlenül a nyomukban a cigányokkal és a szemitákkal, arabokkal.
A kártevőket pedig eleve be sem kell engedni az országba, vagy ha mégis bekerültek valahogyan, akkor kipaterolni. Ha ez nem így történik, akkor a kártevők lehúzzák a helyet a saját féreg-szintjükre, és kialakul a pokol azon a helyen; ami persze nem lesz tartós de addig is pokoli, amíg létezik.
A kártevőket ki kell paterolni az országból, és a világból, ez a helyes; és jó célokat jó eszközökkel, avagy a legkevésbé rosszal ami működik, csak a jó cél el legyen érve.
2016. 03. 21. Hitlery Clinton után Bohóc Trump Lee is hűségesküt tett a zsidóknak.
„Az Egyesült Államok és Izrael »megbonthatatlan barátságáról« beszélt a republikánusok elnökjelöltségére esélyes Donald Trump hétfőn az egyik legbefolyásosabb Izrael-barát amerikai lobbiszervezet konferenciáján, és kilátásba helyezte az iráni nukleáris program korlátozásáról Iránnal kötött megállapodás felmondását.”
„Trump - miután felsorolta, hogy az elmúlt években hányszor állt ki Izrael mellett - biztosította hallgatóságát, hogy az Egyesült Államok és Izrael barátsága számára megbonthatatlan. Dicsérte a zsidó államot, amely szerinte az egyetlen demokrácia a közel-keleti térségben, és leszögezte, hogy megválasztása esetén fő külpolitikai törekvése az Iránnal kötött, szerinte katasztrofális megegyezés felmondása lesz.”
„Beszédében az elnökjelöltségre törő milliárdos nem is egyszer biztosította hallgatóságát, hogy Izrael igaz barátjára lel benne. »Szeretem Izraelt« - ismételte meg végül, újfent előhozakodva azzal, hogy lánya, Ivanka zsidó családban él, és bármelyik pillanatban megszülethet az unokája, azaz Ivanka harmadik gyermeke, akit szintén zsidó hagyomány szerint nevelnek majd.”
A tényleges hatalmat gyakorló jelölőknek sikerült megoldaniuk, hogy a két zsidóbirodalmi pártkatona közül mindegy, hogy melyiket választja a nép, mert a lényeget tekintve mindegyik úgy rossz, ahogy van.
2016. 03. 22. Három robbantás a zseu fővárosában, Brüsszelben, kettő a repülőtéren, egy a metróban, 31 halott, több mint 250 sebesült.
Hans-Christian Strache, a radikális Osztrák Szabadságpárt elnöke nyilatkozta: „Megint megbosszulták magukat az EU-s politika hibái. Egyszer és mindenkorra véget kell vetni a felelőtlen tömeges bevándorlásnak az arab világból, a radikális iszlamisták a menedékjog leple alatti beáramlásának, a párhuzamos és ellentársadalmak támogatásának és az EU-s nyitott határoknak.”
Az „EU-s politika hibái”-nál a szándékos-t kihagyta. Ahogy azt is, hogy nem érdeklik ezeket a terrortámadások, amíg nem ők halnak meg, és hogy minden terrortámadás beleillik abba a tervükbe, hogy végül segítségnyújtás címszó alatt beengedjék az USA-t Európába, szemétzsidóstól, szemétételestül, Monsantóstul, és akkor megvalósul a zsidóbirodalmi Amerópa, aminek érdekében hazudnak, és krokodilkönnyeket hullatnak, amit éppen kell.
Mark Rutte holland miniszterelnök: „Senki ne utazzon Belgiumba!” És eső után mindenki vigyen esernyőt, és köpönyeget – ezt még igazán hozzátehette volna.
Két arab nyelvű Twitter-üzenet: „Úgy látszik, az Iszlám Államban harcoló testvéreink elhagyták Moszult és Rakkát, és áttették a fővárost Brüsszelbe.” „A minap elfogták Salah Abdeslamot, ma már meg is bosszulták őt a társai. Az Iszlám Állam üzenete az ellenségeinek egyértelmű: nem hagyunk békén titeket!”
Egy Disqus hír, állítólag belső rendőri forrásból: „24 órát kapott Brüsszel, hogy elengedje Salah Abdeslamot, különben robbantanak. Hát nem engedték el… Figyelmeztették Brüsszelt hogy robbantani fognak. Félvállról vették.”
A zsidó média persze ez utóbbi hírt nem közölte, hanem csepegtetésként olyanokat mondtak, hogy „Abdeslamnak köze lehetett ehhez a merénylethez is... azért mosolygott az elfogásakor olyan sejtelmesen”.
A napi politikai hírek tartalma pedig jelenleg olyan, mint a pöcegödör tartalma: szar hátán szar. Az nem mindegy, hogy életének X időszakában a szarban lubickol, vagy a boldogságban úszik valaki. Arra viszont szintén jó ez, hogy megmutassa, na, ekkora nagy szarban vagyunk, most éppen ekkora a kupac.
Ilyenkor arra érdemes gondolni, hogy amikor Gandhinak volt egy ásramja (ashram), szellemi menedékhelye, spirituális központja, azt mondta, hogy a pöcegödör tisztítását is el kell végezni, mindenkinek, egymás után, felváltva. Ezt a jelen helyzetre alkalmazva, a pöcegödör tisztítását nem felvállalni, az a helytelen, mert akkor lesz igazán rossz a helyzet, ha mindenki a másikra tolja, és a másikra vár, hogy csinálja meg valaki, de nem csinálja meg senki. Önként és közösen a legrosszabb, legnehezebben megoldható közös feladatot is, ez a helyes.
Újabb amerikai elnökként Mk. Ultra Zsidószolga Hitlery-re, és Bohóc Trump Lee-re lehet számítani. Az USA már a lefolyóban van, és történelmi mércével mérve egész gyorsan eljön a „Hülyék Paradicsoma” c. filmben ábrázolt állapot, és az USA lesz a szuperhülye és degenerált, csökkent képességű hatalom, ahogy ez a Természet nagykönyvében meg van írva.
2016-ban a lassan kifejlődő harmadik vh.-ban Európa a zsidók által behívott, importált „minden napra egy magányos vagy kiscsoportos muszlim gyilkos vagy súlyos testi sértő” szakaszánál tart. A szervezett és nagy létszámú muszlim támadás nyilván akkor lesz, amikor a „menekült” címszó alatt beözönlő haderő létszáma teljes lesz; amikor már nem akarnak még többen Európába menni, akkor jön a következő fokozat – és Obama már beígérte a harmadikat is: az Egyesült Államok soha nem hagyja cserben Európát; vagyis Európa még sokkal alaposabb megszállására biztosan lehet számítani a részükről, csak egy hívó szó kell a hitsorsosaik részéről a második fázisban, és jönnek.
A harmadik világháborút illetően a legrosszabb forgatókönyvre kell felkészülni: villámhábörús atomháború, másra kenve, és a médiában eltitkolva, úgyhogy az előzetes, 1-fél éves jelekből kell észlelni a veszélyhelyzetet.
Végkövetkeztetés: a zsidók által uralt Nyugat olyan, mint egy nagy kalap szar, megcukrozva. Nem véletlenül vonzódnak a zsidók a szarhoz, és a szar alakok a zsidókhoz, és néhány millió (tízmillió, százmillió) meghívott szavazóbázis-légy sem tévedhet. A többiek pedig felismerhetik, hogy… Úristen, mekkora nagy szarban vagyunk! „Érdekes időkben”, vagyis rossz időben rossz helyen. A radioaktivitás fokáról már nem csak a japánok fognak tudni beszélni, a szarból épült vár és Gólem pedig jól fogja trágyázni a földet. A nem ilyeneknek sikeres túlélést, az átlagosnál nehezebb körülmények között is.

A számok: a cikk dátuma a linknél (az évszám utolsó két számjegye, hónap, nap).
A vörös ponttal jelölt írások, videók közvetlenül a harmadik világháborúval foglalkoznak.
A módszer: időnkénti mintavétel a történésekből az összehasonlíthatóság érdekében,
egyébként csak a főbb történések lesznek.


Az út a harmadik világháború felé, és a harmadik világháború a hírekben

2016. szeptember 24.
Migránsok, akiknek VIP-állampolgárság jár - dübörög Rogánék letelepedésikötvény-biznisze” (kuruc.info)

Már legalább kétezer 18 éven aluli radikális iszlamista él Franciaországban” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 23.
Az orrát ripityára törték, fogát kiverték - bevándorlópatkányok támadtak meg egy magyar kamionost Calais-nál” (kuruc.info)

A támadások mindennaposak Calais-nál, ráadásul a sofőröket büntetik, ha migránsokat találnak a kamionokban” (kuruc.info)

Az iszlám meggyalázásáért egyetlen büntetés létezik: levágjuk a fejüket! - a börtönből is tanít a glasgow-i gyilkos” (kuruc.info)

Multinacionális összefogás Európa elárasztásáért: a világ legnagyobb cégei ugrottak a Fehér Ház felhívására” (kuruc.info)

Kerry dühösen kifakadt a »baráti terroristák« aleppói bombázásának hírére” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Moszkva szerint megvalósíthatatlan az atomfegyverek teljes betiltása” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 22.
Aki arra gyanakodott, hogy azért élt luxusban Tasnádi a börtönben, mert zsidó, nem téved” (kuruc.info)

Kokaint árult Budapesten a jámbor egyiptomi” (kuruc.info)

Vona már »nem biztos, hogy betiltaná« a buzifelvonulást - csak a közszeméremsértőket büntetné” (kuruc.info)

Több ezren tüntettek Bukarestben a politikusbűnözők és bújtatóik ellen” (kuruc.info)

Hiába utasítanak el néhány menedékkérelmet a svéd hatóságok, ártatlanék elrejtőznek, így nem tudják kitoloncolni őket” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 21.
Vona Gábor magánéletével indít az ATV új műsora - a Jobbik elnöke elárasztotta a bulvársajtót” (kuruc.info)

Kétezer megszállót akarnak hozzánk toloncolni a skandinávok - kötelezettségszegési eljárást kezdeményeztek” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 17.
• 3 vh. •  „Nem változik Brüsszel bevándorláspolitikája - Orbán azzal vigasztal, hogy legalább nem esik szét az EU, merthogy ez a legfontosabb” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 14.
Orbán: egy luxemburgi kommunista próbál kioktatni minket” (kuruc.info)

Az új német gazdasági csoda: a több mint egymillió »új munkásból« 63-at vettek fel, azok többségét is a postához” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 12.
Orbán: Brüsszel cselre készül, »vidéki városokkal boltolnák le a betelepítést«” (kuruc.info)

Kislányt akart megerőszakolni egy török betolakodó Bicskén” (kuruc.info)

Sydney: késsel támadt szomszédjára a »béke vallásának« követője - persze Allah nevében” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 11.
A szegény menekültek visszamennek nyaralni oda, ahonnan állításuk szerint elüldözték őket - persze az utazás alatt is jár nekik a segély” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „A migránsokkal terrorsejtek érkeztek Európába - nem mi mondtuk, a német belügyér” (kuruc.info)

Májon szúrta szerb áldozatát a betolakodó” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 10.
Ismét Köln: két észak-afrikai brutálisan megerőszakolt egy fiatal nőt a belvárosban” (kuruc.info)

A migránsok ellen tüntetnek a finnek - a tudósítókon keresztül is köszönetet mondtak a magyar népnek” (kuruc.info)

Kétmilliárd eurót követelt Kabul az afgán »menekültek« visszafogadásáért Németországból” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 9.
Magyarország-ellenes Északi Frontot akar alakítani a svéd bevándorlási miniszter” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 8.
Amit szabad Jupiternek: Izrael több tíz méteres betonkerítést épít a Gázai övezet teljes határára - a föld alá” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „A Jerusalem Post már csak tudja: a nemzeti erők gyengítéséért kampányol »Soros-társuk«” (kuruc.info)

 

2016. szeptember 7.
• 3 vh. •  „Földi: polgárháború lebeg Európa felett, az is radikalizálódik, aki nem merényleteket elkövetni jött” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 30.
13 év fegyházat kapott Budaházy a hazaárulók elleni állítólagos fellépése miatt, feltételesen sem szabadulhat” (kuruc.info)

Algériai szúrt nyakon egy francia rendőrnőt - de persze ő is csak azért, mert mentális problémái voltak” (kuruc.info)

Az ENSZ már nem is leplezi Európa-ellenességét: »sérti az alapvető szabadságjogokat a burkini betiltása«” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 29.
»Már az első nap rájöttem, hogy fel akarom akasztani az összes jogvédőt« - olvasónk tapasztalata egy norvégiai migránstanyán” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 28.
• 3 vh. •  „Merkel: »az nem fog menni, hogy egyes országok kijelentik, ők egyáltalán nem akarnak muszlimokat«” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 27.
Infektológus: a migráció járványügyi kockázatot jelent” (kuruc.info)

Elvette a rendőr fegyverét egy afgán Szegeden, harapott is az ártatlan menekült” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 26.
Ezúttal nem fogadták Prágában a megszokott szeretettel Merkelt - egy brit lap szerint merényletet is terveztek ellene” (kuruc.info)

Allah kiáltással hajtott rendőröknek egy nő Montrealban - ez »természetesen« nem terrorizmus” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 25.
Allah akbarozva gyilkolt a »francia állampolgár« - de nem kell izgulni, szerencsére nincs szó radikalizálódásról” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 24.
A HVG zsidói szerint a burkini a szabadság szimbóluma lett, és csodálkoznak, hogy nálunk még nem divat” (kuruc.info)

»Eszeveszett nagy üzlet« - az Iszlám Állam saját iparága lett a migránscsempészet” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Clintonnéban (és eljövendő háborúiban) van az amerikai hadiipar óriáscégeinek reménye” (kuruc.info)

Allah akbarozott, majd gyilkolt Queenslandben egy »francia«” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 23.
A muszlim megszállás helyett még mindig a »radikalizmus és szélsőségesség« miatt aggódnak az EU miniszterei” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 11.
Trump: Obama és Clintonné alapította az Iszlám Államot” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 10.
Morvai az EP-ben: mindenki tudja, az EU-pénzek a csalások, umbuldák melegágyát jelentik” (kuruc.info)

Németországi EP-képviselők megvonnák az uniós pénzeket azoktól az országoktól, amelyek nem látják szívesen a templomgyújtogatókat” (kuruc.info)

Az éj leple alatt légihídon szállítják a hódítókat Németországba” (kuruc.info)

A tömeg gyilkosnak nevezte és kifütyülte a Nizzába látogató francia miniszterelnököt - a híradások elhallgatták, a felvételeket cenzúrázták” (kuruc.info)

Egy 14 éves muszlim csínytevő templomot gyújtott fel Olaszországban - a kaput rázárta a hívekre” (kuruc.info)

Pokolgépek robbantak Törökországban - 6 ember meghalt, 25 megsebesült, köztük több civil” (kuruc.info)

A mohamedánféltő mormonok miatt bukhatja Trump Utah államot” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 9.
Amikor egy Hasszán nevű fejkendős mondja meg a németeknek, hogy hálásnak kellene lenniük az országukat feldúlóknak” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 8.
Ilyen egyszerű a megoldás: Klaus: a bevándorlást meg kell állítani, a feketén érkezetteket pedig vissza kell küldeni. Pont.” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 7.
• 3 vh. •  „»Tömeges, szervezett, agresszív és illegális a migráció« - 4000 ezer határsértő vár most is az alkalomra” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 6.
• 3 vh. •  „Már 18 országot fertőztek meg a terrorsejtek - »Francia«ország vagy Germanisztán még csak köztük sincs” (kuruc.info)

Charleroi-ban is zengett az Allahu akbar: macsétával támadt rendőrnőkre az idei sokadik »európai« terrorista” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 5.
Ismerje meg a fóti gyermekotthon egyik üldözött kis lakóját: ő a würzburgi baltás mészáros” (kuruc.info)

Így készül a menekült: Szíriában Aszad-katonát kínzott, majd jelentkezett üldözöttként Svédországban” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 4.
Földi: az EU védelmi képessége egyenlő a nullával - ha a törökök félreállnak, Európának vége lesz” (kuruc.info)

Egy olasz miniszter végre kimondta, amit Merkelék titkolnak: az Iszlám Állam irányítja az Európába tartó migrációs hullámot” (kuruc.info)

Szomáliai nigger késelt Londonban - de a származás helyett persze a mentális állapota a fontos” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 3.
A terroristák inkubátorházaivá váltak az európai börtönök: ideális terep a toborzásra” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „IÁ-ügynök az egyik terroristajelöltnek: »egy csomó emberünk van Európában, akik csak a parancsra várnak«” (kuruc.info)

 

2016. augusztus 1.
Egy rajta segítő papot késelt meg hálából az új európai Belgiumban” (kuruc.info)

 

2016. július 28.
• 3 vh. •  „Nekik Sztálingrád kell: a német többség már látja, hogy megbukott Merkel politikája, de még mindig rá szavaznának” (kuruc.info)

Hihetetlen, de sajnos igaz: »Wir schaffen das!« - ismételte meg Merkel a polgárháború előszobájában” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Itt a bajor »megoldás«: évi 200 ezer újabb muzulmánt Németországba, és továbbiakat Európa többi részébe!” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Merkel mintapolgárai strandolnak: Allahu akbar, minden német nő kurva, kiirtunk benneteket!” (kuruc.info)

»Felrobbantalak benneteket!« - kiabálta az ártatlan menekült egy brémai bevásárlóközpontban” (kuruc.info)

 

2016. július 27.
Migránsok szöktek meg Kiskunhalasról” (kuruc.info)

Három évnyi »integráció« után erőszakolt meg egy nigger egy 79 éves német asszonyt a temetőben” (kuruc.info)

Korán érő fajta ez: már 15 évesen terrortámadásra készült egy »fiú« Németországban” (kuruc.info)

Itt az EU titkos terve terrorvészhelyzet esetére - eddig minden esetben működött” (kuruc.info)

Ki nem találnák, mire buzdított a keresztény világot megrázó papgyilkosság másnapján is a pápa” (kuruc.info)

Mindenki tudta, hogy a templomi gyilkos időzített bomba, anyja is szólt a rendőrségnek, de nem léptek” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Társadalomtudós: »a muszlim narratívákban a migrációt Európa iszlamizálása kezdetének tekintik«” (kuruc.info)

 

2016. július 26.
Kifulladt a nagy »menekült-éhségsztrájk« Horgosnál” (kuruc.info)

Autót, stólamásolatot és cipőt árvereztet el a pápa, hogy segítsen a szegény menekülteken” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Minden napra egy támadás: templomban, mise közben ejtett túszokat, majd vágta el egy 84 éves pap torkát két IÁ-katona Franciaországban” (kuruc.info)

Lelőttek egy orvost egy berlini kórházban” (kuruc.info)

»Ismeretlen hátterű támadó« lövöldözött egy malmői plázában” (kuruc.info)

 

2016. július 25.
• 3 vh. •  „Václav Klaus: az Európai Unió fenyegetést jelent Európára” (kuruc.info)

A berlini elmebajt semmi sem gyógyítja: »többnyire« nem menekültek követik el a terrorcselekményeket, nem szabad gyanúsítgatni” (kuruc.info)

Napi rutin: »sajnos újabb merényletről beszélhetünk« Németországban” (kuruc.info)

 

2016. július 24.
Éhségsztrájkkal üzenne Brüsszelnek a migránshorda Horgosnál” (kuruc.info)

Tegnap Reutlingenben gyilkolt Merkel egyik meghívottja - egy nő meghalt, ketten megsebesültek” (kuruc.info)

 

2016. július 23.
»Folyton azt mondogatta, hogy meg fog ölni minket« - vérfürdőt ígért a müncheni gyilkos” (kuruc.info)

Lövöldözés Münchenben - a kilenc embert agyonlövő támadó németnek mondta magát, de iráni volt” (kuruc.info)

 

2016. július 20.
• 3 vh. •  „A dzsihád jobban teljesít: az EU-ban 2014-ben négy embert gyilkoltak meg, tavaly már 151-et” (kuruc.info)

Több mint egymillió ember menekülhet el Moszulból - azt már sejtjük, milyen irányba” (kuruc.info)

A miniszter azt hazudja, a baltás afgán nem volt kapcsolatban az IÁ-val - erre a szervezet közzétette a »búcsúvideóját«” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Garantált paradicsom: Allah ügyében ölni és megöletni, illetve emigrálni az iszlám terjesztése érdekében” (kuruc.info)

 

2016. július 17.
Párizsban is érzik, nagy a baj: a belügyminiszter rendőröknek kérte fel az állampolgárokat” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „A franciaországi miniszterelnök szerint további támadásokra kell számítaniuk, de együtt kell élniük a terrorizmussal” (kuruc.info)

 

2016. július 16.
Morvai: az emberek előbb-utóbb fel fognak lázadni - kártyavárként omlik össze az EU, ha nem hallgat végre polgáraira” (kuruc.info)

 

2016. július 13.
• 3 vh. •  „»Bizalomerősítő« beszélgetésen közölte a NATO Moszkvával, hogy »nem ismeri el a kelet-ukrajnai területek feletti igényt, és elítéli a Krím bekebelezését«” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Kinevezték a nem zsidó nők megerőszakolását helyeslő katonai főrabbit Izraelben” (kuruc.info)

 

2016. július 12.
Már Putyin sem érti, hogyan lehet a tényeket a nyugati újságírók fejébe verni” (kuruc.info)

 

2016. július 11.
• 3 vh. •  „Kétezernél is többen lehetnek a szilveszteri molesztálók - csak négyet ítéltek el, őket is nevetséges büntetésre” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Az izraeli hadsereg új tábori főrabbija azt vallja, az izraeli katonák megerőszakolhatják a jó kinézetű goj nőket” (kuruc.info)

 

2016. július 10.
Obama a lengyelországi demokratikus értékek miatt aggódik” (kuruc.info)

Obamáékát tartják a felelősnek a rendőrök ellen folyó háborúért” (kuruc.info)

 

2016. július 9.
• 3 vh. •  „Obama szerint ne is reménykedjünk, az Egyesült Államok »soha nem hagyja cserben« Európát” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Gorbacsov: a NATO hideg helyett forró háborúra készül Oroszország ellen” (kuruc.info)

 

2016. július 8.
• 3 vh. •  „Létrejött a schengeni övezet katonai megfelelője” (www.hidfo.ru)

 

2016. június 30.
Pedofíliával vádolt papokat függesztettek fel Franciaországban” (kuruc.info)

 

2016. 05. 21. szombat

Karjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő a fővárosi panelház 16. emeletéről” (kuruc.info)

Korábban már büntették a gyöngyösi »anyát«, mert éheztette gyermekeit - a férfi rezzenéstelen arccal várta a döntést” (kuruc.info)

Száztagú nyomozócsoport kellett az áruházakat fenyegető telefonbetyárhoz - több budaörsi nyaralót is felgyújtott” (kuruc.info)

Befogásakor is úgy sétált a trafikrabló cigány, mintha övé lenne a világ” (kuruc.info)

Fojtogatta és fegyverrel fenyegette áldozatait a szendehelyi öregező” (kuruc.info)

»Boldog az az ország, amelynek ilyen terroristái vannak« - az ügyészség a szomszédban járhatott képtelen vádakért” (kuruc.info)

Bana Tibor: Zárják be a körmendi migránstábort!” (kuruc.info)

Még a Fidesz-szavazók többsége is lemondatná Matolcsyt” (kuruc.info)

Másfélszeresére nőtt tíz év alatt a melanomás betegek száma Magyarországon” (kuruc.info)

Az orvos helyett a szomszédtól kérünk tanácsot” (kuruc.info)

Csaknem harmadával többen folyamodtak menedékjogért Ausztriában” (kuruc.info)

Életvédők ezrei tüntettek a magzatgyilkosság ellen Zágráb utcáin - néhány emancipált felforgató is megjelent” (kuruc.info)

Jóérzésű lengyelek emelték fel szavukat a Gdanskban provokáló buzikkal szemben” (kuruc.info)

Százával tűnnek el a migránsok Görögországból - no nem úgy, ahogy kellene, és az irány sem stimmel” (kuruc.info)

Morvai az EP-ben: Önök politikusbűnözők, akik szervezett gazdasági bűnözői csoportokkal működnek együtt!” (kuruc.info)

Túl sok a fehér ember: a zsidó faji aktivizmus esettanulmánya” (kuruc.info)

Megerősítették: az adattovábbító rendszer füstöt jelzett a lezuhant egyiptomi repülőgépről” (kuruc.info)

Oroszországtól követelnek kártérítést az Ukrajnában lezuhant malajziai utasszállító miatt - fejenként több millió eurót” (kuruc.info)

Csak kérni kellett, és kiadták a zsarolószoftver mesterkódját - a készítők még elnézést is kértek” (kuruc.info)

A legtöbb Soros-pénz idén Clintonéknak ment, de jut perverzióra, feminizmusra és a fehér ember ellen is” (kuruc.info)

Eddig ötszáz embert fertőzött meg a zikavírus az Egyesült Államokban” (kuruc.info)

Bajban a pandasimogató libsikedvenc: a kanadai miniszterelnök nem győz bocsánatot kérni könyökléséért” (kuruc.info)

A G7 pénzügyminiszterei és jegybankelnökei megállapodtak abban, hogy majd jól útját állják a terrorizmusnak” (kuruc.info)

 

2016. 05. 20. péntek

Miskolci kalandok: eltörte az intézkedő rendőr ujját, mert nem hagyták, hogy párjának tudtára adja: hazaért” (kuruc.info)

Húszmillió forint volt a lekapcsolt dílereknél” (kuruc.info)

Felderítő: óvodások is ehettek a romlott húsból - milliárdos árbevétel a mérgező termékekből” (kuruc.info)

Nem létező albérletek, többszörösen maszkolt ip-címek, feltört bankkártyák, kamulicitek - egyre fifikásabbak az ingatlanközvetítő csalók” (kuruc.info)

A földárverések harmadik ütemében újabb 60 ezer hektárhoz juthatnak a narancsbárók” (kuruc.info)

Csak a szokásos: a rendszerváltást elszabotáló egyik zsidóról konferenciázgattak az Országházban” (kuruc.info)

Már Orbán is háttérhatalmazik: »a száj Clintoné, de a hang Sorosé« (kuruc.info)

A hitelminősítő maffia egyik tagja kiemelte a bóvliból Magyarország államadós-besorolását” (kuruc.info)

Indulhat az ajvék: a leendő lengyel jegybankelnök visszavágná külföldi tulajdonrészt a bankszektorban” (kuruc.info)

A »holnapután szakembereinek« 80 százaléka nem rendelkezik Németországban elfogadott képzettséggel” (kuruc.info)

Bíróság előtt Abdeslam” (kuruc.info)

Migránstanya-felszámolásnak mondják, de csak egyik zsebből a másikba pakolgatják a betolakodókat” (kuruc.info)

Az EU-s miniszterek vészféket ígérnek arra az esetre, ha hirtelen túl sok vízummentes török lebzselne körülöttünk” (kuruc.info)

Eltörlik a török képviselők mentelmi jogát - Schulz félti a demokráciát” (kuruc.info)

Tíz percig kergették, mire elfogták a Buckingham-palota kerítésén átmászó férfit - gyilkosságért ül, feltételesen volt szabadlábon” (kuruc.info)

Az izraeli hadügyminiszter lemondott - likudos helyét egy provokátor tölti be, utóda valószínűleg a szélsőséges Lieberman” (kuruc.info)

Indiában 51 Celsius-fokot mértek - indulhat útnak a többi Balog-kedvenc is, elvégre most már klímamenekültek” (kuruc.info)

Lelőttek egy fegyveres férfit a Fehér Ház környékén - a küszöbmajom biztonságban van” (kuruc.info)

Clintonné szerint Trump miatt válnak terroristává a muszlimok” (kuruc.info)

Öt év alatt 150 szíriait fogad be Japán - Merkel ennyi idő alatt ennek akár az ötvenezerszeresét is” (kuruc.info)

 

2016. 05. 19. csütörtök

Ezúttal egy 80 éves német állampolgár lett Pintér kéthetes rendjének áldozata” (kuruc.info)

Az »unokázás« lassan a múlté, új trükköt eszeltek ki az öregezők” (kuruc.info)

Azt üzenik, megéri megpróbálni: csak tíz hónap fogház jár fogolyszökésért” (kuruc.info)

Bűnösnek találták a libanoni fideszest, de megúszta próbára bocsátással” (kuruc.info)

A kormány bűnöző, amiért Fischert és a BFZ-t anyagilag dotálja” (kuruc.info)

Beteg, fizess? - OECD-jelzés: reformok nélkül összeomlik az egészségügy” (kuruc.info)

Závecz: erősödött a Fidesz, gyengült a Jobbik” (kuruc.info)

Erdő Péter: »a kereszténység és a zsidóság nem két vallás, hanem másfél«, a párbeszéd pedig »kötelező«” (kuruc.info)

Timikéék már jövőre bevezetnék az ingyen pénzt - a családi pótlékot megdupláznák, hadd szaporodjon a purdé!” (kuruc.info)

Jön Erdogan, de nem építenek új minaretet” (kuruc.info)

Hamburgi ítélet: molesztálhatnak nyugodtan a vadak, felmentik őket, sőt még kártérítést is kapnak” (kuruc.info)

Merkel biztosra megy: még az elutasított ingyenélőket sem toloncolják ki, így maradnak szépen országszínesítőnek” (kuruc.info)

Cannes és Dieudonné példája: tettekkel sikerrel lehet fellépni a zsidó hatalom ellen - tessék már észrevenni!” (kuruc.info)

Felszámolják az idomeni drog- és ribanctanyát - de csak azért, hogy új táborokba költöztessék a bűnözőket” (kuruc.info)

Eltűnt egy Párizsból Kairóba tartó utasszállítógép” (kuruc.info)

Moszkva: nem lehet többé »büntetlenül« megközelíteni az Sz-300-asokat” (kuruc.info)

Kerry és Szíszi eljátszotta, hogy van még értelme palesztin-izraeli »béketárgyalásokról« és kétállami megoldásról álmodozni” (kuruc.info)

Izraelben megelégedéssel fogadhatják a Jobbik-pártvezetés átalakítását” (kuruc.info)

Hamisíthatatlanul Apple: a palesztin játék tilos, de izraeli rakétákkal nyugodtan »hőssé« lehet válni” (kuruc.info

 

2016. 05. 18. szerda

Halálra késeltek egy idős nőt Derecskén” (kuruc.info)

Csak tanúként hallgatták ki a halálra éheztetett kislány szüleit” (kuruc.info)

Csak felfüggesztettet kapott a mentőkre támadó érdi részeges” (kuruc.info)

Gyöngyösön a helyzet változatlan: kutyatetemmel játszanak a purdék, és aztán csodálkozunk, miért embertelenek” (kuruc.info)

Elítéltek egy falusi SZDSZ-est - a nagyhalaknak azonban hajuk szála sem görbült a Nagy Elszámoltatás során” (kuruc.info)

Cigány politikustársai szerint Farkas Flórián a börtönben végezte el tanulmányait” (kuruc.info)

Szent-Iványi sem börtönben tengeti napjait, hanem a Vizi E. oltalmazó szárnyai alatt hirdeti az »atlanti gondolatokat«” (kuruc.info)

Simán átverhetik a csökkent értelmi képességűeket a tévés »jósok«, még csak nem is büntethetők” (kuruc.info)

Soron kívül bírálják el a quaestoros igényeket” (kuruc.info)

Jól szolgálja a Fidesz érdekeit, »a« Viktor mégsem engedi meg, hogy újraválasszák Ádert” (kuruc.info)

Bertha Szilvia szerint a Jobbik feladta elveit és értékeit, ezért új pártot alapít - Novák: maradniuk kell a radikálisoknak” (kuruc.info)

Mert megérdemlik: Handó Tünde 27 százalékos illetményalap-emelést javasol a bíróknak” (kuruc.info)

Rehabilitációs kezelést kapnak a Honvédkórházban a kurd katonák” (kuruc.info)

Budapestre jön az orosz külügyminiszter” (kuruc.info)

Katarban tanuló olvasónk levele: így készülhet Európa a ramadánra, ha továbbra sem hajlandó felébredni” (kuruc.info)

Spöttle: a mecsetekben azt tanítják, hogy minden európai nő kurva; remény sincs a békés megoldásra” (kuruc.info)

Sógorék is haladnak a korral: muszlim lett a kancellári hivatal államtitkára” (kuruc.info)

Montenegró NATO-tag lesz” (kuruc.info)

Porosenko alkotmányba akarja foglalni a krími tatárok autonómiáját - nem gond, hogy ott már nem ő az úr” (kuruc.info)

Kaczynski: Bill Clintonnak orvoshoz kellene fordulnia” (kuruc.info)

»Arab külsejűek« vertek agyon egy német fiatalt - a rendőrség titkolózik, így talán senki nem találja ki, kiknek barna a bőrük” (kuruc.info)

Nőtt a Berlinben történt szexuális zaklatások száma, de nem kell aggódniuk a jogvédőknek, szabadlábon vannak az elkövetők” (kuruc.info)

No go zóna lett az idomeni »menekült«tábor is - bordélyt és drogtanyát is működtetnek benne a szegény üldözöttek” (kuruc.info)

Már vagonnal is támadnak a hódítók Idomeninél” (kuruc.info)

Bevándorlóbűnözők gyújtogattak Lampedusán” (kuruc.info)

A kalapos terrorista a légynek sem tudna ártani - de pár száz hitetlen kutyának azért már igen” (kuruc.info)

Az Európai Bizottság elégedetlen: nem halad a kívánt ütemben az unió iszlamizálása” (kuruc.info)

A pápa és az »idősebb testvérek«” (kuruc.info)

Szirt lakosai nagyon örülhetnek Kadhafi Nyugat általi megbuktatásának: korbács, keresztre feszítés és lefejezés vár most rájuk” (kuruc.info)

Atomtöltet hordozására alkalmas rakétát tesztelt India” (kuruc.info)

A Suzuki is elismerte, hogy manipulálta a fogyasztási adatokat” (kuruc.info)

Micsoda meglepetés: George Soros is érintett az offshore-botrányban” (kuruc.info)

Tízmilliókat keres hazugságaival a Clinton-házaspár” (kuruc.info)

Szaúd-Arábiát perelnék szeptember 11. miatt - pedig az amerikai kormány legalább annyira illetékes az ügyben” (kuruc.info)

Trump szerint országának »iszonyatos hatalma« van Kína fölött - de ezt a legtöbben nem tudják” (kuruc.info)

Negyven gyereket molesztálhattak az ENSZ »békefenntartói«” (kuruc.info)

 

2016. 05. 17. kedd

V. V. Ildikó idős néni kirablására uszította pulyáját, a zsákmányon pedig »testvériesen« megosztoztak” (kuruc.info)

Cigánypasszió: kővel dobta be a mellette elhaladó autó ablakát egy héregi »fiatal«” (kuruc.info)

A fiatalok 90 százaléka drogozik a cigánytelepen” (kuruc.info)

Egy órán belül agyvérzést, infarktust okozhatnak az illegális fogyasztószerek és táplálékkiegészítők” (kuruc.info)

Óvodákba is kerülhetett a lejárt húsokból” (kuruc.info)

Még jó ideig mi etetjük az ingyenes internet miatt Kiskunhalason lázadozó betolakodókat” (kuruc.info)

Tilos feltüntetni, milyen arányban árulnak hazai élelmiszert az üzletek - az EU szerint ez ugyanis diszkrimináció” (kuruc.info)

Ugye, hogy megéri fizetni? Ismét emelkedett Magyarország államadóssága” (kuruc.info)

Fideszes bandaharc Hevesen: 37 ezren szívják meg a betegellátás átalakítását” (kuruc.info)

Bejelentették a közoktatási intézmények államosítását” (kuruc.info)

Mit lehet tenni olyan helyzetben, amikor a kreativitásomat összetöri a bürokrácia?” (kuruc.info)

Áprilisban rekordot döntött a megszűnő cégek száma” (kuruc.info)

Ma is taxisok bénítják a fővárost” (kuruc.info)

Előrehaladás nélkül értek véget a bécsi Szíria-tárgyalások” (kuruc.info)

Titokban szervezték a buzimenetet Koszovóban - nem hiányozhatott róla az EP alelnöke sem” (kuruc.info)

Iohannis fővédnökként a B'nai B'rith szemináriumán sajnálkozott a »zsidó és roma közösség szenvedései« miatt” (kuruc.info)

A berlini kultúrák karneválján is bemutatták a sajátjukat a Merkel-vendégek” (kuruc.info)

Nem kell gyilkosságért felelnie a négyéves kislányt Allah akaratából lefejező dadának” (kuruc.info)

Bill Clinton: »Amerika nélkül nem lenne szabad Magyarország, most mégis Putyin-féle diktatúrát akarnak«” (kuruc.info)

Megvertek és levizeltek egy hajléktalant Trumpra hivatkozva” (kuruc.info)

Terrortámadásra készült egy »fiatal« Sydneyben” (kuruc.info)

 

2016. 03. 22. kedd

Bombariadó volt a Keletiben” (kuruc.info)

Volner és Apáti: korrupciógyanús ügy a letelepedésikötvény-üzlet” (kuruc.info)

Felszámolják a Kliket, de továbbra is az állam marad az iskolafenntartó” (kuruc.info)

Szávay: ha Hóman esetében az »életpályát« kell figyelembe venni, a padláslesöprő Nagy Imrével is így tegyünk!” (kuruc.info)

»Egybeesés«: pont most számoltak be a német hírportálok arról, hogy egy héttel ezelőtt »menekültek« segítettek egy NPD-sen” (kuruc.info)

Az a csodálatos zsidó sajtó: még terrortámadás idején is a szegény menekültek jóságán kellene meghatódni” (kuruc.info)

Ez az EU-vezetés: elárasztják muszlimokkal a kontinenst, robbantás után pityeregnek egyet, majd folytatják ugyanazt” (kuruc.info)

»Butatelefonokkal« játsszák ki a titkosszolgálatokat a dzsihadisták” (kuruc.info)

Repülőtéren és metróban robbantott Brüsszelben az Iszlám Állam - 31 halott, több mint 250 sebesült - íme az elkövetők” (kuruc.info)

»Abdeslam olyan értékes, hogy saját súlyát éri aranyban mérve«” (kuruc.info)

22 évet kapott az ukrán pilótanő” (kuruc.info)

Jól jön a zsidóknak minden hasonló merénylet: Netanjahu a telepesei elleni palesztin támadásokhoz hasonlítja őket” (kuruc.info)

Vastapssal, üdvrivalgással ünnepelték Trumpot a cionista zsidók - kemény fellépést ígért Irán és a palesztinok ellen” (kuruc.info)

Hallatlan: nem biztosított az illegális bevándorlók mozgásszabadsága!” (kuruc.info)

 

2016. 03. 21. hétfő

Békés öregkor a kormány támogatásával: legérzékenyebb pontján is vagdosták a 81 éves magyart - nem élte túl” (kuruc.info)

Katonanőt vertek meg és raboltak ki Budapesten” (kuruc.info)

Magyar sors a »rend országában«: könyörgött, hogy legalább a gyógyszerre szánt pénzét adják vissza, válaszul megrugdosták” (kuruc.info)

»Meggondolta magát« a mátészalkai erőtartalék: fogadalomtétel helyett inkább megpróbálta ellopni a perselypénzt” (kuruc.info)

Kommandósok csaptak le lányfuttató maffiózókra Szegeden - az ízléstelen cigány luxus képei

Felfüggesztettet kapott egy tanárt megvesztegetni próbáló diák” (kuruc.info)

Oligarchái meggazdagodásáról faggatták Orbánt a jobbikosok - válaszok helyett ezúttal is mocskolódással szolgált” (kuruc.info)

Díjat osztottak egymásnak az »antirasszisták« - a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke is kapott” (kuruc.info)

Kétszáz fölött van az elfogott határsértők száma” (kuruc.info)

Azonosították Abdeslam Magyarországon átutazó cinkosát” (kuruc.info)

Engedélyezte a hadsereg bevetését a határokon a horvát parlament” (kuruc.info)

54 ezer bevándorlót telepítenek át Törökországból - a cél, hogy ne kelljen csónakázniuk” (kuruc.info)

Felségjelek nélkül repült az izraeli hadsereg szállítógépe Isztambulba - »biztonsági súrlódástól« tartottak” (kuruc.info)

Norvégia szerint az oroszok egyszerűen hazaviszik a szíriai »menekülteket«” (kuruc.info)

Odacsap az orosz medve a szíriai tűzszünet megsértőinek” (kuruc.info)

Clintonné újabb hazugsága: »egyetlen embert sem vesztettünk Líbiában«” (kuruc.info)

Clintonné megint letette a hűségesküt Izraelnek” (kuruc.info)

AIPAC-konferencián követel még több pénzt Izraelnek a zsidó lobbi - Netanjahu otthonról számolgatja a dollárokat” (kuruc.info)

 

2016. 03. 20. vasárnap

Alig menekültek meg a háborúból, most a tévéért kényszerültek verekedni a »kiskunhalasi« vendégek” (kuruc.info)

Jobbik: Rogánhoz és Habonyhoz vezet a letelepedési kötvények százmilliárdos haszna” (kuruc.info)

Pisztollyal és 83 lőszerrel indult szórakozni Kiskunfélegyházára egy tömörkényi férfi” (kuruc.info)

Olvasók a Kalasnyikov-ügyről: kétséges a fegyver és az ügyész származása is” (kuruc.info)

Lovas István: Jobb világ jön? Trumppal és Merkel nélkül esélyes” (kuruc.info)

Az osztrák államfő szerint tarthatatlan, hogy csak a fiatal férfiak léphessék át országa határát” (kuruc.info)

Összehangolt kibertámadás bénította meg Svédország zsidó érdekeltségű online médiumait” (kuruc.info)

Maszkos négerek támadtak egy migránsválságról forgató ausztrál tv-stábra az egykori Svédországban” (kuruc.info)

Németországban már a sertéshús mellőzése is téma a mohamedánok érzékenysége miatt” (kuruc.info)

Itt már mindenkinek csak jogai vannak: pert indít egy párizsi ügyész ellen Abdeslam ügyvédje” (kuruc.info)

Abdeslam újabb terveket szőtt: készen állt újraindítani valamit az EU fővárosából” (kuruc.info)

EU-konform török biztonság: ezen a hétvégén Isztambulban robbant törököknek és turistáknak szánt pokolgép” (kuruc.info)

Még Líbia partjainál felborították lélekvesztőjüket a dulakodó betolakodók - holttestek is voltak a hajókon” (kuruc.info)

Jordánia térfigyelő kamerákat telepít a jeruzsálemi Mecsetek terére” (kuruc.info)

Hirtelen érdekelni kezdték az Iszlám Államot a nőjogok - megalázó bánásmódra hivatkozva robbantottak Egyiptomban” (kuruc.info)

A Kínai Kommunista Párt propagandafőnöke ódákat zengett a náluk egyébként tiltott Facebookról - Zuckerberg nem »pöröl«” (kuruc.info)

 

2016. 03. 14. hétfő

Órákig hurcolászták, mire találtak kórházat, és ott meghalt a beteg” (kuruc.info)

Dávidéknak még mindig szúrja a szemét a kokárda: megütötték az Ismerős Arcok vak zenészét” (kuruc.info)

A fiatalkori öngyilkosság elsődleges oka a családok szétesése” (kuruc.info)

Így védekezzünk a zsaroló és váltságdíjat követelő vírusok ellen” (kuruc.info)

Több mint négyszáz határsértőt fogtak el a hét végén - Haitiből és Srí Lankáról is jönnek” (kuruc.info)

Senki által nem rendelt rakomány: tizenkilenc betolakodó egy tehervagonban Kelebiánál - mindannyian menekültstátust kértek” (kuruc.info)

Veszélyben a Mutti-kulti: két tartományt elbukott, Szász-Anhaltban a bevándorlásellenesek a második erő” (kuruc.info)

 

2016. 03. 13. vasárnap

Hová lett a 200 milliárd forintos többlet? - közérdekű adatigényléssel fordul a Jobbik az MNB alapítványaihoz” (kuruc.info)

Zagyvarékason aki nem alvással tölti az éjszakáját, az vagy retteg, vagy lop, vagy ő maga az ördög” (kuruc.info)

A bomlás borvirágai: Szanyi kapitány elnöksége ütheti be az utolsó szöget a vörös koporsóba” (kuruc.info)

Bana Tibor: sem Körmenden, sem Szentgotthárdon nem akarunk bevándorlókat!” (kuruc.info)

Faymann már ott tart, hogy ő ébresztette fel az uniót migránsügyben - ifjúcocialista amazonja viszont nagyon kikelt ellene” (kuruc.info)

Miközben folyik az alkudozás az EU-csúcson, akár háromszorosára is emelkedhet a betolakodók száma” (kuruc.info)

Bőven maradt még lehetősége a sáskahadnak” (kuruc.info)

Köln után sincs megállás: több száz ismert szexuális támadás az első két hónapban” (kuruc.info)

Folyamatosan nő a Görögország nevű menekülttábor lakóinak száma” (kuruc.info)

Európai szankciókkal fenyegette meg Iránt a franciaországi külügyminiszter” (kuruc.info)

Párizsból fenyegette a törvényes szíriai vezetést az amerikai és a franciaországi külügyminiszter” (kuruc.info)

Lavrov: Moszkva kemény választ fog adni a barátságtalan amerikai lépésekre” (kuruc.info)

Élve vagy holtan, de szabadulna Aszadtól a Nyugat-kedvenc ellenzék” (kuruc.info)

Obama szerint Trump tehet fajtársai chicagói rendbontásáról” (kuruc.info)

 

2016. 02. 01. hétfő

Törvénysértően enyhe büntetésekre hivatkozva jelentett be fellebbezést az ügyészség a Hagyó-perben - Demszky kihallgathatatlan” (kuruc.info)

Fegyelmit érő tájékoztatás a Péterfyben: »A rendelés szakorvoshiány miatt szünetel« - hisz nincs is szakorvoshiány, mint köztudott” (kuruc.info)

»Igen nagy az az igazság, amit én hirdetek, ha itt ilyen nagy és fékezhetetlen gyűlölet nyilvánul meg velem szemben«" - tízéves a Kuruc.info” (kuruc.info)

Töltött fegyvereket találtak egy osztrák terepjáróban Röszkén” (kuruc.info)

Ukrajnában már 171-en haltak meg az influenzajárványban - Kárpátalja a legkevésbé fertőzött terület” (kuruc.info)

Migránsok támadtak egy lány molesztálása ellen föllépő idősebb németre a metrón” (kuruc.info)

Legújabban a francia külügyminiszter szavai keltettek félelmet a zsidókban - Bibi már tiltakozott is” (kuruc.info)

A brit hatóságok emberi embriók génmanipulálásához adtak ki engedélyt” (kuruc.info)

Sínai-félszigeten lezuhant utasszállító: az oroszok a török szélsőjobbal itatnák meg a feketelevest” (kuruc.info)

A kisfejűség a sláger a zsidó terrorállamban is, csak nem a zikavírus a bűnös - rendkívüli tanácskozásra a kneszetbe rendelték a tudósokat” (kuruc.info)

Oroszország legkorszerűbb vadászbombázói »munkába álltak« Szíriában” (kuruc.info)

Kibertámadás a japán kormány internetes oldalai ellen” (kuruc.info)

Miután megszabták, kinek nem állíthat szobrot a magyar, közlik, kiről ildomos utcát elnevezni” (kuruc.info)

Érkezik néhány millió dollárnyi Soros-pénz Clintonné zsebébe - cserébe az Izrael-bojkottra szólító mozgalmat kellene ostorozni” (kuruc.info)

Legalább tizenegy embert lőttek agyon egy kamaszlány születésnapi partiján Mexikóban” (kuruc.info)

 

2016. 01. 31. vasárnap

Mo. • 3 vh. •  „Utódainknak is sokba fog ez kerülni: Frölich rabbi szerint még legalább kétezer évig kell folytatni a holokausztozást” (kuruc.info)

Menuhin bomba könyve: »Mondd el az igazat, és szégyenítsd meg az ördögöt!« - III. rész” (kuruc.info)

A Vice leleplezte a magyarokat: annyira gyűlöljük a menekülteket, hogy terrorista nevű pizzákat készítünk” (kuruc.info)

Az osztrák vezetés azt hiszi, fejenként 500 euróért szépen hazamennek az élősködők” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Lövetné a menekülteket a német AfD pártelnöke” (index.hu)

• 3 vh. •  „Közellenség lett Merkeliában egy politikus hölgy, amiért megvédené a határt, akár fegyverrel is” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Die Welt: Berlin 400 ezer elutasított menedékjogi kérelemmel számol - majd meglátjuk” (kuruc.info)

Megérkezett Genfbe a szíriai ellenzéki küldöttség” (kuruc.info)

Cameron szerint a briteknek kell szégyenkezniük amiatt, hogy a négerek egyetem helyett börtönbe járnak” (kuruc.info)

Kilenc holttestet találtak a leégett varrodában” (www.origo.hu)

• 3 vh. •  „Engedély nélkül lelőhetik a légtérsértő gépeket Törökországban” (index.hu)

• 3 vh. •  „Készültségben a török légierő” (www.origo.hu)

Törökország sikeres zsarolásán felbuzdulva Jordánia is pénzt követel az EU-tól” (kuruc.info)

Irakban humanitárius válság van, 1,6 milliárd dollárt kérnek” (kuruc.info)

Hamarosan Európában is: három merénylet, több tucat halott Szíria fővárosában” (kuruc.info)

Rengeteg halott a damaszkuszi robbantások után” (www.origo.hu)

Tüzet nyitott a megszálló izraeli katonákra és telepesekre egy palesztin rendőr Ciszjordániában” (kuruc.info)

200 szudáni katonát ölt meg egyetlen rakétatámadás” (index.hu)

Trump népszerűsége nemcsak érthető, hanem szükségszerű is” (index.hu)

Saját veje ölte meg a torontói olasz maffia vezetőjét” (index.hu)

 

2016. 01. 30. szombat

Meghalt egy férfi a hevesi rendőrkapitányságon” (www.origo.hu)

Halálra gázolták a guggoló férfit” (www.origo.hu)

Feljött az MSZP a Jobbik mellé” (www.origo.hu)

A Jobbik a saját fegyverével kényszerítené térdre a Fideszt” (www.origo.hu)

25 ezer Dávid-csillag: Süsü után Slomóék okádnak tüzet az MTV egykori 5-ös stúdiójában” (kuruc.info)

Haltetemek százai vetődnek partra a Kis-Dunából” (www.origo.hu)

72 éves osztrák nőt erőszakolt meg egy afgán - előbb eltitkolták, majd kapott 20 hónapot, és nem deportálják” (kuruc.info)

Ötvenezer menekültet toloncolnak ki Ausztriából” (www.origo.hu)

Teljesen kiégett egy külföldiek lakta épület Németországban” (www.origo.hu)

Merkel azt szeretné elhitetni, hogy a háború után majd szépen hazamennek a menekültjei” (kuruc.info)

Füttykoncert várta Merkelt” (kuruc.info)

A németek szerint az orosz katonai hírszerzés szétnézett a Bundestag belső hálózatában” (kuruc.info)

Nem múlik a francia rendkívüli állapot” (www.origo.hu)

Reménytelen: a muszlim terroristák védelmében tüntettek Párizsban” (kuruc.info)

»Büntetni« indultak a svéd ellenállók” (kuruc.info)

Csak virtuálisan utasítják ki a hódítókat az európai országok - a hatóságok eszköztelenek” (kuruc.info)

Szépen állunk: a Frontex vezetője már annak is örülne, ha idén »csak« egymillió megszállót engednének át a törökök” (kuruc.info)

Putyin: »szerettem és szeretem ma is a kommunista és szocialista eszméket«” (kuruc.info)

Putyin: Még most is szeretem a kommunizmust” (index.hu)

• 3 vh. •  „Orosz vadászrepülő borzolja ismét a török idegeket” (www.origo.hu)

Líbia lehet a nyugati hatalmak következő célpontja” (www.origo.hu)

Hét embert vitt magával a halálba” (www.origo.hu)

»Kimondhatatlanok a zsidók elleni magyar jogsértések« - amerikai bíró: követelhetik a kárpótlást a holoparaziták” (kuruc.info)

Ember okozhatta a gyilkos lavinát” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 29. péntek

Durva drog terjedt el Törökszentmiklóson” (www.origo.hu)

Az Országház felrobbantásával fenyegettek egy nyilvános telefonfülkéből - nem az első esete, elmegyógyintézetben az elkövető” (kuruc.info)

A Parlamentet fenyegette robbantással, előzetesbe küldték” (www.origo.hu)

Százmilliót zsákmányolt az ecseri nindzsa” (www.origo.hu)

Nem mentettek fel mindenkit a katasztrófa előidézése alól, hisz volt, akit meg sem vádoltak - magyarázkodik a Veszprémi Törvényszék” (kuruc.info)

Az ügyészség tiszteletben tartja a bíróság vörösiszap-felmentését - fellebbezésükben az üzemeltetési hiányosságokra mutatnának rá” (kuruc.info)

Szijjártó: A tehetetlenség újabb »Kölnöket« fog szülni” (www.origo.hu)

Holokauszt, homokosok, nácik és rasszisták - a »nemzeti« Fidesz esete a filmgyártással” (kuruc.info)

»A magyar politikában hagyománya van a nyílt és féktelen antiszemitizmusnak« - a haveri változat után itt a nyilvánosságnak szánt Nemes Jeles-interjú” (kuruc.info)

Betiltották a menekültvicceket az osztrák karneválokon - a kisebbségeken sem szabad ezentúl mulatni” (kuruc.info)

Kórházi műszer nyomott agyon egy német nyugdíjast” (index.hu)

Kézigránátot dobtak egy menekültszállásra Németországban” (www.origo.hu)

Készen állunk hazánk visszahódítására! - német fiatalok bizonyítják, nem sikerült kiirtani belőlük az élni akarás ösztönét” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „A németek 40%-a leváltaná Angela Merkelt” (www.origo.hu)

Mi sem természetesebb: a migráció lesz az idei Berlinale fő témája - menekültek mindenhol: »roadmovie«, sci-fi és musicalfilm” (kuruc.info)

Szülei haragja elől bújt el az orosz lány, aki azt hazudta, menekültek erőszakolták meg” (index.hu)

15 éves fegyveres fenyegetőzött egy párizsi plázában” (www.origo.hu)

Elmaradt az iráni és a francia elnök közös ebéde” (index.hu)

Hollandia is bombázni fogja az ISIS-t” (index.hu)

Görög anarchisták verekedtek német szélsőségesekkel” (www.origo.hu)

Barroso: Európa nem tud mindenkit befogadni” (www.origo.hu)

Állatként éltek egy bunkerben a szökött olasz maffiózók” (index.hu)

• 3 vh. •  „Il Giornale: »Szesz, pénz és hazugságok: Juncker élete három szóban«” (kuruc.info)

Két magyar a legkeresettebb bűnözők európai toplistáján” (www.origo.hu)

Szíria: óriási kudarcot vallott a nyugati diplomácia” (index.hu)

Az egyik fél hiányzott a szíriai béketárgyalásról” (www.origo.hu)

Oroszországban 126 embert ölt meg az influenza” (www.origo.hu)

Egyiptomi szerelő tehetett bombát az orosz repülőre” (www.origo.hu)

Kivégezték a férfit, aki csecsemőkkel kereskedett” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 28. csütörtök

Életfogytiglanra ítéltek egy prostituáltakra támadó férfit” (kuruc.info)

Orbánék azt állítják, visszautasították az amerikai nyomásgyakorlást Hóman-ügyben - teljesen hihető” (kuruc.info)

Jobbik: Orbánék az EU-USA szabadkereskedelmi egyezmény ügyében is átverik az embereket” (kuruc.info)

Mo. • 3 vh. •  „Repülni tanuló araboktól retteg a szegedi jobbikos” (24.hu)

»Magyarország nem normális ország« - Saul apja azt állítja, fajtesói meghamisították szavait” (kuruc.info)

Munkatáborokat akarnak felállítani Szlovákiában” (www.origo.hu)

Merkel híres szelfipajtásának esze ágában sincs hazatérni, feleségét és öt gyerekét is Németországba vinné” (kuruc.info)

Örvendetes, csak kevés: az irakiak egy része megsértődik a németekre, és hazamegy” (kuruc.info)

Tovább csúszhat a szíriai béketárgyalás elkezdése Genfben - mindenki sokallja a másik fél terroristáit” (kuruc.info)

Visszamenő hatállyal felemelte saját fizetését Juncker és Tusk - az EU vezetői közel 9,8 millió forintnak megfelelő összeget vágnak zsebre” (kuruc.info)

Morvai az EP-től, a német és a svéd hatóságoktól követeli a szilveszteri »fekete éjszaka« kivizsgálását” (kuruc.info)

Koránnal és két pisztollyal érkezett egy férfi Donald kacsához” (kuruc.info)

Árva menekült gyerekeket fogadna be Anglia” (www.origo.hu)

Finnország is megszabadulna 20 ezer jövevénytől” (kuruc.info)

Útra keltek a kurdok is - Törökország így »segíti« a migránsválság megoldását” (kuruc.info)

A jemeni elnöki palota közelében robbantott az Iszlám Állam” (kuruc.info)

Róháni: Irán 3 millió migránst fogadott be zokszó nélkül” (www.origo.hu)

Egy orosz Szu-27-es játszott egy amerikai felderítő géppel a Fekete-tenger felett - Washingtonban vörösek a fejek

• 3 vh. •  „Kína is veszélyes spekulánsnak tartja a »magyar származású« Sorost” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Obama: Washington járta ki, hogy ne legyen szobra Hómannak” (index.hu)

• 3 vh. •  „Ami az MTI híréből kimaradt: Obama azzal dicsekedett a zsidóknak, hogy ő akadályozta meg a Hóman-szobor felállítását

• 3 vh. •  „Az ENSZ-főtitkár nem vonja vissza: »A palesztin merényletsorozat az izraeli megszállás természetes következménye«

Robbanásszerűen terjed a zikavírus a WHO szerint” (kuruc.info)

 

2016. 01. 27. szerda

96 késszúrással ölte meg az anyját egy 14 éves lány Zagyvarékason” (index.hu)

Lövöldözés volt a főváros VIII. kerületében - a megtámadottat igazoltatták és állították elő” (kuruc.info)

Lövöldözés volt a VIII. kerületben” (index.hu)

Olvasónk levele: finomodnak a cigánybűnözők módszerei” (kuruc.info)

Feljelentést tettek a fóti egymilliárd miatt” (www.origo.hu)

»Miniszteri szinten tudtak a miskolci feketekasszáról«” (kuruc.info)

Tovább csúszunk lefelé a korrupciós világranglistán” (kuruc.info)

Mo. • 3 vh. •  „A zéró toleranciás kormány holonapi ajándéka: egymilliárd forint csak a zsidó temetők rendbehozatalára” (kuruc.info)

És egy ráadás a főrabbitól: új arcot öltött az elmúlt évtizedben az antiszemitizmus” (kuruc.info)

Ma a csapot is kár volt kinyitni: így vezekeltek a »huszadik század legszörnyűbb bűntetteiért felelős országban«” (kuruc.info)

»A magyar nemzet a holokauszt idején hatszázezerszer halt meg« - a mai zsidóseggnyalási verseny győztese” (kuruc.info)

Intő jel, tévút, eluralkodó gyűlölet, gázkamra stb. stb. stb. - Magyarország is képviseltette magát az auschwitzi álbűntudatkeltésen” (kuruc.info)

»Megfelelő oktatási programokkal« nevelne zsidóimádatra a kormány - hangzott el a hivatalos holoszertartáson” (kuruc.info)

A »holokauszt« az emberiség elleni merénylet volt, Orbán zéró toleranciájára van szükség - ma is holoszeánszot tartottak megszállóink” (kuruc.info)

Nagyon erős Fideszt, és gyengülő Jobbikot mért a Tárki” (www.origo.hu)

Stabil Fidesz-előnyt mért a Nézőpont Intézet” (www.origo.hu)

Orbán Viktor kezet csókolt egy mongol kislánynak” (www.origo.hu)

83 ember halt meg Ukrajnában sertésinfluenza miatt” (www.origo.hu)

Holtan találtak Bécsben egy 25 éves amerikai bébiszittert” (index.hu)

Isten nevét Allahra cserélték egy iskolai dalban - de csak miután száműzték a keresztény jelképeket” (kuruc.info)

Módosították az államvédelmi törvényt Ausztriában” (www.origo.hu)

Egyre több koszovói nő harcol az Iszlám Állam soraiban” (kuruc.info)

Macedónia megint lezárta a görög határt” (www.origo.hu)

Szigorítják a kiutasítási szabályokat a németek” (www.origo.hu)

Nem bombát, drogot akart készíteni a kölni riadalmat okozó férfi” (kuruc.info)

Kitalált volt a halálra fagyott szíriai férfi története” (index.hu)

Napokig állt sorba az egészségügyi hivatal előtt, halálra fagyott” (index.hu)

Liza-ügy: mégis szexuális bűncselekmény miatt nyomoz a német rendőrség” (index.hu)

Neonáci oldalra csapott le a német rendőrség” (index.hu)

A belgák többsége szerint terrortámadás fogja érni Belgiumot” (www.origo.hu)

Őt is jól integrálták: a terroristák védelmében mondott le a »francia« igazságügyi miniszter” (kuruc.info)

1,2 millió eurós büntetést kapott az Uber France” (www.origo.hu)

Hollandiában már kopogtat a rendőr annál, aki nem csak szépet és jót ír az erőszakológépekről” (kuruc.info)

Fokozható még az őrület? Megbüntetnek egy 17 éves dán lányt, mert nem engedte, hogy a bevándorló megerőszakolja” (kuruc.info)

Igen, még mindig fokozható: a svéd kormányfő a 22 éves szociális munkás szomáliai gyilkosát mentegeti” (kuruc.info)

Nem árulják el a svédországi lány gyilkosának nemzetiségét” (index.hu)

• 3 vh. •   „»Svédországnak néhány éven belül háborúval kell szembenéznie«” (kuruc.info)

• 3 vh. •   „Kína is bepöccent Sorosra, szerintük háborút indított ellenük a vén zsidó” (kuruc.info)

Oroszország kész adakozni a sobibóri holovezeklés feneketlen perselyébe” (kuruc.info)

Oroszország túszejtés veszélyére figyelmeztette Törökországba utazókat” (index.hu)

Négy női öngyilkos merénylővel végzett keresztényirtást a Boko Haram Nigériában” (kuruc.info)

Korallzátonyt pusztított a Microsoft-alapító milliárdos luxusjachtja” (index.hu)

Bezzeg, ha szabadkőműves »templomban« akar lövöldözni egy Allah akbarozó, az FBI azonnal lecsap rá” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Megvan az Obama elleni oregoni lázadás első halálos áldozata” (index.hu)

• 3 vh. •  „Lerohanták a rendőrök az oregoni tüntetőket” (www.origo.hu)

• 3 vh. •  „Újabb részletek derültek ki a Közel-Keletet lángba borító iraki támadást megelőző amerikai hazudozásról” (kuruc.info)

Elkészült a politikai hülyeséggenerátor” (index.hu)

ENSZ: a szír kormány miatt nem jutnak el a segélyek” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 26. kedd

Előzetesben az Uber-sofőr támadói” (kuruc.info)

Költségvetési csalás a gyanú a fővárosi romáknál” (www.origo.hu)

• 3 vh. •  „Földi: háború van, az egyik fél támad, de a másik nem védekezik, csak spekulál” (kuruc.info)

Mo. • 3 vh. •  „Heisler: a szívünk Izraelé, nem akarjuk, hogy a magyarok asszimiláljanak minket” (kuruc.info)

Mo. • 3 vh. •  „Jobbik: ismét megjelentek a migránsok Szeged-Gyálarétnél” (kuruc.info)

Volner: mi lett volna, ha Gyurcsányék 2006-ban rendelkeztek volna azzal a felhatalmazással, amelyet a Fidesz akar magának?” (kuruc.info)

Kurdok tüntettek a Parlament előtt” (www.origo.hu)

Még az elképesztő cigány szaporulat mellett is gyorsult a népességfogyás” (kuruc.info)

Bekamerázzák a Combinókat” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Morvai: ilyen jellegű szexuális erőszakcselekmény-hullámot eddig csak háború idején láttunk” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Fico: az EU rituális öngyilkosságot követ el” (kuruc.info)

Bosznia-Hercegovina hamarosan benyújtja uniós csatlakozási kérelmét” (kuruc.info)

Cigányok körében toboroznak az iszlamisták (egyelőre még »csak«) Belgrádban” (kuruc.info)

Alkotmánysértéssel vádolja Merkelt a bajor belügyminiszter - sokra megy vele” (kuruc.info)

Még mindig itt tartanak a németek: főiskolai oktató bírálta Merkelt - őt kivezették, a hazaárulót megtapsolták” (kuruc.info)

Muzulmánok: ha Németország betiltja a szeszes italokat, akkor nem lesz nemi erőszak” (kuruc.info)

Egyre sokszínűbb a helyzet Svédországban: rendőröket futamítottak meg buzi bevándorlók” (kuruc.info)

Ezt a »menekült«szálláson dolgozó nőt szúrta le a 15 éves liberáliskedvenc Svédországban” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Ordítozás az EP-ben: hogy merik a dánok elvenni a pénzt a több ezer euróval érkező »menekültektől«?” (kuruc.info)

Éveken át készültek a támadásra a belgiumi iszlamisták - a hatóságok baráti felügyelete mellett” (kuruc.info)

Összehangoltan fenyegettek brit és francia iskolákat” (www.origo.hu)

Egy walesi képviselő ráébredt: »ezek nem valódi menedékkérők«” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „»Ez a mi országunk, átvesszük a hatalmat!« - Anglia egyes részein már valóság, ami Európára vár” (kuruc.info)

Már 50 életet követelt a H1N1-es influenza Oroszországban” (kuruc.info)

Az orosz külügyminiszter szerint Ukrajna nem megbízható” (www.origo.hu)

Tíz társával végzett egy rendőr Afganisztánban” (kuruc.info)

Lavrov szerint fordítottak Szíriában” (kuruc.info)

 

2016. 01. 25. hétfő

Leitattak és megerőszakoltak egy 14 éves lányt” (kuruc.info)

Fejszével agyonütötte, majd rágyújtotta prostituált barátnőjére a házat” (index.hu)

Részegen bolyongott az M3-ason, elgázolták” (www.origo.hu)

Betört a rendőrségre, lebukott a pécsi Vasember” (www.origo.hu)

Egérből sem volt hiány egy fővárosi pitaüzemben” (kuruc.info)

753 millióért vett földet Lázár rokonsága” (kuruc.info)

Csoportos létszámleépítés lesz a BKV-nál” (kuruc.info)

Orbán a magyar gazdaság »kiemelkedő teljesítményéről« áradozott Mongóliában” (kuruc.info)

Tüntetésre hív a Székely Nemzeti Tanács” (kuruc.info)

Horrorbaleset egy osztrák sípályán” (index.hu)

Seehofer a választási vereség rémével próbálja jobb belátásra téríteni Merkelt” (kuruc.info)

A szociális rendszer összeomlásától tartanak a német városok” (kuruc.info)

Oroszországi németek tüntettek Németország-szerte Mutti Merkel migránspolitikája ellen” (kuruc.info)

Autókat gyújtottak fel a tüntetők Drezdában” (www.origo.hu)

Meleg menedékkérőknek nyitnak szállást a németek” (www.origo.hu)

Dulakodásban meghalt egy migráns a görög-macedón határon” (index.hu)

Érzékeny a vándorsáskák gyönge lelke: nem szeretik viselni a karszalagot, amivel naponta háromszor ingyen ehetnek” (kuruc.info)

Jaglandnak nem tetszik a franciaországi rendkívüli állapot meghosszabbítása” (kuruc.info)

Lavina ölte meg a francia idegenlégió magyar katonáját” (www.origo.hu)

Katonákat kérnek Calais-be a dzsungellakók ostroma után” (kuruc.info)

11 éves lányt molesztált egy iraki »menekült« - de a belga miniszter szerint tilos kitiltani őket az uszodából, mert jogaik vannak” (kuruc.info)

Önkéntesként pátyolgatta a megszállókat egy 22 éves svéd nő - hálából megölték” (kuruc.info)

»Térden csúszik a svéd rendőrség a marokkói bűnözők előtt«” (kuruc.info)

Frontex: nem lehet visszatartani a »menekülteket«, mert joguk van betörni Európába” (kuruc.info)

Akár két évre is felfüggeszthetik Schengent” (kuruc.info)

Schengenről tárgyalnak az uniós belügyminiszterek” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Nagyszabású terrortámadásoktól tart az Europol” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Újabb támadásokra készül Európában az Iszlám Állam” (www.origo.hu)

Snowden: hazudik az IÁ” (kuruc.info)

»Törökország zsarol, rendkívül csúnyán«” (kuruc.info)

Hamarosan megkezdődnek a szíriai béketárgyalások” (kuruc.info)

Ismét telepes megszállókat késeltek a palesztinok” (kuruc.info)

Újabb tömegsírra bukkantak Irakban” (kuruc.info)

Az amerikai államkincstár szerint Putyin korrupt” (index.hu)

Agyonlőtték Amerikában egy fegyverboltost és fiát” (index.hu)

• 3 vh. •  „Tudták, hogy az iraki háború oka hazugság” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 24. vasárnap

Így »támadnak« telefonon keresztül ómigránsaink - Virágzik az öregezés a pintéri kéthetes rend országában” (kuruc.info)

Olvasó: fiatalokra vadásznak a szcientológiai egyház fióknyelviskolái” (kuruc.info)

Korrupció elleni pénzeket lophattak el magyar közbeszerzési ellenőrök” (index.hu)

»Gyurcsány a felelős a 2006-ban történtekért« - az N1 Kávézó vendége Völgyesi Miklós” (kuruc.info)

Az alaptörvény módosítása ellen tüntettek Bokrosék” (www.origo.hu)

Gárdát alapít és megpályázza a bukaresti főpolgármesteri tisztséget a magyargyűlölő Bogdan Diaconu” (kuruc.info)

Minden kérelmet befogad, de nem dolgozza fel őket - Ausztia egyik »trükkös« megoldása a migránslétszámkeret átlépése esetére” (kuruc.info)

Orosz kislány lett a migránsáradat médiamártírja” (index.hu)

Zwickauban is bemutatták az újeurópai fürdőkultúra alappilléreit: molesztálás, testnedvek és bélsár” (kuruc.info)

Hűtőkocsiban jutottak el migránsok Németországba” (index.hu)

Már a német nagyvállalati vezetők is sokallják az afgán orvosokat, szír informatikusokat és eritreai mérnököket” (kuruc.info)

»Ez a helyzet nem maradhat így« - a dzsungel bezárását kérte a calais-i kikötő vezetője” (kuruc.info)

Dzsungellakók rohamoztak meg egy brit hajót Calais-nál” (kuruc.info)

Európát is elérte a Zika-vírus” (www.origo.hu)

Száz hajós flottát kérnek a görögök a legfölöslegesebb migránsok visszacsónakáztatásához” (kuruc.info)

Görögország lehetne az EU »mega-menekülttábora« - persze kapna érte egy kis pénzt” (kuruc.info)

Az EU akkor is megmarad, ha ideköltözik a fél Közel-Kelet” (index.hu)

Vontatottan halad a »menekültek« EU-tagállamokba tervezett áttelepítése” (kuruc.info)

Jordánia bezárt: több ezer szíriai menekült ragadt a sivatagban” (kuruc.info)

Ezúttal szíriai polgári áldozatok miatt támadják az orosz légcsapásokat” (kuruc.info)

Orosz hátszéllel előretörtek Aszad erői Szíria nyugati részén” (index.hu)

Mínusz 32 fokban vártak Orbán Viktorra” (www.origo.hu)

Ázsiai körútra indul John Kerry” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 23. szombat

Durván megvertek egy Uber-sofőrt, hat támadójából kettő taxis” (index.hu)

Mérgezéstől hullanak a ragadozó madarak” (kuruc.info)

Morális válságra panaszkodik a mentőszolgálat új főigazgatója” (kuruc.info)

Mo. • 3 vh. •   „Fidesz: Gyurcsány veszélyes” (www.origo.hu)

Mo. • 3 vh. •   „Gyurcsány megígérte: Visszaveszünk mindent!” (www.origo.hu)

Mo. • 3 vh. •   „Gyurcsány leskizofrénezte Orbánt, majd felvillantotta vadiúj programját” (index.hu)

K.O. - Gulyás Márton csavaros liberális merénylete: mi romboltuk le a Közel-Keletet, ezért kell a magyaroknak is dédelgetnie” (kuruc.info)

Osztrák üzenet Athénnak: kizárnák a görögöket Schengenből, ha továbbra sem lépnek fel a migránshullám ellen” (kuruc.info)

Zeman: nincs más választás, mint a betolakodók jó részének tömeges kitoloncolása” (kuruc.info)

Lengyelország-szerte tüntetgettek a magukat nagyon demokratáknak képzelők” (kuruc.info)

Az IMF-ukázok teljesítése nyomán javulgat a görög adósbesorolás” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „Juncker beismerte: »Totális válság van!« - Morvai és Gaudi Strassburgból” (kuruc.info)

Megerősítené az európai multikultit az EP” (index.hu)

Menekülnek a zsidók a franciáktól” (index.hu)

Tizenhárom éves palesztin lány megszálló telepest késelt volna, de agyonlőtték” (kuruc.info)

Uganda nem küld több néger cselédet Szaúd-Arábiába, mert kínozzák őket az arabok” (kuruc.info)

Japán elutasítja a menekültek 99 százalékát” (index.hu)

The New York Times: a CIA szaúdi pénzekből fegyverzi fel az Aszad-ellenes lázadókat” (kuruc.info)

Az FBI üzemeltetett egy gyerekpornó-oldalt” (index.hu)

New Yorkot belepte a hó: áll a tömegközlekedés, tilos az utcán tartózkodni” (kuruc.info)

Letartóztatják, aki autót vezet New Yorkban” (www.origo.hu)

• 3 vh. •  „Átvették Obamától a hatalmat, de Amerika csak röhög” (index.hu)

 

2016. 01. 22. péntek

Orbán: a bevándorlók nem jönnek még egyszer keresztül Magyarországon” (kuruc.info)

Orbán Viktor tettekkel is védené Schengent” (www.origo.hu)

Négyötödhöz kötné a Jobbik a terrorvészhelyzet bevezetését” (index.hu)

Titkos mérgek Csepelen” (kuruc.info)

Lázár: 70-nél több állami intézmény szűnhet meg; Szigetvár »nem a török dicsőségnek lesz az európai emlékműve«” (kuruc.info)

Vona: fideszes csicskák és talpnyalók nyúlják le a piacot” (kuruc.info)

Nagyot ugrottak a lakásárak, a teljes csokot viheti az emelés” (www.origo.hu)

»Felül kell vizsgálni az egész menekültügyi szabályozást, a genfi egyezménytől kezdve«” (kuruc.info)

Véletlenül újságírók is hallgathatták a zárt kormányülést” (www.origo.hu)

Elsüllyedt két, migránsokat szállító hajó” (www.origo.hu)

»Háborút kellene vívnunk a menekültek ellen: bombáznunk kellene őket, el kellene süllyesztenünk a hajóikat«” (kuruc.info)

Fegyverekről hallani sem akarnak” (www.origo.hu)

Angi egyik meghívottjáról kiderült, hogy háborús bűnös - és ő csak egy a több ezerből” (kuruc.info)

A németek 79%-a nem ért egyet a merkeli országfelszámolással, 53% mégis rá szavazna” (kuruc.info)

Svájci katonák drogoztak Davosban” (www.origo.hu)

A francia kormányfő is bírálta Merkel Európa-gyilkos lépését” (kuruc.info)

Vadakat akart sajnáltatni Calais-nál az RT riportere - neki is késes támadással mutatkoztak be” (kuruc.info)

Litvinyenko apja és öccse szerint Nagy-Britanniának több indoka volt a gyilkosságra, mint Oroszországnak” (kuruc.info)

Négy új hadosztályt alakít az orosz hadsereg” (www.origo.hu)

Tovább gyilkol a Grúziából átterjedt sertésinfluenza Oroszországban” (kuruc.info)

Semmire sem elég az EU hárommilliárd eurója a törökök szerint - ennek többszörösét akarják kizsarolni a gyauroktól” (kuruc.info)

Az oroszellenes sajtó megint azt híreszteli, hogy Putyin távozásra kérte Aszadot” (kuruc.info)

19 év börtönre ítéltek egy kínai emberi jogi aktivistát” (index.hu)

Amerikai csúcsgépek leírásait lopta el a kínai hadsereg” (www.origo.hu)

Soros szerint Trumpnak nincs esélye” (kuruc.info)

A Pentagon célkeresztbe vette az Iszlám Államot” (www.origo.hu)

Iskolai lövöldözés Kanadában: a polgármester lánya is meghalt” (index.hu)

 

2016. 01. 21. csütörtök

Tavaly is sok fiatalkorút ért szexuális bántalmazás” (kuruc.info)

»Fiúbűnözés« az egercsehi iskolában is: földre lökte tanárát a 14 éves integrált” (kuruc.info)

Fejszével támadt egy Ladára egy munkában megfáradt asszony Zala megye legrégebbi cigányfészkében” (kuruc.info)

A nevelőjükre támadtak a miskolci intézet lakói” (www.origo.hu)

Főszerkesztőként mutatkozott be a zsaroló” (www.origo.hu)

Kamu projektre vett fel uniós pénzeket, az OLAF lett a veszte” (index.hu)

Uniós pénzek sikkasztásával vádolják a cég vezetőjét” (www.origo.hu)

Már a kormányhivatalnak is gyanús a fóti befektetés” (www.origo.hu)

Eladják a Negrót és az azt gyártó győri bázist” (kuruc.info)

Megvan a megszűnő állami hivatalok listája” (www.origo.hu)

Féláron hirdeti a NAV a lefoglalt árukat” (kuruc.info)

Az állam havi 90 ezer forintot vesz el az átlagos magyar dolgozótól” (www.origo.hu)

Makóiak is csatlakoztak a tanárlázadáshoz” (www.origo.hu)

Vége a taxistüntetésnek” (kuruc.info)

Felmentették Pityingert a garázdaság vádja alól” (kuruc.info)

Kertész Imrétől idézett 2012-ben, elítélték »holokauszt-tagadásért«” (kuruc.info)

Deutsch lehülyegyerekezett egy jobbikost” (www.origo.hu)

Toroczkai feljelentette az Európa meghódításában segédkező liberális bűnbandákat” (kuruc.info)

Feljelentették Novákot a »30 évig nem nyilvános« kormányjavaslat közzététele miatt” (kuruc.info)

Sem az olimpiáról, sem a Városliget megújításáról nem lehet népszavazás” (kuruc.info)

Végre mindenki számára kiderült, honnan jött Vitézy »készsége és késztetése«: hát a Lauderből!” (kuruc.info)

Farkas Flórián elköszönt” (www.origo.hu)

Megkötné a kormány kezét terrorhelyzetben az MSZP” (www.origo.hu)

Debrecen Brüsszel ellen: nem kérnek a kvótából” (www.origo.hu)

Szlovákiai magyar aktivisták kétnyelvű vasúti feliratokért küzdenek Brüsszelben” (index.hu)

Szlovénia is »csak« Németországot és Ausztriát árasztja el betolakodóval” (kuruc.info)

Szlovénia is nemet mond a menedékkérőknek” (www.origo.hu)

Eddig tartott a macedón határlezárás” (kuruc.info)

A Balkánon talál új otthonra két guantanamói fogoly” (index.hu)

»Kölni« imám: a német nők tehetnek arról, hogy molesztálták őket” (kuruc.info)

Meghosszabbítják a németek a határellenőrzést, de továbbra is tárt karokkal várják a leendő erőszaktevőket” (kuruc.info)

A becsületes zsidók után most az ágrólszakadt, több ezer euróval érkező menekülteket fosztanák ki a gaz németek” (kuruc.info)

Merkel »tapodtat sem engedett«, csalódást okozva Seehofernek - aki szintén nem egészen normális: ő évente 200 ezer bevándorlót fogadna be” (kuruc.info)

Az a dolgunk, hogy az EU-t és Schengent egyben tartsuk” (index.hu)

A davosi fórum résztvevői Ahmedéktől várják a gazdaság fellendülését - csodálatos lehetőség a kontinens megszállása” (kuruc.info)

Felgyújtotta magát egy menekült Hollandiában” (www.origo.hu)

Olaszországban száz euró túl kevés ahhoz, hogy korrupciónak minősüljön” (kuruc.info)

Olasz rendőrt szabad megvesztegetni” (www.origo.hu)

A rabbik után most az IMF vezetőjével találkozott a pápa - imádkozni fognak egymásért” (kuruc.info)

Két párizsi merénylő családja beperli a francia államot” (www.origo.hu)

Itt az új európai muszlim divat: beperlik az államot, amiért likvidálja a terroristákat” (kuruc.info)

Morvai: mit akarnak tenni a nők elleni erőszak és a kamionosok elleni támadások megakadályozásáért?” (kuruc.info)

„Ha nem molesztálhatnak, gyilkolnak: 15 éves fiút szúrt szíven Svédországban egy »menekült«, mert osztálytársa védelmére kelt” (kuruc.info)

Megölte magát egy 11 éves spanyol kisfiú, mert elege lett az iskolai zaklatásokból” (index.hu)

Utat próbáltak lezárni, gyújtogattak, és összecsaptak a rendőrökkel az ártatlan menekültek Calais-nál” (kuruc.info)

Egzotikus albán szerelem kellett a 14 éves angol lánynak” (kuruc.info)

Egy brit vizsgálat szerint Putyin rendelhette el Litvinyenko megmérgezését” (kuruc.info)

Valószínűleg Putyin hagyta jóvá Litvinyenko meggyilkolását” (index.hu)

Halálos áldozatai is vannak a sertésinfluenzának” (www.origo.hu)

Másfél millió HIV-fertőzött is lehet Oroszországban” (kuruc.info)

Elérte az egymilliót a HIV-fertőzöttek száma Oroszországban” (index.hu)

Putyin: Lenin miatt omlott össze az orosz birodalom” (index.hu)

»Putyin Izrael valaha volt legjobb barátja«” (kuruc.info)

Vádat emeltek az ugandai kannibál ellen” (index.hu)

Pokolgép robbant a gízai piramisoknál” (www.origo.hu)

Rendőröket gyilkoltak meg a Sínai-félszigeten” (www.origo.hu)

»Fölösleges időtöltés«: már sakkozni sem szabad a szaúdi főmufti szerint” (kuruc.info)

Eltűnt az al-Dzsazíra stábja Jemenben” (index.hu)

Izrael teljesen körbekeríti magát” (kuruc.info)

Terrortámadás a mogadishui tengerparton” (www.origo.hu)

Gyermekkereskedő bűnözőket lepleztek le Kínában” (index.hu)

Életbe lépett a trükkös amerikai vízumszigorítás” (index.hu)

Beteget jelentett Detroit összes pedagógusa” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 20. szerda

Evelin elővett egy 18 centis kést” (index.hu)

Elítélték a kalapácsos medikát Debrecenben” (index.hu)

Sokkolóval törte el az ételfutár orrát” (index.hu)

Mérgezik a madarakat a Balaton-felvidéken” (www.origo.hu)

Százmilliós adócsalás Hódmezővásárhelyen” (kuruc.info)

Rendőrségen a miskolci fideszes feketekassza-ügy” (kuruc.info)

Halottas ágyán verték át a rokonukat” (www.origo.hu)

Lakatos Ricsi meglépett a rendőrök elől” (kuruc.info)

TEV-es terroristák figyelik minden leheletünket - zsidózni még szabad, ezért leginkább a holokamuzókra vadásznak” (kuruc.info)

Nemzetközi embercsempész banda bukott le” (www.origo.hu)

Egy időre megszabadult a férjétől, de nem úgy, ahogy szerette volna” (index.hu)

Novák Előd közzétett egy nem nyilvános dokumentumot” (www.origo.hu)

Más tüntetők is példát vesznek a taxisokról” (www.origo.hu)

Nem hisznek a kormánynak a taxisok, tovább tüntetnek” (kuruc.info)

Ezúttal dicséretet kapott Orbán Belltől - amiért a magyar és az európai érdek helyett az amerikait támogatja TTIP-ügyben” (kuruc.info)

Guinness-rekord: legyőztük Németországot Izrael-imádatban” (kuruc.info)

Erdoganék újra akarják építeni a szigetvári minaretet” (kuruc.info)

Vona Orbánnak: ha már Moszkvába megy, kérdezzen rá Putyinnál a Jobbik állítólagos pénzelésére!” (kuruc.info)

Gyöngyösi akkor is fenntartja, ha Olga rohamot kap: nemzetbiztonsági kockázat az izraeli-magyar kettős állampolgárság” (kuruc.info)

Sayfo Omar: Ők az erőt tisztelik?” (kuruc.info)

Gátat szabna a menekültáradatnak Ausztria” (www.origo.hu)

Botrányos idegenellenesség: Ausztria már nem akar vonzó lenni a betolakodók számára” (kuruc.info)

Benes dekrétumaihoz nem nyúlnak, de a migránssimogatásra már gyerekkorban megtanítják a cseheket” (kuruc.info)

Meghalt Angela Merkel németországi kancellár mentora” (kuruc.info)

A németek többsége lezárná a határt - de őrült vezetőjüknek esze ágában sincs, még létszámkorlátozásra sem hajlandó” (kuruc.info)

Könyörög a német rendőrség” (www.origo.hu)

Elégedetlenek az illegális bevándorlók: perbe hívják Észak-Rajna-Vesztfáliát” (kuruc.info)

Belöktek egy nőt a metró elé Berlinben” (kuruc.info)

Tüntetők törtek be a moldovai parlamentbe” (www.origo.hu)

Macedónia lezárta határát a jövevények előtt” (kuruc.info)

Azt hitték a »biciklis menekültek«, hogy túljárnak a norvégok eszén” (kuruc.info)

A következő terrortámadásra gyakorolnak a francia kórházak” (index.hu)

Ilyen egy holland liberális: késsel támadtak rá a vadak, de ő megmagyarázza: a körülmények miatt ilyenek” (kuruc.info)

Angliában nem a szellemek, hanem a piros ajtók jelentik a veszélyt a hívatlan vendégekre” (kuruc.info)

Terrorpara: 10 éves kisfiút hallgattak ki a brit rendőrök” (index.hu)

Brit szocialista EP-képviselő: nem szabad hibáztatni a menekülteket a molesztálásokért, Morvai rasszista!” (kuruc.info)

Egy évet kapott az Erdogannak középső ujját mutató török nő” (kuruc.info)

Az Iszlám Állam lerombolta a legrégebbi iraki keresztény szent helyet” (index.hu)

Porig rombolta az ősi keresztény kolostort a Barbár Állam” (kuruc.info)

Már kéttucatnyian éhen haltak az ostromlott szír városban” (index.hu)

Putyin sincs mindig a helyzet magaslatán: »Jöjjenek hozzánk a Nyugat-Európából kivándorló zsidók!«” (kuruc.info)

Az orosz követség mellett robbantottak Kabulban” (www.origo.hu)

Fegyveresek lövöldöztek egy pakisztáni egyetemen” (kuruc.info)

Kínos kudarc árnyékolja a németek szíriai misszióját” (www.origo.hu)

Az iraki kurdok arab falvakat pusztítanak el” (kuruc.info)

A kínai állami tévében tett kényszervallomást a svéd emberi jogi aktivista” (index.hu)

Öt gyerek halt meg egy mélyhűtőben” (index.hu)

Amerika továbbra sem hajlandó együttműködni az oroszokkal Szíriában” (kuruc.info)

Bíróság elé kerülhet a Bin Ladent lelövő kommandós” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 19. kedd

Vízbe fagyott embert találtak Bényén” (www.origo.hu)

Az agyonkínzott devecseri csecsemő gyilkosa is ártatlan - épp csak azt nem mondta, hogy ott sem volt” (kuruc.info)

Laptopot lopott Győrben ez a cigány” (kuruc.info)

Olvasónk értesülése szerint szó sem volt szívinfarktusról és eszméletlen állapotról a cigányvezér esetében” (kuruc.info)

Bombariadó volt az óbudai brit iskolában” (index.hu)

Budapesten és Stockholmban is megfenyegették a brit iskolát” (www.origo.hu)

Mo. • 3 vh. •  „Szinte bármit megtehetne a kormány a legújabb alaptörvény-módosító javaslatuk értelmében - 30 évre titkosították, de nálunk elolvasható” (kuruc.info)

Mo. • 3 vh. •  „Tényleg teljhatalmat kap Orbán egy terrorhelyzetben?” (index.hu)

Megint teljes útzárral fenyegetnek a taxisok” (www.origo.hu)

Tovább tart a taxisblokád, fokozott ellenőrzés vár az Uber-sofőrökre” (kuruc.info)

Uberesekkel kötekedtek, sofőröket fenyegettek, egy autót is megrúgtak a taxisok” (index.hu)

Tovább fog növekedni a hódítók áradata - Földi: ördögi terv körvonalazódik” (kuruc.info)

CÖF: Saját liberális farkába harapott az EU” (index.hu)

Magyarország kész a román határon is kerítést építeni” (www.origo.hu)

Hülyülnek keletebbre is: megemelték a menekültellátás összegét Romániában” (kuruc.info)

Szerbia nem engedi meg, hogy migránsokat küldjenek vissza a területére” (kuruc.info)

A Balkánra omolhat a menekültválság” (index.hu)

Még mindig csak 50 százalék az esélye Merkel eltakarításának” (kuruc.info)

Merkel minisztere: a »Csak így tovább!« politikája térdre kényszerítené Európát” (kuruc.info)

Merkel ultimátumot kapott” (www.origo.hu)

Azonnali irányváltást követel Merkeltől a CDU/CSU-frakció száz tagja” (kuruc.info)

Kölni »hallgatáskultúra«: párthovatartozás nélkül egyetértettek a bevándorlóbűnözés eltitkolásában” (kuruc.info)

Visszatértek a hírhedt német terroristák” (www.origo.hu)

Német, és mentősként dolgozott? Akkor köze van több ezer zsidó megöléséhez, akkor is, ha egyiküket sem bántotta” (kuruc.info)

Zsinagógában a pápa: a zsidókat testvéreinknek kell éreznünk, a "holokausztot" pedig soha nem szabad feledni” (kuruc.info)

Ha két hónapon belül nem kezelik a menekültválságot, összedől Schengen” (index.hu)

Tusk: két hónap van a migránsprobléma megoldására” (kuruc.info)

»A tétlenség bűne« - beperli Belgiumot a párizsi terrortámadás egyik áldozatának anyja” (kuruc.info)

Konténervárost építettek Calais-nál a vadaknak - de ők ragaszkodnak a putrikhoz” (kuruc.info)

Ébredezik Hollandia is: ezrek tüntettek egy bevándorlótanya megnyitása ellen” (kuruc.info)

Felháborító diszkrimináció Dániában - de az Amnesty International szerencsére kiáll a szegény molesztálók mellett” (kuruc.info)

Putyin hívta Moszkvába Orbánt” (index.hu)

Levágta a felesége orrát egy férfi” (www.origo.hu)

Már 19 ezer civil áldozata van Irakban a háborúnak” (index.hu)

Nyilvánosan összetépte saját könyvét az Észak-Koreába visszatérő disszidens” (index.hu)

Soros György: Orbán Horthy Magyarországát állítaná vissza” (index.hu)

Saul fiainak csak akkor fontos a polkorrektség, ha nekik előnyös: négereket már nem választottak be faji alapon az oscarosdiba” (kuruc.info)

Kilenc iskolát lezártak New Jersey-ben bombafenyegetés miatt” (www.origo.hu)

Az ENSZ népirtással vádolja az Iszlám Államot” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 18. hétfő

Körözték a völgyhídról leugró férfit” (www.origo.hu)

Nem adta oda tabletjét, ezért haját tépték, ütlegelték és rugdosták a 15 éves lányt a fiatalkorúak börtönébe vonuló kortársai” (kuruc.info)

Nem kocsikáztatta el a hivatal kihallgatásra a visszaeső bűnözőt, erre az rátámadt az alpolgármesterre” (kuruc.info)

Kiskunhalasi lázadás: 14 jámbor menekült előzetes letartóztatásban” (kuruc.info)

Ittak a Fradi-focisták, majd baleseteztek vasárnap hajnalban” (index.hu)

A miskolci Jobbik a rendőrséghez fordult a fideszes polgármester táskából osztott milliói miatt” (kuruc.info)

A Fidelitas 300 ezer forintja bánja, hogy a segédcsapat hazudott a Jobbikról” (kuruc.info)

Magyar cég is érintett a halálos kísérletben” (www.origo.hu)

Szerdáig maradhat a taxisblokád” (index.hu)

A 9-es busz elé fekvő taxis elmondja, mi a baja az Uberrel” (index.hu)

Így telt a taxikalipszis első napja” (index.hu)

Blokáddal indult a taxistüntetés” (index.hu)

Be nem jelentett taxisdemonstráció Budapesten - ezúttal nem a gettólakók szervezték” (kuruc.info)

Nyugodt hangulatú megbeszélésen közölték a zsidók a kormánnyal, miként kell átírnia a Nemzeti alaptantervet az ő szájízük szerint” (kuruc.info)

Raoul Wallenberg-ülepfényező napot tartott az Emmi államtitkára - díjat is kaptak a legkiválóbb antimagyarok” (kuruc.info)

A portás is felmondott a roma önkormányzatnál” (www.origo.hu)

Inkább szívinfarktust kapott az ORÖ-vezér, minthogy megtartsa a rendkívüli közgyűlést - eljött a Flóri-cigányok ideje” (kuruc.info)

Újabb hazugság Farkas Flórián önéletrajzában” (index.hu)

Elképesztő szocionista indok: nemzetbiztonsági kockázat, ha a magyar fiatalok használni tudnák a katonai tudást” (kuruc.info)

Heller Ágnes szerint nem történt nemi erőszak Kölnben - őt viszont folyton molesztálták lánykorában” (kuruc.info)

A magyar lakosság háromnegyede szerint az elkövetőkön túl Angi migránspolitikája is ludas a kölni erőszakban” (kuruc.info)

Gyöngyösi: Az USA mielőbb hozza nyilvánosságra az orosz támogatással működő pártokról szóló jelentését!” (kuruc.info)

Szlovénia nem kér az Ausztriával és Németországgal közös határőrizetből - még a végén náluk maradnának a hívatlan vendégek” (kuruc.info)

Ausztria napi 11 ezer menekültre készül” (index.hu)

Merkel nem enged a menekültpolitikájából” (index.hu)

Egy kiábrándulás protokollja - egy migránsokat befogadó hamburgi központ szociális munkása kipakol” (kuruc.info)

Bíróság elé állítanak egy 95 éves egykori SS-tagot” (index.hu)

Kölni migránserőszak: a csaknem 500 szexuális bűncselekményre találtak eddig egy (!) gyanúsítottat” (kuruc.info)

Először tartóztattak le valakit a kölni ügyben” (www.origo.hu)

Csak pozitívan: a »német« közszolgálati médiának kizárólag szépet szabad mondani a betolakodókról és Merkel politkájáról” (kuruc.info)

8 és 9 éves kislányokat molesztált a 17 éves Merkel-vendég egy hannoveri uszodában” (kuruc.info)

Holland filmesekre támadtak a betolakodók a calais-i Dzsungelben” (kuruc.info)

Buldózerekkel bontják a calais-i Dzsungelt - sajnos nem az egészet” (kuruc.info)

Cameron kiutasítaná az angolul nem beszélő muzulmán nőket” (index.hu)

Megindult a dominó, sorra állítják vissza a határellenőrzést az európai országok” (kuruc.info)

Erőszak és szexuális zaklatás kíséri a migráns nők útját Európába” (index.hu)

Idén is egymillió migráns érkezhet Európába” (index.hu)

A rossz időjárás ellenére nem lankad a hadjárat: idén már közel 30 ezer betolakodó érkezett Törökországból a görög szigetekre” (kuruc.info)

Török iskolába lőtt rakétát az Iszlám Állam” (index.hu)

»Halál a keresztényekre, Izrael ellenségeire!« - Jeruzsálemben ismét templomra írtak gyűlölködő szavakat a toleráns zsidók” (kuruc.info)

Menekültek tízezreiből csinálna betolakodót az ENSZ-főbiztos” (kuruc.info)

• 3 vh. •  „A 62 leggazdagabb ember akkora vagyonnal rendelkezik, mint a világ szegényebb fele együttesen” (kuruc.info)

 

2016. 01. 17. vasárnap

Több tízmillió forintot próbáltak tisztára mosni” (index.hu)

»Deviza«hitel: csalás állami segédlettel (II.)” (kuruc.info)

Szijjártó: Ez zsarolás” (www.origo.hu)

Orbán: nincs és nem is lesz kötelező sorkatonai szolgálat Magyarországon - szokásos nagykoalíció a honvédelem ellen” (kuruc.info)

Melyik a legcionistább újságíró Magyarországon? És a legcionistább médium?” (kuruc.info)

Holokausztipar, holokausztbiznisz, holokausztbohóc - Saulék segítségével bővíthetjük szókincsünket is” (kuruc.info)

Románia nem tart igényt a szombaton érkezett migránsokra - igaz, általában az érzés kölcsönös” (kuruc.info)

Ha Ausztria bevezeti a határellenőrzést, és szigorít a migránsok fogadásán, Szlovénia azonnal ugyanúgy tesz - de minek várni?” (kuruc.info)

Felfüggeszti a schengeni rendszert Ausztria - a becsszóra Németországba tartó kontinensfoglalóknak persze továbbra is szabad az út” (kuruc.info)

Spöttle: sokan úgy tartják, hogy Angela Merkel megbolondult” (kuruc.info)

Náci terrortól tartanak Németországban” (www.origo.hu)

Szélsőjobboldali terrorral riogat a német bűnügyi hivatal - vizsgálják, van-e összefüggés a bevándorlás és a molesztálások között” (kuruc.info)

Baseballütőkkel és vascsövekkel támadt német hazafiakra a kommunista horda - életveszélyes sérülés” (kuruc.info)

Előbb megerőszakolni, majd megkövezni akartak két transzszexuális kreatúrát a tizenéves migránsok Dortmundban” (kuruc.info)

Berlin: Algéria és Marokkó fogadja vissza a menekülteket!” (index.hu)

Meghalt a félresikerült gyógyszerkísérlet egyik résztvevője” (www.origo.hu)

A párizsi ügyészség is eljárást indított a Burkina Fasó-i terrortámadás miatt” (kuruc.info)

Történelmi minimumon az olasz-EU kapcsolat - Matteo Renzi szokása szerint megemelte a vita hangját” (kuruc.info)

Holokauszttúlélőkhöz beszélt Ferenc pápa” (www.origo.hu)

Menekültek ezreihez beszélt Ferenc pápa” (www.origo.hu)

Európa elárasztásából tavaly több milliárd dolláros rekordbervételt kaszáltak az embercsempész szervezetek” (kuruc.info)

A mészárlás után négyszáz túszt ejtettek az Iszlám Állam emberei” (www.origo.hu)

Nők, gyermekek és idősek százainak kivégzésével ostromolja Deir ez-Zórt az Iszlám Állam” (kuruc.info)

»Halál a keresztényekre, Izrael ellenségeire!« - Jeruzsálemben ismét templomra írtak gyűlölködő szavakat a toleráns zsidók” (kuruc.info)

Nagyon fáj az atomfegyverrel rendelkező terrorállamnak az Iránt büntető szankciók feloldása” (kuruc.info)

Izrael az iráni atomalku veszélyeire figyelmeztet” (www.origo.hu)

Obama az atombombához vezető minden utat elzárt Irán elől” (kuruc.info)

 

2016. 01. 16. szombat

Tömegverekedés egy miskolci bevásárlóközpontban” (www.origo.hu)

180 rendőr fékezte meg a kődobáló migránsokat” (www.origo.hu)

Karrier: Vitézy Dávid a közlekedési múzeum főigazgatója lett” (index.hu)

Kisiklott egy 6-os villamos” (www.origo.hu)

Budapesten rettegtek a magyar és a lengyel kormány »demokráciaellenessége« miatt - LMBTQ-k is próbálták melegíteni a hangulatot” (kuruc.info)

A lengyel kormány intézkedései ellen tüntettek Budapesten” (www.origo.hu)

A magyaroknál nincs elhízottabb Európában” (index.hu)

»Kölni helyett budapesti víz« - migránserőszak elleni gázspréosztó akció Bécsben” (kuruc.info)

Ausztria tovább nácul: »menekülteket« küldenek el, hatályon kívül helyezik Schengent - maguktól mikor határolódnak el?” (kuruc.info)

Így raboltak a szerb kommandósok” (www.origo.hu)

Cseh pénzügyminiszter: a bevándorlóáradatot nem mérsékelni kell, hanem teljes mértékben megállítani” (kuruc.info)

Azért a muszlimok sem hülyék: ezúttal nem csoportos molesztálást, hanem virágosztási pr-kampányt szerveztek Kölnben” (kuruc.info)

 

2016. 01. 15. péntek

A csemői gyilkosság kapcsán követeli a parazita életmód megszüntetését a Jobbik” (kuruc.info)

Lajcsi üzent a börtönből: azért sem lesz öngyilkos” (index.hu)

Edzésként társait verte a zárka réme” (index.hu)

A szabolcsi testvérpár azt állítja, nem volt tervük az ellopott vadászpuskákkal” (kuruc.info)

Lázár nyomoztat Farkas Flórián eltűnt pénzei után” (index.hu)

Hatmillió forintnyi hamis 20 ezres került forgalomba” (index.hu)

Baba: Nem vagyok szent, de gonosztevő sem” (www.origo.hu)

Kővel dobálták a rendőröket a menekültek” (www.origo.hu)

Megtalálták az egyik Aranykéz utcai robbantó holttestét” (index.hu)

A kormánypropaganda kizárólagos eszköze lesz a Kossuth Rádió is március 15-től” (kuruc.info)

Milliós bírság az RTL Klubnak” (www.origo.hu)

Önkéntes katonai alapkiképzést szorgalmaz a Jobbik” (kuruc.info)

Kövér: Ha az EU akarná, megoldaná a migrációs problémát” (www.origo.hu)

Gázspray-t osztogatott Bécsben a Jobbik” (www.origo.hu)

A jövő hét végétől bezárul a szárnyas kapu a skandináv országokba igyekvő »menekültek« előtt” (kuruc.info)

Németország megtagadta a beutazást az orosz mezőgazdasági minisztertől” (kuruc.info)

Kitiltották a Merkel-kedvenceket egy uszodából, mert nem fogták fel az oktatóképekből sem, hogy a szexuális zaklatás rossz” (kuruc.info)

Visszakullognak Bajorországba a Merkel hivatala elé szállított újnémetek: csalódottak, mert berlini lakásra és nagyvárosi nyüzsgésre vágytak” (kuruc.info)

Elégedetlenek a németek Merkel menekültpolitikájával” (www.origo.hu)

Németországnak Köln kell: a szelfipajtások erőszakhulláma megváltoztatta a közhangulatot” (kuruc.info)

Új verzió: szorongás és hangulatzavarok kezelésére kifejlesztett szer okozott agyhalált Franciaországban” (kuruc.info)

Egymillió eurót nyert el a franciáktól egy szír menekült” (index.hu)

Az Iszlám Állam ellen harcolt, őrizetbe vették” (www.origo.hu)

Egy belga vonaton támadt a migránshorda: a legidősebb zaklató 13 éves volt - elkapták, majd szabadon engedték őket” (kuruc.info)

A »szabadság« jelentése az EU-ban Magyarországnak - Morvai Krisztina kérdésére megtagadták a választ az EP-ben” (kuruc.info)

Juncker a magyar kormánynak is beolvasott” (index.hu)

Bebetonoznák a kvótákat az EU menekültfogadó rendszerébe” (index.hu)

Nem csitul a fajtársi roham: leminősítette Lengyelországot a Standard & Poor's” (kuruc.info)

Ezer Zsohár-kedvencet fogtak be Helsinkiben, hogy megakadályozzák a kölnihez hasonló kulturális bemutatót” (kuruc.info)

Lepedőt felejtettek egy kismamában szentpétervári orvosok” (www.origo.hu)

Szomáliai katonai bázisra támadt az al-Shabaab - legalább ötven kenyai katona meghalt” (kuruc.info)

Újra fertőz az ebola” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 14. csütörtök

Nem csak kutyát szeret verni a cigány alpolgármester fia - kis híján egy magyar asszony is hasonlóan járt” (kuruc.info)

Fellökték és kirabolták a vak férfit Budapesten” (www.origo.hu)

Felfüggesztett börtönt kaphat a parlamenti rongáló” (kuruc.info)

Nem létező cégnél dolgozott az eltűnt MSZP-s” (www.origo.hu)

Gyurcsány kémfőnöke megérkezett a politikába” (index.hu)

Na, akkor hova is járt Farkas Flórián egyetemre?” (index.hu)

Egymilliót fizethet a Fidesz” (www.origo.hu)

Kancellárokat neveznek ki a kórházakba is” (index.hu)

Jobbik: tömegesek a felmondások az egészségügyben” (kuruc.info)

Az M1 megmagyarázza a kölni videóját” (www.origo.hu)

Az egész országot várjuk magunk mellé” (index.hu)

Trükkök százaival lehet csokkal csalni” (index.hu)

»Minden kamasznak látnia kell ezt a filmet« - agresszíven támad a nemzetközi fajtestvéri támogatástól megerősödött Saul klán” (kuruc.info)

Saul faja hőbörög Novák Orbánnak küldött üzenete miatt - Mirkóczki gratulált az alkotóknak” (kuruc.info)

Még meg sincs az Oscar, máris újabb zsidó tragédia híre járja be a világot: a magyarok antiszemitizmusa és üldözése miatt nem tudott örülni Saul apja az Arany Glóbusznak” (kuruc.info)

Semmi különös, csak megint egymást jelölgetik díjakra a zsidók” (kuruc.info)

Tilos Székelyföldet a turistáknak népszerűsíteni, mert nem létezik - ez egy »magyar« csíkszeredai bíró döntése” (kuruc.info)

Az antimigránsizmus fokozódik: az eddig jó tanulóként viselkedő Ausztria megint a nácik útjára lépett!” (kuruc.info)

Salzburgi menekült diákok után nyomoznak a rendőrök” (www.origo.hu)

A Bécsbe menekült afgánok is annyira üldözöttek voltak, hogy a járókelőknek kellett megfékezni őket” (kuruc.info)

Becsapta a menekülteket a buszoztató bajor képviselő” (www.origo.hu)

Nem volt több hely a hódítóknak, elküldték őket Merkelnek” (kuruc.info)

Nyomravezetői díj a kölni támadókért” (www.origo.hu)

Nem lesz egyszerű a bűnöző menekültek kitoloncolása” (www.origo.hu)

Szörnyű kínok között halnak az ámbráscetek Németország partjainál” (index.hu)

Lemond a macedón miniszterelnök” (www.origo.hu)

Év végéig négyszáz ingyenélővel lesznek gazdagabbak a lengyelek” (kuruc.info)

Stockholmi rendőrség: a személyleírás rasszista gyakorlat, ezért meg kell szüntetni!” (kuruc.info)

Önjelölt rendvédelmi csoport járőrözik Finnországban” (index.hu)

»Gárdisták« vigyáznak a rendre Finnországban, a kormányfő pedig nem fenyegeti pofonokkal őket, nem hoz törvényt ellenük” (kuruc.info)

Hollande: Elfogadhatatlan, hogy a zsidóknak bujkálniuk kell” (www.origo.hu)

Bankrabló kommandósokat tartóztattak le” (www.origo.hu)

600 új terrorelhárítót képeznek ki a britek” (index.hu)

Szenegáli »menekült« ölhetett meg egy valószínűleg fajgyalázó amerikai nőt Firenzében” (kuruc.info)

Az olaszok ellenzik az Európát megszállókkal elárasztó törökök pénzelését” (kuruc.info)

IÁ-fegyvereseket keresnek Olaszországban” (kuruc.info)

Ferenc pápa 2000 hajléktalant visz cirkuszba” (index.hu)

Cipraszék szabadságharca is szépen alakul: visszatér Görögországba az IMF” (kuruc.info)

A törökök állítólag megtorolták az Iszlám Állam merényleteit” (kuruc.info)

Tüzérséggel támadta az Iszlám Államot Törökország” (www.origo.hu)

Bomba robbant a török rendőrség épületénél” (kuruc.info)

A Repülő Spagettiszörny legyőzte a hivatalt” (index.hu)

Moszkva nem kényszeríti biciklizésre a menekülteket” (www.origo.hu)

A kormánynak is sok volt a Soros-könyvek égetése” (index.hu)

Mint a régi szép időkben, csak a helyszín más: zsidó(k által pénzelt) könyveket égettek Oroszországban” (kuruc.info)

Egyiptom: a hatóságok szerint ördögi bűn az utcán demonstrálni” (index.hu)

Az al-Kaida vezetője hadat üzent Szaúd-Arábiának” (index.hu)

Izrael nem fogadja a svéd külügyminisztert” (index.hu)

Robbantottak az indonéz főváros központjában” (index.hu)

Ha valamiről, hát Obama fejéről ordít, hogy stresszes egy meló az amerikai elnöké” (index.hu)

 

2016. 01. 13. szerda

Bérgyilkost keresett, háromszor is átverték” (www.origo.hu)

Állatkínzással gyanúsítják a deteki alpolgármester fiát” (www.origo.hu)

Körözik az eltűnt MSZP-s képviselőt” (www.origo.hu)

Szocionista életpályamodell: 100 milliós adóssággal tűnt el az MSZP-s szamuráj” (kuruc.info)

98 milliót csalt ki a Migration Aid Babája” (kuruc.info)

Jobbik: az állami bankok a fideszes haverok szabad felhasználású pénztárcái” (kuruc.info)

Tárki: a magyar fiatalok kétharmada elhagyná hazáját” (kuruc.info)

Putyint jobban szeretjük Merkelnél” (www.origo.hu)

Harminc ponton korlátozhatják az életünket terrorhelyzetben” (www.origo.hu)

Alaptörvénybe foglalnák a terrorveszély-helyzetet - a Jobbik támogatja” (kuruc.info)

»Rég indult be akkora össznépi zsidózás, mint most, a Saul fia sikere után«” (kuruc.info)

Két CAF is kisiklott szerdán” (index.hu)

Fico muszlimellenes kijelentéseit vizsgálja a szlovák ügyészség” (index.hu)

Kitiltotta a menedékkérőket az osztrák bártulajdonos” (index.hu)

Veszik az osztrákok a pisztolyt, mint a cukrot” (index.hu)

A lengyel miniszter elképedt a brüsszeli beavatkozáson” (index.hu)

Előzetes vizsgálat indul Lengyelország ellen” (www.origo.hu)

Izzik a levegő Lengyelország körül” (www.origo.hu)

Tervezett terrortámadás miatt vádol a német ügyészség - nem, ezúttal sem a betolakodókra szálltak rá” (kuruc.info)

Undorító disznóhúsevők, akik, ha eltűnnének, senkinek sem hiányoznának - »integrált« bevándorlók véleménye a németekről” (kuruc.info)

Megszületett a szír Angela Merkel” (www.origo.hu)

Ismét közelharci bemutatót tartottak egy németországi migránstanyán - több tucatnyian ápolták a hagyományaikat és egymást” (kuruc.info)

A francia kormány feloszlatott három radikális muzulmán egyesületet” (kuruc.info)

Megtalálták a párizsi merénylők bombagyárát” (www.origo.hu)

Nick Griffin: Magyarországra, Lengyelországba vagy Oroszországba kell költöznie annak, aki túl akarja élni a liberalizmust és az IÁ-t” (kuruc.info)

Csak most jött rá a lassú felfogású görög vezetés arra, hogy vissza lehet küldeni a betolakodókat” (kuruc.info)

Biciklivel küldik vissza Norvégiából a menekülteket Oroszországba” (index.hu)

160 ezerből 272-t sikerült elhelyezni: menekült-mérleget vont az Európai Bizottság” (index.hu)

Strassburg legújabb döntése: a munkáltatók ezentúl megfigyelhetik a dolgozók privát beszélgetéseit” (kuruc.info)

Tucatnyi turistát mentett meg a robbantástól a török idegenvezető” (index.hu)

Isztambuli merénylet: orosz állampolgárokat vettek őrizetbe” (www.origo.hu)

Ötven kilométernyi országutat lopott el egy orosz börtönparancsnok” (kuruc.info)

Putyin két új ebolavakcinát jelentett be - az oroszok szerint az egyik képes száz százalékban semlegesíteni a vírust” (kuruc.info)

WHO: véget ért az ebolajárvány - de a négerek spermájában még tovább él a vírus” (kuruc.info)

Vége az Ebola-járványnak Nyugat-Afrikában” (www.origo.hu)

Korrupcióval vádolta az állami szerveket az egyiptomi számvevőszék elnöke - súlyos ítélet várhat ezért rá” (kuruc.info)

Izraelben ismét a svédek miatt őrjöngenek - Bibi külügyérhelyettese minden hivatalos látogatót elzavarna” (kuruc.info)

Az Iszlám Állam tengerre szállt” (index.hu)

Irán szabadon engedte az amerikai haditengerészeket” (www.origo.hu)

15 halott egy pakisztáni robbantásban” (www.origo.hu)

Drónnal idegesíti Észak-Korea Dél-Koreát” (index.hu)

Obama: az USA a leghatalmasabb ország” (www.origo.hu)

Az USA képezhet ki harcosokat a török-szír határ védelmére” (www.origo.hu)

Csak a szokásos: megint arabokat képez ki és fegyverez fel Amerika, s aztán csodálkozik, hogy mi lesz belőle” (kuruc.info)

 

2016. 01. 12. kedd

Halálra kínoztak egy 90 éves, köztiszteletben álló magyart Csemőn” (kuruc.info)

Halálra kínzott egy csecsemőt a nevelőapja” (www.origo.hu)

14 éves korára már rutinos bűnöző lett Balog egyik hőse” (kuruc.info)

Ezért jó, ha a többszörös visszaeső cigányok szabadon sétálgatnak” (kuruc.info)

»Romagyilkosságok«: jogerős a három tényleges életfogytiglan” (kuruc.info)

30 millióból 22-t nem a »hátrányos helyzetű fiatalokra« költött a »közhasznú« egyesület” (kuruc.info)

Jobbik: a Fidesz megvalósítja a Földet az olasz gazdáknak féláron! programot” (kuruc.info)

Ellenőrzött internet, kijárási tilalom, kitelepítés jöhet Magyarországon” (www.origo.hu)

A devizahitelek miatt félnek a csoktól” (index.hu)

Ezért tilos gyáván engedni a zsidónak: most már magát a Hóman-alapítványt is eltörölnék - mondjuk nem kár érte” (kuruc.info)

A holokauszt-vallás” (kuruc.info)

Kilencszer tudtak nyerni holokausztfilmmel” (www.origo.hu)

Véletlenül egy értelmes döntés is született Strassburgban: nem hallgathat le bárkit csak miniszteri engedély alapján a TEK” (kuruc.info)

Helyreigazítást kér a magyar diplomácia a New York Times-tól” (www.origo.hu)

Kiderült a korrupcióért elítélt romániai rabokról, hogy valóságos zsenik” (kuruc.info)

Erősödő bizonytalanságérzet: egyre több fegyvert vesznek Bécsben” (kuruc.info)

Németország migránsokat küld vissza Ausztriába” (www.origo.hu)

Orbán Viktorral és Bayer Zsolttal riogatja olvasóit a Spiegel” (index.hu)

A német rendőr nem tud mit tenni egy menekült ellen” (index.hu)

Megvertek két izraeli arabot Drezdában” (index.hu)

Neonácik és futballhuligánok vertek szét egy lipcsei negyedet” (index.hu)

Németországba tavaly ezernél több terrorista érkezett, idén pedig még jobban fognak teljesíteni” (kuruc.info)

Elégedett lehet a Mutti: az 561 feljelentés ellenére mindössze öt szelfipajtás van előzetesben, és csak egy gyanúsított szíriai” (kuruc.info)

Így veri béklyóba a német rendőrt a merkeli hatalom: utasításba kapták, hogy hagyják futni a megszállókat” (kuruc.info)

A fürdőkben sincsenek biztonságban a német lányok: Merkel vendégei ott is kifejezik hálájukat” (kuruc.info)

Az iszlám és a nők, avagy hölgyeim, legyenek résen!” (kuruc.info)

Elküldtek 11 ezer romát a francia cigánytelepekről” (index.hu)

A lett kormányfő is nő, mégsem a politikában éli ki anyai hajlamait: »vissza kell toloncolni a gazdasági menekülteket!«” (kuruc.info)

Morvai migránsügyben a nyugat-európaiaknak: Önök meghívták, mi elszállásoljuk, etetjük...? Hát nem!” (kuruc.info)

Törökország a robbantások korszakába lépett” (index.hu)

Az isztambuli merénylő az Iszlám Állam képzett harcosa volt” (www.origo.hu)

Legkevesebb nyolc német halt meg az isztambuli robbantásban - az elkövetőt már nem tudja meghívni Merkel” (kuruc.info)

Putyin: nem akarjuk, hogy Szíria úgy végezze, mint Irak vagy Líbia” (kuruc.info)

Hadrendbe állt az ötödik izraeli tengeralattjáró” (www.origo.hu)

Irán fogva tart két amerikai hajót” (www.origo.hu)

Tonnányi heroint foglaltak le egy afgán laborban” (index.hu)

Kibővítik az Észak-Korea elleni amerikai szankciókat” (www.origo.hu)

Lelőtte a saját fiát, mert betörőnek hitte” (index.hu)

 

2016. 01. 11. hétfő

Véleményszabadság a gyarmaton: »gyalázta a zsidóságot«, három évre bezárhatják a 48 éves magyar asszonyt” (kuruc.info)

A menekülteket segítő Baba rágalmazásért perelhet” (www.origo.hu)

A Fidesz ismét a Migration Aidre támadt, a tolmácsukat bünőzőzik” (index.hu)

Lehull az álarc Európa Soros által pénzelt hóhérairól: börtönviselt, körözött, visszaeső zsidóbűnöző Zsohárék reklámarca” (kuruc.info)

Bekasztlizzák az álkaszkadőrt” (www.origo.hu)

Vörösiszapper: az utolsó szó jogán is tagadták bűnösségüket a vádlottak” (kuruc.info)

Egy vidám cím a Népszabadságból: »Biztonsági őrrel tartották távol a rabbit«” (kuruc.info)

Tovább keresik a tömeges fertőzés okát” (www.origo.hu)

A magyar politikusok örökbe fogadnák Saul fiát” (www.origo.hu)

Jutalomeső a bíróságokon: 2,8 milliárdot osztottak szét” (www.origo.hu)

Jobbik: izraeli technológiájú hadianyaggyár épül a Balaton-parton” (kuruc.info)

Versengtek a vevők Gyurcsány cégéért” (www.origo.hu)

A kormány nem bízta a véletlenre, és a saját munkatársával ünnepelt” (index.hu)

Átadták az első e-személyit” (www.origo.hu)

Földi: egyszerű a megoldás: el kell távolítani az összes illegális bevándorlót, mind az egymilliót” (kuruc.info)

»Egymillió kiéhezett migráns van Németországban, a kölni eset még csak a kezdet«” (kuruc.info)

Naponta 150 hamis útlevelet találnak az ártatlan menekülteknél Macedóniában” (kuruc.info)

Románia kiutasította a Párizsban lelőtt késes támadót” (www.origo.hu)

Eldurvult a Varsó és Brüsszel közötti vita” (www.origo.hu)

Visszaküldenek pár száz hódítót a németek - de csak azokat, akik nem őket akarják boldogítani” (kuruc.info)

Merkel: a menekültek miatt sebezhetővé vált Európa” (index.hu)

Újabb szexuális támadás Németországban - ezúttal egy 15 éves lánynak mutatkoztak be az ártatlan menekültek” (kuruc.info)

Már 553 feljelentés érkezett a muszlim szilveszter ügyében - közben Merkel még mindig azt hazudja, integrálhatók a vadak” (kuruc.info)

Ez történik, ha az állam nem védi meg polgárait: rockerek és huligánok vették kézbe az ügyet Kölnben” (kuruc.info)

Nem volt elég a szilveszteri erőszakhullám: még mindig több német megy utcára a molesztálók védelmében, mint ellenük tiltakozni” (kuruc.info)

Egy kölni sincs a molesztálók között” (www.origo.hu)

Súlyos hibákat követtek el a kölni rendőrök” (www.origo.hu)

Svédországban is eltitkolják a muszlim szexuális erőszakot - 11 éves lányokat fogdosott egy 50 fős afgán horda” (kuruc.info)

Svédországban elhallgatták a tavalyi tömeges szexuális zaklatást” (index.hu)

Az Iszlám Állam kereszt viselését javasolja terroristáinak” (www.origo.hu)

A pápa szerint még mindig a migránsok segítése és befogadása az erkölcsi kötelesség” (kuruc.info)

Migránsokat dobtak vízbe az emberkereskedők” (www.origo.hu)

Végigturnézta Európát a párizsi késes merénylő, Kölnben is molesztált, meg korábban is, mindig mindent megúszott” (kuruc.info)

Kipás zsidót támadott meg egy 15 éves Marseille-ben - el kellene nézni neki, gyenge az idegállapota” (kuruc.info)

Putyin még mindig pikkel a NATO-ra” (www.origo.hu)

Sorra bombázzák le a kórházakat Jemenben” (index.hu)

Robbantott és túszokat szedett az Iszlám Állam - egyelőre még csak Bagdadban” (kuruc.info)

Szíriai iskolát ért orosz légi csapás” (www.origo.hu)

Egész nap ás az Észak-Koreában életfogytiglanra ítélt kanadai lelkész” (index.hu)

Washington beerősít Phenjan bombája miatt” (index.hu)

A fegyveres csoport, amely még Obamát is legyőzi” (www.origo.hu)

Netanjahu akadályozhatja meg Obama nagy tervét” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 10. vasárnap

Magyarország védelme nem teljesen biztosított: önkéntes honvédséget hozna létre a Jobbik” (kuruc.info)

Bakondi: Nincs szükség sorkatonaságra” (www.origo.hu)

400 ezer rejtett cukorbeteg lehet Magyarországon” (kuruc.info)

Putyinozásra bevándorlózással válaszoltak a lengyel politikusok” (www.origo.hu)

Baj van: veszik, mint a cukrot a Mein Kampf új kiadását - pedig ez csak az »olvasóbarát« verzió” (kuruc.info)

Nógrádi megoldási javaslata willkommenéknek: azonnal megfogni és kivinni őket - hogy hova, teljesen mindegy” (kuruc.info)

Végre megvan a kölni események liberális értelmezése” (kuruc.info)

Természetesen nincs köze a bevándorlásnak a molesztálásokhoz és szó sincs kulturális különbségekről” (kuruc.info)

Bevándorlóbűnözés: 500 fölött a kölni erőszak miatti feljelentések száma” (kuruc.info)

Berlinben 70 év után ismét háborús állapot uralkodott - Az ostromlók ezúttal Merkel meghívottjai voltak” (kuruc.info)

Német menekültszálláson élt a párizsi késelő” (www.origo.hu)

A terror évének 149 áldozatára emlékezett Párizs” (www.origo.hu)

Bűncselekmény marad az illegális bevándorlás Olaszországban, mert a kormánypárt nem szeretne szavazókat veszíteni - ezt így ki is mondták” (kuruc.info)

Helsinki rendőrfőnök-helyettes: új bűncselekményfajtát importált a betolakodóválság” (kuruc.info)

Szakértő: a muszlim »fiatalok« számára Európában szabad a vásár, a fehér nőkre prostituáltként tekintenek” (kuruc.info)

Korrupcióért elítélt váltja a szexuális zaklatót” (www.origo.hu)

Iránt megfenyegette az atombombával is rendelkező pakisztáni hadsereg vezérkari főnöke” (kuruc.info)

Már az Arab Ligának is elege van Iránból” (www.origo.hu)

Erődemonstráció Dél-Korea felett” (www.origo.hu)

Fenyegetés miatt Kanadában szállt le egy amerikai belföldi járat” (kuruc.info)

Szíriai menekültnek küldött meghívót Obama felesége” (www.origo.hu)

Obama még az idén bezárja Guantánamót” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 09. szombat

Tömeges hányásos, hasmenéses rosszullét Halásztelken - egy iskolát és három óvodát átmenetileg bezártak” (kuruc.info)

Feljelentették a betelepítési kvóta elleni kampányt” (www.origo.hu)

Jobbik: Miből gazdagodik Orbán Viktor környezete?” (kuruc.info)

Tízezrek tüntettek a lengyel közmédia függetlenségéért” (index.hu)

Idén is egymilliós migránsözönt vár a német belügyminiszter” (kuruc.info)

Európa a korrektség diktatúrájában él - a betolakodók is vígan használják a rasszizmuskártyát a tőlük félő rendőrök ellen” (kuruc.info)

Tudnak a német rendőrök, ha akarnak: a muszlim csürhe tátott szájjal nézése után a hazafiakat regulázták meg” (kuruc.info)

Merkeli szigor: az elítélt bűnöző jövevényeket ölelgetés helyett hazaküldhetik - kár, hogy Kölnben is csak alig néhányat fogdostak össze” (kuruc.info)

Kölni muszlim szilveszter: már közel négyszáz feljelentés érkezett a merkeli támadók ellen” (kuruc.info)

Morvai: az Európai Parlament mélyen megalázza a magyar devizahiteleseket, miközben közvetlen demokráciáról hazudozik” (kuruc.info)

Csalódtak az európai álomban” (www.origo.hu)

Agyonütötte a beteget egy orosz orvos” (www.origo.hu)

Aszad tárgyalna a békéről, de nem szívesen ülne egy asztalhoz a Nyugat által támogatott terroristákkal” (kuruc.info)

Az állítólagos hidrogénbombát robbantó Észak-Korea a déli hangszóróktól félti a békét” (kuruc.info)

Bomlasztó utas miatt hajtott végre kényszerleszállást egy Airbus Dallasban” (kuruc.info)

»Jézus Krisztus« felfegyverkezve készült elrabolni Obama kutyáját” (kuruc.info)

Újabb terrorelhárító szervezet jön létre az USA-ban” (kuruc.info)

 

2016. 01. 08. péntek

Mocsán találták meg a Győrből eltűnt nő holttestét” (www.origo.hu)

Három nőt is molesztált a budapesti férfi” (www.origo.hu)

»Hangoskodó asszony« harapott meg egy rendőrt Szegeden” (kuruc.info)

A metró mozgólépcsőjén loptak pénztárcát” (index.hu)

Szabó József: Hosszú Katinka 30 éves bajokra hívta fel a figyelmet” (kuruc.info)

Kilencven úszóedző áll ki Kiss László mellett, és Hosszú Katinka férjének bocsánatkérését követelik” (kuruc.info)

Bezár a legnagyobb magyar spermabank” (index.hu)

A kikötés tilalma nem egyenlő a láncon tartás abszolút tilalmával” (index.hu)

Újra kamiont vezet a Calais-nál migránsokra ijesztő magyar sofőr” (www.origo.hu)

A cseh kormányfő kiutasítaná az EU-ból a bűncselekményt elkövető »menekülteket« - és a többiekkel mégis mi lesz?” (kuruc.info)

Fico rendkívüli EU-csúcsot szeretne a bevándorlóáradat megállításáért, de Tusk »nem látja szükségét«” (kuruc.info)

Ausztria, Svájc, Finnország, több német város: sok helyen volt szilveszteri erőszak” (index.hu)

Köln: menekültellenes tüntetést szervez a szélsőjobb” (www.origo.hu)

Kirúgták a hazudozó kölni rendőrkapitányt - pedig ő csak Merkelnek akart megfelelni” (kuruc.info)

Micsoda véletlenek: bevándorlótanyákon vagy azok közelében pihentek a szilveszterkor ellopott telefonok” (kuruc.info)

Menekültszállásoknál találtak Kölnben ellopott mobilokat” (www.origo.hu)

»Politikailag kényes az ügy«, azért hallgatott és hazudozott a német rendőrség - és azért nem gyűjtik be a tetteseket sem” (kuruc.info)

A brüsszeli terrorkészültség 350 millió eurós veszteséget okozott Belgiumnak” (kuruc.info)

A brüsszeli terroristafészekben készítették a párizsi terroristák robbanóöveit” (kuruc.info)

Összehangolt, több országban végrehajtott támadássorozat várható idén - még több bevándorlót a kontinensre!” (kuruc.info)

Szokás szerint válságév előtt áll az EU” (index.hu)

Újabb késes támadókat lőttek agyon francia rendőrök” (www.origo.hu)

Újabb késes támadót likvidáltak Franciaországban” (kuruc.info)

Migránsokat hívott imádkozni a pápa - Mohamedék biztosan inni fogják a szavait” (kuruc.info)

A görögök szerint csak most ugrott meg a gazdasági bevándorlók száma - pedig a nagy részük eddig is az volt” (kuruc.info)

Financial Times: »a Cameron-látogatás esélyt teremtett a diplomáciai elszigeteltség enyhítésére«” (kuruc.info)

A briteknek is nagyon megy az elrettentés: két évre ítélték a hazánkban elfogott dzsihadistákat” (kuruc.info)

Orosz hiszti az újra kiadott Mein Kampf miatt - a Sztálin-kultusz persze nem zavarja őket” (kuruc.info)

»Korábban is voltak támadások« - voltak bizony, íme egy példa” (kuruc.info)

Saját anyját végezte ki az Iszlám Állam »hős harcosa«” (kuruc.info)

Na ennyire támadja az IÁ a zsidókat, ahol csak tudja” (kuruc.info)

Turistákat támadtak meg Egyiptomban” (www.origo.hu)

Eltérő kultúra: csoportosan megerőszakoltak és megöltek egy hétéves kisfiút Pakisztánban” (kuruc.info)

»Fehérnek kell lenned a győzelemhez!« - »Bűnös« reklámfilmet tett közzé egy thai cég, de gyorsan vissza is vonták” (kuruc.info)

Mégsem lesz »aranyszobra« Maónak az általa éhhalálra ítélt térségben” (kuruc.info)

Holttestek is voltak a lebontott halottasházban” (www.origo.hu)

»Lelkesen ünnepeljük történelmi jelentőségű nemzeti eseményünket, az első hidrogénbomba-kísérlet sikerét«” (kuruc.info)

Dél-Korea újra hangszórós propagandaüzeneteket közvetít a határon át” (kuruc.info)

Kerry: Kínának változtatnia kell Észak-Korea-politikáján” (kuruc.info)

Az Iszlám Állam szimpatizánsa lőtt rendőrre Philadelphiában” (index.hu)

Az Iszlám Állam nevében lőttek egy rendőrre Amerikában” (www.origo.hu)

Az Amerikába érkező menekültek is ártatlanok, mint a ma született bárány” (kuruc.info)

 

2016. 01. 07. csütörtök

A szabadulóbulin haltak meg a komlói férfiak” (index.hu)

Az interneten ismerte meg a rablót” (www.origo.hu)

Elrettentés a javából: legrosszabb esetben is csak felfüggesztettre számíthatnak a tanárverő cigányok” (kuruc.info)

Megverte gyermeke osztályfőnökét, most vádat emeltek ellene” (index.hu)

Orosháza: cigányterror a bérházban” (kuruc.info)

Elfogták a lányrabló hencidai cigányt” (kuruc.info)

ORÖ: rendkívüli közgyűlés a hozzátartozók javadalmazásáról” (index.hu)

Vásárlók fogtak el egy fegyveres rablót Debrecenben - rájuk is lőtt menekülés közben” (kuruc.info)

Másfél évet kaptak a röszkei határzár-rongálók - egyikük csak felfüggesztve” (kuruc.info)

Két szerelvényből ki kellett menekíteni az utasokat a 2-es metró vonalán” (index.hu)

Vizsgálatot kért Gyurcsány Ferenc cégére a kormány” (www.origo.hu)

Jobbik: ki a felelőse az újabb eltitkolt brókerbuktának?” (kuruc.info)

Jobbik: Hosszú Katinka mentalitása előrébb viszi az országot” (kuruc.info)

Orbán a Duna-partra is kivitte Cameront” (www.origo.hu)

Természetesen a legfontosabbra is sort kerített Orbán és Cameron” (kuruc.info)

Cameron-Orbán találkozó: »mindketten erős Európát akarunk«” (kuruc.info)

Cameron Németország támogatását kéri az EU reformjához” (kuruc.info)

Kóbor kutyák falták fel a hajléktalan holttestét” (www.origo.hu)

Fico: Meg kell akadályozni, hogy egységes muszlim közösség legyen Szlovákiában” (index.hu)

Fico nem akar egységes muszlim közösséget »Szlovákiában«” (kuruc.info)

Úgy tűnik, ez kell az európai ébredéshez: Ausztriában is volt ízelítő a muszlim szilveszterből” (kuruc.info)

»Elképzelhető«, hogy kitoloncolnak a németek 1-2 bevándorlóbűnözőt - majd a többiek folytatják a »munkát«” (kuruc.info)

A CDU-sok még mindig a törvényeket és kultúrát tiszteletben tartó bevándorlók meséjével altatnák a németeket” (kuruc.info)

A kisrendőrök cáfolják vezetőik hazugságait: a kölni horda nagyrészt frissen érkezett szíriai »menekültekből« állt” (kuruc.info)

Kölni tömeges erőszak: a rendőrök attól féltek, valaki meghal” (index.hu)

Összeégették a vállát és ellopták a telefonját - egy német lány esete a több százból” (kuruc.info)

»Azok az emberek, akiket három hónapja plüssmacikkal fogadtunk, most köpködtek és rendőrökre lövöldöztek«” (kuruc.info)

Szíriából érkezhettek a kölni molesztálók” (index.hu)

»Szír vagyok, barátságosan kell bánnotok velem, Merkel asszony hívott meg!« - Még a rendőröket is megtámadták Kölnben” (kuruc.info)

Már szilveszter éjjel rendőri segítséget kért több kölni áldozat – hiába” (kuruc.info)

»Nemcsak szilveszterkor voltak támadások, hanem korábban is« - nők százai tüntettek Kölnben a molesztáló betolakodók ellen” (kuruc.info)

Svájcban is volt muszlim szilveszter, ugyanazzal a forgatókönyvvel” (kuruc.info)

Finnországban is »kulturális szilveszterre« készültek a hálás befogadottak” (kuruc.info)

Azonosították a párizsi késes támadót” (index.hu)

Allahu akbarozót lőttek agyon egy párizsi rendőrkapitányságon” (kuruc.info)

Így nehéz lesz: nevetséges büntetéseket kapott néhány Szíriából visszatért terrorista Párizsban” (kuruc.info)

A Charlie Hebdo elleni támadásra emlékezik a világ” (www.origo.hu)

Ölelést kért a járókelőktől az ártatlan muszlim, majd halálos fenyegetéseket küldözgetett” (kuruc.info)

Belgiumban is azt hiszik, hogy ha illemórákat tartanak a vadaknak, akkor nem fognak nőket erőszakolni” (kuruc.info)

A népirtás neve: liberalizmus - lassan Flandriában is kisebbségbe kerülnek az őslakosok” (kuruc.info)

40 halott egy líbiai pokolgépes merényletben” (www.origo.hu)

Hiába kaptak pénzt a törökök, továbbra is jönnek a menekültek” (www.origo.hu)

Izraeli turistákra várakozó buszra lőttek Egyiptomban” (kuruc.info)

Szír gyerekek készítik a használhatatlan mentőmellényeket” (www.origo.hu)

A szaudiak tagadják a bombázást” (index.hu)

Jemenben támadás érte az iráni nagykövetség épületét - Teherán szerint a szaúd-arábiai légierő bombázott” (kuruc.info)

Irán szerint szaúdi gépek a jemeni követségüket bombázták” (index.hu)

A kínaiak szajhájának gyilkosa szabad, mint a madár” (kuruc.info)

»Csak« fúziós atombombát robbanthatott Észak-Korea - de legalább jó ürügy további amerikai fegyverek térségbe való telepítéséhez” (kuruc.info)

A New York Times újságírója kitart a menekült nőt megverő magyar börtönőr sztorija mellett” (index.hu)

 

2016. 01. 06. szerda

Interneten ismerhette meg gyilkosát a zuglói nő” (www.origo.hu)

Újabb vérontás a Hős utcai telepen” (www.origo.hu)

Kórházi ápolónőt bántalmaztak” (www.origo.hu)

Papírgyűjtés miatt csengetett, 9 milliónyi papírpénzt vitt” (index.hu)

120 ezer forintért feladta addigi életét a csaló” (www.origo.hu)

Novák: a Kopaszi-gát a Fidesz és a baloldal közös mutyija” (kuruc.info)

Magyarország is berezgett Észak-Koreától” (index.hu)

A külügy cáfolja, hogy eszméletlenre vert volna egy szír nőt egy magyar börtönőr” (index.hu)

Nem, a lengyelek nem tudnak orbanizálódni” (index.hu)

»Európa alszik, Brüsszel szabadságon van«" (kuruc.info)

Gyanús csomag miatt lezárták a berlini kancellári hivatalt” (index.hu)

Új év, régi szokások: erőszakolnak, rabolnak az új megszállók - Németország pár nemzedék alatt elveszítheti német többségét” (kuruc.info)

Logikus: az erőszakoskodó bevándorlóhordák helyett a beözönlésüket ellenzők ellen lépnek fel a »német« szocdemek” (kuruc.info)

Köln polgármestere nem a színes hordát, hanem a német lányokat tanítaná »helyes viselkedésre«” (kuruc.info)

Már 150 feljelentés érkezett a Merkel-kedvencek ellen - de persze nem szabad általánosítani” (kuruc.info)

Országszerte »muszlim szilveszter« volt Willkommenéknél - a rendőrség mindent eltitkolt” (kuruc.info)

Nem csak Kölnben és Hamburgban ütötték a német nőket az afroázsiai vadak” (kuruc.info)

Köln: tömeges molesztálás, a média hallgatott, tettesek sehol” (index.hu)

Készen állt a »mártírhalálra« a Belgiumban lekapcsolt Mohamed” (kuruc.info)

7 éves kislányt szúrt torkon egy eritreai migráns Stockholmban” (napimigrans.com)

A polkorrektség és az elmebaj újabb szintje: átírják a régi festmények címeit, ha szerepel bennük pl. a néger szó” (kuruc.info)

Igencsak szerethetik a fiatal négerhúst az ENSZ »békefenntartói«” (kuruc.info)

Felfüggesztettek Amerikában egy muszlimimádó keresztény tanárnőt - pedig ő csak a pápát idézte” (kuruc.info)

A Fehér Ház nem hisz Észak-Koreának” (kuruc.info)

Kamu lehetett, hogy Észak-Korea hidrogénbombát robbantott” (index.hu)

• 3 vh. •  „A hidrogénbomba ezerszer pusztítóbb az atombombánál” (kuruc.info)

Obamát hibáztatják a koreai robbantásért” (www.origo.hu)

 

2016. 01. 05. kedd

Halálra gázoltak egy biciklist Földes és Báránd között” (index.hu)

Ómigránsaink lelöktek a buszról, majd megvertek egy utast - a rendőrök nem tudnak a nyomukra akadni” (kuruc.info)

Súlyos büntetést szabtak ki holokauszttagadásért” (www.origo.hu)

400 napot kapott egy Facebook-posztos holokauszttagadásért” (index.hu)

Tíz »menekült« ellen emeltek vádat a röszkei támadás miatt” (kuruc.info)

Valami nem stimmel a Czeizel-ügyben” (www.origo.hu)

Százmilliót követel magának Czeizel szeretője” (www.origo.hu)

Strassburg is kártérítést ítélt meg a tescós rablónak - 8000 eurót kap a gyilkos, amiért nem járhatott misére” (kuruc.info)

Kétszer is járt Budapesten a többi »menekülttel« egyeztetni a párizsi terrortámadások szervezője” (kuruc.info)

Kirúgják a biztonsági őröket a BKV-tól” (index.hu)

Annyira hideg volt az iskolában, hogy hazaküldték a gyerekeket” (index.hu)

Váratlanul Lengyelországba utazik Orbán Viktor” (www.origo.hu)

Szép jövő áll a lengyel nők előtt is: az új kormány befogadja az előző kabinet által vállalt »menekülteket«” (kuruc.info)

Orvosi műszereket lopott lengyel kórházakból a kolumbiai drogmaffia” (www.origo.hu)

Két feltételezett terroristát fogtak el Pristinában” (www.origo.hu)

»A német kormány új népet választott magának«” (kuruc.info)

Merkel: Visszataszító szexuális támadás történt Kölnben” (www.origo.hu)

Minden testnyílásomnál éreztem egy ujjat” (index.hu)

Kölni áldozat: Levadásztak minket” (www.origo.hu)

Száznál több nőt molesztáltak és raboltak ki Merkel szelficimborái szilveszter éjjelén - a támadókat már szabadon is engedték, a rendőrség előtt röhögnek a németeken” (kuruc.info)

Ezerfős külföldi társaság inzultált több tucat nőt Kölnben” (www.origo.hu)

Felesége betonba öntött fejével ölte magát vízbe egy német férfi” (index.hu)

Meztelen férfi szaladgált a Szent Péter-bazilikában” (www.origo.hu)

Brit állampolgár végzett ki öt embert az Iszlám Állam nevében” (index.hu)

Élet a beilleszkedés után: Londonból érkezett egy dzsihadista felnőtt és gyerek fenyegetőzni Szíriába” (kuruc.info)

Nem szerencsés a lókolbászt becsmérelni Kirgizisztánban” (kuruc.info)

Moszkva szerint vegyi fegyvereket vet be az Iszlám Állam - a törököktől kaphatják” (kuruc.info)

Kuvait is visszahívja iráni nagykövetét” (kuruc.info)

Felgyújtott egy buszt, megölt 17 embert” (www.origo.hu)

Rejtélyes baleset után furcsa hadüzenet” (index.hu)

Trump első tévés reklámjában is a muszlimok beutazásának megtiltását ígéri” (kuruc.info)

Amerika szerint visszaszorult az Iszlám Állam” (kuruc.info)

Újabb földalatti rakétabázist avatott a perzsa házelnök - Amerika szankciókat fontolgat” (kuruc.info)

90 milliárd dollárt követel a Volkswagentől az amerikai igazságügyi minisztérium” (kuruc.info)

Hosszú távra terveznek az oregoni fegyveres rezervátumfoglalók” (index.hu)

Elsírta magát az USA elnöke” (www.origo.hu)

Elcsukló hangon jelentette be Obama a fegyvereladás szigorításáról szóló rendeletet” (kuruc.info)

Obama korlátozza a fegyverárusítást” (kuruc.info)

Az ENSZ BT elítélte Szaúd-Arábia teheráni nagykövetségének megtámadását - de az azt kiváltó okról hallgatnak” (kuruc.info)

 

2016. 01. 04. hétfő

Előzetesben egy fővárosban szurkáló Rikárdó - a vécében szeretett volna telefont szerezni két kis csínytevővel” (kuruc.info)

Csongrádi alapítványi iskolák is lebuktak - két nő 329 millió forintot nyúlt le fiktív diákok segítségével” (kuruc.info)

Fantomdiákokat osztályoztak egy szabolcsi alapítványi iskolában” (kuruc.info)

Osztályzatot is kaptak a fiktív diákok a szabolcsi iskolában” (www.origo.hu)

15 millió forintot csalt ki egy elítélttől az ügyvéd” (kuruc.info)

Szó szerint adósságba verték áldozataikat” (www.origo.hu)

Hogyan beszéljünk a holokausztról? - kérdezte Köves Slomó, mire egy magyar válaszolt: 800 ezer forintjába került” (kuruc.info)

A Jobbik szerint vérlázító a legújabb hologiccs állami támogatása” (kuruc.info)

Központilag vezényelt gettósítás: cigányok leptek el egy orosházi önkormányzati bérlakást - csak a MÖM foglalkozik a lakók bajával” (kuruc.info)

»Mit dumázol, csávókám?« Meghökkentő nyelvtani feladatlap nyolcadikosoknak” (kuruc.info)

Miskolci villamosmegállóban pottyant anyukája nadrágjába az idei év első (?) Rikárdója” (kuruc.info)

Gyanús körülmények között született Czeizel Endre legkisebbik fia” (www.origo.hu)

Eljön Orbán Viktorhoz a brit kormányfő” (www.origo.hu)

A hó sem állítja meg a kontinensfoglalókat” (kuruc.info)

Se hó, se szél nem állja útjukat” (index.hu)

A cseh államfő szerint az Európába irányuló illegális bevándorlást a Muzulmán Testvériség szervezi - az egész világot meg akarják hódítani” (kuruc.info)

Megszólalt a fajtársi nehéztüzérség a »lengyel sajtószabadság« védelmében” (kuruc.info)

Kiosztotta a németeket a lengyel külügyminiszter” (index.hu)

Most vannak igazán nagy kínban a svájci bíróságok: Yehudi Menuhin fiát kellene előállítani holotagadás miatt” (kuruc.info)

Akcentusa buktatta le a benarkózott kamuterroristát” (index.hu)

A szegények látják kárát a menekülteknek” (www.origo.hu)

Csak előkerült a fegyver is: tüzet nyitottak egy németországi migránstanyára” (kuruc.info)

Rálőttek egy menekültszállásra Németországban” (www.origo.hu)

Dzsihadisták kerültek vizsgálati fogságba Salzburgban” (www.origo.hu)

Arabok nagy csoportja erőszakoskodott Köln belvárosában szilveszterkor” (index.hu)

Nőket molesztáltak Merkel szelficimborái a Kölni főpályaudvaron - volt, akit földre vittek, bugyiját letépték” (kuruc.info)

Miért világnézeti, erkölcsi és nem csupán gazdasági kérdés a génmódosított élelem engedélyezése? - Morvai EP-felszólalása” (kuruc.info)

Akkor ennyit Schengenről: visszaállt az útlevél-ellenőrzés a dán-svéd határon, majd a dán-német határon” (kuruc.info)

Norvégia 860 menekültet küldene vissza Magyarországra” (index.hu)

Norvégia köszöni, de most már visszaküldene néhány ezer betolakodót - igen, szép számmal jut nekünk is” (kuruc.info)

Fenyegetésnek nevezi meg az Egyesült Államokat Oroszország új nemzetbiztonsági stratégiája” (kuruc.info)

Pokolgép robbant két iraki szunnita mecsetben - egy müezzint meggyilkoltak” (kuruc.info)

A világ vezető hatalmai enyhíteni próbálják a feszültséget Szaúd-Arábia és Irán között - Oroszország közvetítőnek ajánlotta magát” (kuruc.info)

Több ezren tüntettek Teheránban Szaúd-Arábia ellen - a "nagy sátán" és a "kis sátán" zászlaját is elégették” (kuruc.info)

Megszűnik a légi közlekedés Szaúd-Arábia és Irán között” (index.hu)

Szaúd-Arábia után Bahrein is kirúgta Iránt” (index.hu)

Egy hongkongi kiadóház öt munkatársának veszett nyoma” (index.hu)

 

2016. 01. 03. vasárnap

Pszichiátriai beteg lehet a Székesfehérváron szabadon tomboló őrült” (kuruc.info)

Zacher Gábor: Egymillióra nőhet a magyar alkoholisták száma” (index.hu)

Molnár V. József: Ha nem lennénk agymosottak, a sátáni nagytőke hatalma összeomlana” (kuruc.info)

Nincs megállás: szilveszter éjszaka óta hétezer betolakodó lépte át a jelenlegi szerb-horvát határt” (kuruc.info)

Ukrajna megtiltja az orosz élelmiszerek behozatalát” (kuruc.info)

Már jó helyen vannak a teljesen véletlenül Európában kikötő üldözöttek - új hazájukból üzennek a kihaló fajnak” (kuruc.info)

Merkelország felől folyik a kompos betolakodóinvázió Finnország ellen” (kuruc.info)

Visszaállítják az útlevél-ellenőrzést a dán-svéd határon” (www.origo.hu)

Junckeréknek bele kell szólniuk a lengyel közmédia átalakításába, nehogy sérüljön véletlenül a sokszínűség követelménye” (kuruc.info)

Brüsszel rászáll a lengyelekre a közmédia átalakítása miatt” (index.hu)

Brüsszel megvizsgálja Lengyelországot” (www.origo.hu)

Olasz síelők között kerestek terroristákat a francia hatóságok” (kuruc.info)

Olasz belügyminiszter: »Inkább a durva kiutasítás, mint egy fanatikus a városokban«” (kuruc.info)

Erősödő veszélyekről beszélt az olasz belügyminiszter” (www.origo.hu)

»Egy nap megtámadjuk az országotokat, és a saría szerint uralkodunk majd« - üzente a briteknek egy IÁ-kivégzőosztag” (kuruc.info)

A törökök figyelmeztettek a müncheni merényletkísérletre” (www.origo.hu)

A török titkosszolgálatok súgtak Berlinnek” (kuruc.info)

A franciák lebombázták az Iszlám Állam rakétagyárát” (www.origo.hu)

A franciák is bombázgattak Szíriában” (kuruc.info)

Szaúd-Arábia megszakította diplomáciai kapcsolatait Iránnal” (kuruc.info)

Szaúd-Arábia megszakította a diplomáciai kapcsolatokat Iránnal” (www.origo.hu)

Tüntetők betörtek a szaúdi nagykövetségre” (www.origo.hu)

Tüntetők ostromolták meg Teheránban az USA-szövetséges nagykövetségét” (kuruc.info)

Újabb indiai létesítményt támadtak” (www.origo.hu)

Újabb támadástól tartanak Indiában” (www.origo.hu)

Fegyveresek foglaltak el Oregonban egy szövetségi épületet” (kuruc.info)

Fegyveresek foglaltak el egy épületet Oregonban” (www.origo.hu)

Még egyeztet párat Washington, mielőtt új szankciókat vet be Irán ellen” (kuruc.info)

Trump: Hillary Clinton felelős a migrációért” (www.origo.hu)

Mexikói politikuskarrier: polgármestersége másnapján fegyveresek gyilkolták meg az otthonában” (kuruc.info)

35 embert öltek meg január 1-én Salvadorban” (index.hu)

A Saul fia olyan rossz, hogy egy ausztrál filmkritikusnő kisétált a vetítésről - ez volt az első ilyen esete, pedig nem ma kezdte a szakmát” (kuruc.info)

 

2016. 01. 02. szombat

Egy dühöngő őrült támadt minden szembejövőre Székesfehérváron” (kuruc.info)

A börtönben válhat legegyszerűbben milliomossá: a tescós rabló csak decemberben közel 4 milliót »keresett«” (kuruc.info)

»Fortélyos félelem igazgatja« már Európát a volt titkosszolgálati vezető szerint” (kuruc.info)

Mostanra már 1100 mindenre elszánt iszlamista tartózkodik Németországban - persze ennek semmi köze a sáskajáráshoz” (kuruc.info)

Beilleszkedett Mohamedék így borítják fénybe a karácsonyfát az »Európai« Unió fővárosában” (kuruc.info)

A Vatikán elismerte államként Palesztinát - a Szentszék reméli, más arab országoknak is példa lehet a megállapodás” (kuruc.info)

Az utóbbi három és fél hónapban a palesztinok 21 zsidót, a zsidók pedig legkevesebb 131 palesztint öltek meg” (kuruc.info)

Megvan a tel-avivi vérfürdő elkövetőjének neve és tettének indítéka - Nem az Iszlám Állam küldetésében gyilkolt” (kuruc.info)

Vérfürdő egy tel-avivi pubban - Két halott, négy életveszélyesen és három közepesen megsebesült áldozat” (kuruc.info)

Kína az egész Földet képes lenne megfigyelni, akár HD-felbontásban - a technikát kizárólag csupa jóra használná” (kuruc.info)

Közeleg a vallásháború a Közel-Keleten” (index.hu)

A rettegett iráni elitalakulat bosszúval fenyegette a szaúdi királyi családot, ég a teheráni követség” (index.hu)

Érdekes, hogy a szunnita Szaúd-Arábiában a síiták a »terroristák« - Irán szerint sokba fog ez még nekik kerülni” (kuruc.info)

Tüntetők támadtak a szaúdi konzulátusra” (www.origo.hu)

47 kivégzéssel indult az év Szaúd-Arábiában” (www.origo.hu)

Fegyveresek támadtak meg egy indiai légi támaszpontot Pandzsábban” (kuruc.info)

Obama egyoldalúan vezetné be a fegyverviselés korlátozását” (index.hu)

 

2016. 01. 01. péntek

2015-ben 391 ezer migránst regisztráltak a rendőrök” (index.hu)

Felrobbant az orenburgi gázvezeték Kárpátalján” (www.origo.hu)

Gázrobbanás a Magyarországra tartó vezetéken” (index.hu)

Ferenc pápa a migránsok befogadására szólított fel a béke világnapján” (index.hu)

• 3 vh. •  „Ferenc pápa: Mintha harmadik világháború lenne” (www.origo.hu)

Tüzet nyitottak egy tel-avivi bárban, két ember meghalt” (index.hu)

Kim Dzsongun: Észak-Korea kész a háborúra” (index.hu)

 

2015. 12. 31. csütörtök

24 óra alatt elkapták a X. kerületi késelőt” (index.hu)

Karácsonykor lopta el a tévét meg a mikrót a fordított Jézuska” (index.hu)

Ausztria menekültek százait toloncolja vissza Szlovéniába” (index.hu)

Terrortámadástól tartva kiürítették München két pályaudvarát” (index.hu)

Merkel: Magától értetődő a befogadás” (www.origo.hu)

A terror árnyékában búcsúztatják 2015-öt” (www.origo.hu)

Százezer rendőrt és csendőrt mozgósítottak Franciaországban” (index.hu)

Az Iszlám Állam vállalta a dagesztáni merényletet” (index.hu)

Fáklyaként lángolt egy dubaji luxushotel” (index.hu)

Zsúfolt éttermekben robbantott az Iszlám Állam, 16 halott van” (index.hu)

Szilveszteri terrorcselekményt hiúsítottak meg az USA-ban” (index.hu)

 

2015. 12. 26. szombat

Vadászokat gázolt halálra a vonat” (www.origo.hu)

»Mi az, hogy kossuth?« - Nemzetfogyatkozás oláh népviselettel és oláh ajkakkal” (kuruc.info)

Megint ropogtak a fegyverek Kelet-Ukrajnában” (www.origo.hu)

Szerbiában is komolyabban veszik az elszámoltatást, mint nálunk: 79 korrupt bűnözőt, köztük volt minisztert és polgármestereket tartóztattak le” (kuruc.info)

79 magas rangú politikust tartóztattak le Szerbiában” (index.hu)

Nem ma kezdte a szakmát az orosz szakadárt hamisító ZDF-riporter - évekig Budapestről gyártotta a hazugságait” (kuruc.info)

Terrortámadás érheti Bécset a két ünnep között” (www.origo.hu)

Terrortól tartanak Bécsben - a potenciális merénylők névsorával nem jutottak semmire” (kuruc.info)

Berlinben a nyílt utcán lövöldöztek - egy férfi meghalt, hárman súlyosan megsérültek” (kuruc.info)

Szinte minden hónapra jutott egy terrortámadás Franciaországban” (www.origo.hu)

Koránt égettek és szétvertek egy muszlim imatermet a tüntetők Korzikán” (kuruc.info)

»Nagyon sötét bőrű« finnek erőszakoltak meg egy 24 éves lányt Finnországban” (kuruc.info)

Putyin terrorellenes egységeket küldött az orosz tengerpartokra” (kuruc.info)

Kurd szervezet vállalta az isztambuli reptéri támadást” (index.hu)

Nem vonulnak el Damaszkuszból Nyugat kedvenc iszlamista lázadói - az IÁ-s úticimborákkal együtt maradnak még egy darabig” (kuruc.info)

Reménysugár Szíriában: felszabadul egy fővárosi kerület” (www.origo.hu)

Kína felfegyverzett hajóival cirkálva provokálta Japánt” (kuruc.info)

Londoni elemzők: a vártnál később, 2029-ben előzi meg Kína az USA-t” (kuruc.info)

Muszlimok is ünnepeltek szenteste a Fülöp-szigeteken: keresztényeket gyilkoltak a helyi iszlamista mákvirágok” (kuruc.info)

 

2015. 12. 25. péntek

Halálra gázoltak egy biciklist Debrecenben” (www.origo.hu)

Karácsony első napján gázolta halálra a villamos” (www.origo.hu)

A polgárőr meggyilkolása miatt tüntettek Pilisen” (kuruc.info)

Tömegek várták az ingyenebédet a Blaha Lujza téren” (www.origo.hu)

Petro Porosenko »ukrán« elnök a Siratófalnál imádkozott Jeruzsálemben” (kuruc.info)

Multikulti a javából: arabul feliratozná Merkelt a németek török minisztere” (kuruc.info)

A pápa arra kérte Istent, »jutalmazza meg« a bevándorlókat befogadó embereket és államokat” (kuruc.info)

A fogyasztás, önimádat és a mások iránti közöny uralta kortárs társadalmakról szólt a pápa” (kuruc.info)

Az európai posták a bolondját járatják velünk” (index.hu)

Közel kétszáz bevándorló tört be spanyol területre Észak-Afrikában - szokatlanul erőszakosan léptek fel” (kuruc.info)

Ankara szerint több mint kétszáz kurd fegyveressel végeztek december közepe óta” (index.hu)

Szír külügyminiszter: Törökország és Jordánia felől szivárognak be az iszlamisták” (kuruc.info)

Keresztény túszokat engedett szabadon az Iszlám Állam” (index.hu)

Elhagyják az iszlamisták Damaszkusz déli részét” (www.origo.hu)

Orosz légitámadás végzett az Iszlám Hadseregének főparancsnokával Damaszkuszban” (kuruc.info)

Szervkereskedelemmel vádolják az ISIS-t” (index.hu)

Oroszország nyerésre áll az új, hideg háborúban” (www.origo.hu)

Keresztények haltak meg egy gázrobbanásban Nigériában” (www.origo.hu)

Több mint száz embert megölt a felrobbanó tartálykocsi” (index.hu)

Afrikai csoport csatlakozott az Iszlám Államhoz” (index.hu)

Obama aggódik Kína új terrorizmus elleni törvénye miatt” (index.hu)

Illegális bevándorlókat toloncolnak ki – Amerikában” (kuruc.info)

Gazdag fehérek a védőoltás fő ellenzői Amerikában” (index.hu)

Felgyújtották Bill Clinton szülőhelyét” (index.hu)

 

2015. 12. 24. csütörtök

Mindenki bátrabb volt az angyalföldi rablónál” (www.origo.hu)

Milliós tételben (*valójában: értékben) lopta a mobilokat” (www.origo.hu)

Orbán karácsonyi üzenete a nemzeti együttműködés jegyében: »a nemzeti radikális világot mindig is a bűnözői háttér jellemezte«” (kuruc.info)

Vona: a Jobbik egyre inkább néppárt, míg a Fidesz egy elidősödő szavazóbázissal rendelkező maffiacsoport” (kuruc.info)

Orbán: Felborulhat Európa politikai egyensúlya” (www.origo.hu)

Statiszták szerepelhettek egy német tévé Ukrajnáról szóló riportjában” (index.hu)

Teljesen kiakadtak a németek a lengyel kormánytól” (index.hu)

Megint felgyújtottak menekültszállásokat Németországban” (www.origo.hu)

Újabb terroristát tartóztattak le Brüsszelben” (kuruc.info)

Fémdetektorral várják a híveket a Szent Péter bazilikánál” (www.origo.hu)

Moszkva kommunikációs csatornákat hozott létre a tálibokkal, ugyanakkor fegyvert szállít az ellenük harcoló kormányerőknek” (kuruc.info)

A szíriai kormány kész tárgyalni az ellenzékkel jövőre” (index.hu)

Nemzeti egységkormányt szeretne a szíriai vezetés” (kuruc.info)

Csavarhúzóval, késsel, kocsival támadtak izraeli katonákra” (index.hu)

Halálra égetett palesztin csecsemő fényképét szurkálták a zsidó lakodalom táncosai Jeruzsálemben” (kuruc.info)

Indiának az orosz atom kell” (www.origo.hu)

Karácsonyi fenyegetés Pekingben” (index.hu)

Éberségre intik a nyugatiakat” (www.origo.hu)

New Yorkban nem számít, kinek mi van a lába között” (www.origo.hu)

Lövöldözés volt egy amerikai bevásárlóközpontban” (www.origo.hu)

Obama nem akárkitől kért segítséget” (www.origo.hu)

 

2015. 12. 23. szerda

Unatkoztak a tinédzserek, szétverték a bölcsődét” (index.hu)

Kompromittáló fotóval zsaroltak egy budapesti gyereket” (www.origo.hu)

Romlott szalámit kaptak a rászorulók Szentesen” (www.origo.hu)

Megvásárolható kamudíjjal büszkélkedett a Pécsi Egyetem rektora” (index.hu)

Büntetlen előélet kell a 10+10 millió forinthoz” (kuruc.info)

Újabb magasságok: a Rothschildok segítségével bizonygatja igazát a Fidesz” (kuruc.info)

Iszlám Államhoz tartozó terroristát fogtak egy osztrák menekülttábornál” (index.hu)

Bajban a lengyel kormánypárt: hívei a zsidó szabadkőművesség felszámolását követelték egy transzparensen” (kuruc.info)

A görög hanyagságnak is szerepe volt a párizsi terrortámadások sikerében” (kuruc.info)

A görögök elkaphattak volna két párizsi merénylőt” (www.origo.hu)

Ez csak természetes: a kontinens iszlamizálásában segédkező görög Zsohárok kapják a Wallenberg-díjat” (kuruc.info)

Görögországban is csatát nyertek a melegek” (index.hu)

A Frontex vezetője szól előre: egy kis létszámnövelés nem fogja távol tartani az élősködő hordákat” (kuruc.info)

Még több pénzt kap az őslakosok adójából Európa három leendő iszlám országa” (kuruc.info)

Migrant Tours: ingyenes finnországi látogatás, szállás és ellátás, hazaút repülőn, ajándék zsebpénz” (kuruc.info)

Robbanótöltetet dobtak egy stockholmi étterembe” (kuruc.info)

Robbanás volt egy isztambuli repülőtéren” (kuruc.info)

Ezúttal hét gyermek halálát okozták »menekülés« közben felelőtlen szüleik” (kuruc.info)

Előtte és utána - drónfelvételen tekinthetjük meg, mi lett Damaszkusz Dzsobár negyedéből a Nyugat tapsvihara közepette felbukkant »lázadóknak« köszönhetően” (kuruc.info)

Micsoda véletlenek: javul Aszadék helyzete, így hát ismét vegyi fegyveres támadásról számolnak be az »ellenzékiek«” (kuruc.info)

Mérgező gázzal támadtak civilekre a szíriai kormányerők” (index.hu)

Vegyi fegyvert vetettek be Aszad erői” (www.origo.hu)

Elfogató parancsot adtak ki a volt orosz olajmágnás ellen” (index.hu)

AI: Oroszország fürtös bombákat vetett be Szíriában” (index.hu)

Szomáliában betiltották a karácsonyt” (www.origo.hu)

The Washington Post: Amerikának hatnia kell a baráti lengyel vezetésre, nehogy Orbán nyomdokaiba lépjen” (kuruc.info)

Washington Post: Orbán meggyengítette az intézményeket” (index.hu)

Amerikába ment volna a muzulmán család, de nem engedték fel őket a gépre” (index.hu)

 

2015. 12. 22. kedd

Villámtüntetés lesz Pilisen a polgárőr meggyilkolása miatt” (kuruc.info)

Trafikrablásnak álcázták a sikkasztást” (index.hu)

Tanúvallomások: Deutsch rendszeresen fogyasztott és vásárolt kábítószert, mentelmi jogának köszönhetően úszta meg” (kuruc.info)

Újévi tűzszünetet kötöttek a szembenálló felek Kelet-Ukrajnában” (kuruc.info)

Komolyan összeugrott Csehország és Görögország” (www.origo.hu)

Ausztria szállókat épít, a svédek bezárkóznak a menekültek miatt” (www.origo.hu)

Szerencsére a lett kormány is követi az européer trendet: jobban gondoskodik a migránsokról, mint a saját lakosságáról” (kuruc.info)

Terroristahálózatot göngyölítenek fel Szarajevóban” (kuruc.info)

Szófiai repülőfigyelő amatőrök nagy leleplezése” (index.hu)

»Mindenkinek érdemei szerint« - ezt senki ne tetováltassa magára, mert »náci uszításnak« számít” (kuruc.info)

Felfüggesztettet kapott a német politikus, aki a buchenwaldi tábor feliratát tetoválta magára” (index.hu)

Felfüggesztett börtönt kapott náci tetoválás miatt egy német politikus” (www.origo.hu)

Több tízezer IÁ-útlevél van forgalomban, de Európa kapuját egy kitöltött kérdőív nyitja - nem is találják a leendő terroristákat” (kuruc.info)

Eltűnt 12 menekült Németországban, az Iszlám Állam útlevele volt náluk” (www.origo.hu)

Közös éneklésbe torkollott a menekültellenes tüntetés” (www.origo.hu)

Terrortámadást hiúsítottak meg Franciaországban” (kuruc.info)

Pofonegyszerű módszerrel kopasztottak meg egy monacói kaszinót” (www.origo.hu)

Nigger hála: kukaborogatással követeltek ingyenes netet és takarítónőt az olaszoktól a befogadott afrikaiak” (kuruc.info)

Ingyen internetet és tiszta szállást követeltek bevándorlók” (index.hu)

A legújabb török elmélet: »az orosz légicsapások az Iszlám Államot erősítik«” (kuruc.info)

Két terroristanő meghalt egy rendőrségi rajtaütésben Isztambulban” (www.origo.hu)

Törökország Izraellel szövetkezve rendezné át a Közel-Kelet térképét” (www.hidfo.ru)

Jereván: nincs tűzszünet, háború van Örményország és Azerbajdzsán között” (www.origo.hu)

Áttörték az Iszlám Állam iraki védvonalát” (www.origo.hu)

Betiltják a karácsonyt Bruneiben” (www.origo.hu)

Kína föld alatti várost épít” (kuruc.info)

A cenzúra kódja: 451” (kuruc.info)

Kiterjesztették az Oroszország elleni amerikai szankciókat” (kuruc.info)

Miattunk képtelen önállósulni a Közel-Kelet” (www.origo.hu)

Túl az egymillión: »a migráció elkerülhetetlen, szükséges és kívánatos folyamat«” (kuruc.info)

Egymillió gyerek nem tud tanulni a terroristák miatt” (www.origo.hu)

 

2015. 12. 21. hétfő

Meggyilkoltak egy nemzeti érzelmű, 22 éves nyáregyházi polgárőrt” (kuruc.info)

Késsel ment a lottózóba” (www.origo.hu)

Késeltek a menekültek ruháiért” (www.origo.hu)

10-15 éve működik cigány lakásmaffia a főváros 18. kerületében is” (kuruc.info)

Ezer diákot és szülőt hallgattak ki egy miskolci tánciskola ötmillió forintos jogosulatlan támogatása miatt” (kuruc.info)

Természetesen nem működött kifizetőhelyként a BKV és a politikusok is mind ártatlanok, vagy csak beleszőtték őket az ügybe - az ügyvédek szerint” (kuruc.info)

Kevésbé okos megoldás növényvédőszerrel szennyezett török mandarint árusítani - a Penny nem tudta” (kuruc.info)

Továbbra is elszántan menetelünk a kihalás felé” (kuruc.info)

Külföldre menekülés és pályaelhagyás is tizedeli a hazai orvostársadalmat” (kuruc.info)

Lányfuttató családi vállalkozást nyitott négy magyar állampolgár, de az osztrák rendőrök nem tartották tiszteletben a munkaerő szabad áramlását” (kuruc.info)

Osztrák alkancellár: amely országok nem akarnak "menekülteket" befogadni, azokkal szemben növelni kell az uniós nyomást” (kuruc.info)

Nagyobb mennyiségű fegyvert és lőszert fogtak” (www.origo.hu)

Tizenhárom év börtönre ítélték a lengyel parlament felrobbantását tervező vegyészt” (kuruc.info)

Berliner Zeitung: Lengyelország és Magyarország veszélyesebb Európára, mint az Iszlám Állam” (kuruc.info)

Egy német tálib mudzsahedet fogtak Berlinben - mert hogy ilyen is van” (kuruc.info)

Decemberben »csak« 73 500 menedékkérő érkezett Németországba” (kuruc.info)

Németország visszadobja a menedékkérelmeket” (www.origo.hu)

A menekültek 90 százalékáról nem tudni, kicsoda” (www.origo.hu)

Besegítettek több migránstanya fűtésébe a német önkéntesek, de vajsavval is megkínáltak egy világra nyitott menetet” (kuruc.info)

Leállítja a személyszállítást Dánia és Svédország között a svéd állami vasút - igen, a Mohamed-invázió miatt” (kuruc.info)

Hat kézigránáttal a táskájában érkezett meg egy kedves utas az isztambuli buszpályaudvarra” (kuruc.info)

Eredmény nélkül zárultak a tárgyalások a jemeni konfliktusról, az IÁ lehet a nevető harmadik - Jemen az új Szíria?” (kuruc.info)

Hét férfit halálra ítéltek brutális nemi erőszak miatt Indiában” (index.hu)

Újévkor akartak robbantani az iszlamisták Jakartában” (kuruc.info)

Ismerkedjünk leendő szomszédaink kultúrájával - sokadik rész: gyerekmerénylőkkel robbantott a Boko Haram Nigériában” (kuruc.info)

Tüzet nyitottak egy buszra Kenyában, a muszlim utasok védték meg a keresztényeket” (index.hu)

Rádión toboroz újoncokat az Iszlám Állam” (www.origo.hu)

Kelet-Afganisztánban rádióállomást hozott létre az Iszlám Állam” (kuruc.info)

Az amerikaiak szerint az IÁ elvesztette olajkitermelő infrastruktúrájának 90 százalékát” (kuruc.info)

Obama nem hiszi, hogy a maszkos emberek bármikor elmehetnek érte is” (kuruc.info)

Kanada tárt karokkal várja a menekülteket” (www.origo.hu)

Vérlázító kirekesztés: cigányainkat eltaszította, de 50 ezer szíriait befogad Kanada - nem elég progresszív a kormány” (kuruc.info)

Nem szabad szegény menekülteket bűnözőnek, behatolónak, határsértőnek és terroristának beállítani a nemzetköziek szerint” (kuruc.info)

 

2015. 12. 20. vasárnap

Háromhónapos gyermekével sétáló kismamát akart megerőszakolni egy 14 éves cigánypurdé Egerben” (kuruc.info)

Bulizásnak indult, fosztogatás lett belőle” (index.hu)

Mint a II. világháborúban: akkor a nácik, most a terror ellen kell összefognia az USA-nak és Oroszországnak - így szakértettek az M1-en” (kuruc.info)

Szijjártó: Az osztrák kancellár megint hazudik” (www.origo.hu)

Már rendcsinálásról és az illegális bevándorlók visszaküldéséről beszél az osztrák kancellár” (kuruc.info)

Magukat kereszténynek valló hasznos idióták küzdelme az iszlamofóbia ellen - De mit mond a Korán a keresztényekről?” (kuruc.info)

Mostanra a legmagasabb terrorfenyegetettségi szint is kevés, magasabb szintet vezetnének be Belgiumban” (kuruc.info)

Nukleáris furkósbotot emlegetett Putyin” (www.origo.hu)

Putyin: Oroszország továbbfejleszti atomfegyvertárát, de nem fog fenyegetőzni »a nukleáris furkósbottal«” (kuruc.info)

Van másik, konkrétan legalább 15 terrorcsoport, amely az IÁ legyőzése után azonnal helyébe lépne - igen, a »mérsékeltek« is” (kuruc.info)

Marad a fegyverropogás Jemenben” (www.origo.hu)

Eredmény nélkül zárultak a tárgyalások a jemeni konfliktusról - az IÁ lehet a nevető harmadik” (kuruc.info)

A tizenharmadik nő vádja után inkább lemondott az izraeli belügyér - persze ártatlan ő, csak a családját kíméli” (kuruc.info)

Libanonból lőtték Izraelt, a hadsereg válaszolt” (www.origo.hu)

Izraelnek ezt is szabad: Damaszkuszt bombázva hárították a terrort” (kuruc.info)

Az izraeli légierő tudta, hogy kire nyitnak tüzet” (www.origo.hu)

 

2015. 12. 19. szombat

Nyolcvankétszer szúrta meg nagymamáját - a brutális gyilkosságot végignéző tanú belebetegedett” (kuruc.info)

Elfogták a XIII. kerületi Váci úton péntek délután elkövetett gyilkosság gyanúsítottját” (kuruc.info)

Szinte hihetetlen: sikkasztott egy győri ügyvédnő” (kuruc.info)

Portugál bankkártyákkal csaltak kameruniak Budapesten” (www.origo.hu)

Jól megbüntette a kormány a normalitásellenes Telekomot: december végén amúgy is lejárnának a felmondott előfizetések” (kuruc.info)

Orbán titkos szavazóimportnak látja a sáskajárást - egy cseh napilapnak adott interjút” (kuruc.info)

Orbán: Titkos szavazóimport történik Európában” (www.origo.hu)

A migránsválság hatására nőtt az érdeklődés a katonai pálya iránt” (kuruc.info)

A demokratákat máris utcára terelték az új jobboldali kormány ellen Lengyelországban” (kuruc.info)

Épp muszlimsimogatást tartott a városháza, amikor a befogadóközpontot ellenző holland hazafiak megrohamozták” (kuruc.info)

Dánia ugyanúgy kezelné a betolakodókat, mint a saját polgárait - jött is az ajvék meg a náciveszély” (kuruc.info)

Svédországban elgurult a gyógyszer, vagy legalábbis ingyen jár a sáskahadnak” (kuruc.info)

Ha másként nem megy, a joghoz nyúl az EU” (www.origo.hu)

A NATO repülőket és hajókat küld a török határ megvédésére” (index.hu)

»Még messze nem alkalmazunk mindent abból, amink van« - a biztonsági szolgálatok tisztjeivel találkozott Putyin” (kuruc.info)

Atomalku: Irán kilenc tonna dúsított urániumot szállít Oroszországba” (kuruc.info)

Kína súlyos provokációként élte meg, hogy egy magának követelt sziget közelébe tévedt egy amerikai bombázó” (kuruc.info)

Egy hónapon belül másodszor rendeltek el vörös riasztást Pekingben - Teheránban sem sokkal jobb a helyzet” (kuruc.info)

Az ENSZ-főbiztos nagyon aggódik az európai menedékügyi rendszer miatt: sok százezer betolakodót osztana szét” (kuruc.info)

Történelmi csúcspont: idén 250 millió migránssal számol a Világbank” (kuruc.info)

Az ENSZ BT épületes meglátása: véget kell vetni a szíriai öldöklésnek - megbékélési ütemterv” (kuruc.info)

 

2015. 12. 18. péntek

Leszúrta a kötözködőt, 12 évet kapott” (index.hu)

Vona kivizsgáltatja, Orbán bűncselekményt követett-e el” (index.hu)

Nem állítják fel a Hóman-szobrot” (www.origo.hu)

Nem a cukiság kell a népnek: most vasárnap ismét kétharmadot szerezne a Fidesz” (kuruc.info)

Ukrajna nem fizeti vissza az orosz adósságot” (www.origo.hu)

Merkelék döbbenten szemlélik az új lengyel kormányt” (index.hu)

Polgárháború veszélyére figyelmeztetett a volt lengyel elnök” (index.hu)

Épp Portugáliában élheti mindennapjait a párizsi merényletek három kitervelője - de semmi ok a riadalomra” (kuruc.info)

Gyorsabb regisztrációval, »okos határok« kialakításával és Frontex-megszállással vetnének gátat a sáskajárásnak az EU-vezetők” (kuruc.info)

Törökország börtönnel, deportálással oldja meg Európa problémáját” (index.hu)

Merkel: Hárommilliárd eurót kapnak a törökök” (www.origo.hu)

Tévedésből iraki katonákat bombáztak le” (www.origo.hu)

Az Iszlám Államra külön szankciós rendszert dolgozott ki az ENSZ BT - orosz-amerikai közös javaslat” (kuruc.info)

A japán hadvezetés több ezer katonát és haditechnikát telepít a kínai terjeszkedés szemmel tartására” (kuruc.info)

Macskaürüléket etettek emberekkel az állatvédők” (www.origo.hu)

Túltolták a sámánélményt: leszúrta brit turistatársát egy kanadai férfi a perui őserdőben” (kuruc.info)

 

2015. 12. 17. csütörtök

Cigányállatok próbálták megölni nyolc éve, azóta se került egy se börtönbe” (kuruc.info)

Vádat emeltek a mezőszemerei »Iszlám Állam-alapító« ellen” (kuruc.info)

Idős nőket rabolt ki Szegeden egy »fiú«, de nem mutatják az arcát, mert jogai vannak” (kuruc.info)

Tolószékes férfit rabolt ki egy szekszárdi nő” (www.origo.hu)

Milliókat csalt ki ügyfeleitől a volt ügyvéd” (index.hu)

Több mint 200 kamuérettségi miatt ítélték el az egykori igazgatót és tanársleppjét” (kuruc.info)

Nem volt elég a mézhamisítás, gázlopással is kereste az izgalmakat Klenáncz” (kuruc.info)

Elítélték az álfogorvos családot Nagykanizsán” (www.origo.hu)

Ha van állatorvosi lova a zsidó hatalomnak és a magyar behódolásnak, az a Hóman-szobor ügye” (kuruc.info)

A mobilinternet-előfizetéseket bontja fel a Magyar Telekommal a kormány, a partnerség marad” (kuruc.info)

A kormány minden mobilnet-előfizetői szerződést felbont a Magyar Telekommal” (www.origo.hu)

Szexizmusról, nem véleményszabadságról szól az Ákos-botrány a nemzetközi sajtóban” (index.hu)

Tiffán Zsolt:Nehogy arról vitatkozzunk, Józsi vagy Béla az anya” (www.origo.hu)

Az EU-nál győzte le a magyar szexmilliárdos a NAV-ot” (index.hu)

Szexrabszolgaként tartott melegeket Amerikában a magyar banda” (index.hu)

Kihátrált a kormány a kőbányai mecsetépítésből” (index.hu)

Orbán szerint zsarolják Magyarországot” (www.origo.hu)

Önkéntes katonai szolgálatot vezetne be a Jobbik” (kuruc.info)

Továbbra is betolakodók ezrei érkeznek naponta Horvátországba és Szlovéniába” (kuruc.info)

Bosznia-Hercegovina januárban adja be EU-s csatlakozási kérelmét” (kuruc.info)

Bombariadó van hét varsói minisztériumban egy »demokrata« miatt” (kuruc.info)

Gépfegyveres rendőrök vettek körül egy zsidó iskolát Zürichben” (kuruc.info)

Szíriai »menekültet« vettek őrizetbe Németországban - az IÁ tisztségviselője volt” (kuruc.info)

Gyanús mozdulatokat érzékelő szoftvert tesztelnek a franciák” (kuruc.info)

Ismét tesztelték a szuperexpressz antiterrorista kapuit Párizsban - több európai migránsfészekben is hasonló kellékek várhatók” (kuruc.info)

Megrohamozták a csalagutat Calais-nál” (www.origo.hu)

Éhségsztrájkkal fenyegetőznek Lampedusán a »menekültek« - nem tetszik nekik az ujjlenyomatvétel” (kuruc.info)

2700 menekült haza akar menni Finnországból” (index.hu)

Arab nyelvű fenyegető levelet és lőszert küldtek az olasz igazságügyi miniszternek” (kuruc.info)

Arcon csapták a spanyol kormányfőt” (www.origo.hu)

Megtámadták a kampányoló spanyol miniszterelnököt” (kuruc.info)

Rákos daganatnak nevezte a NATO-t egy orosz politikus” (www.origo.hu)

Putyin: »a török vezetésben valaki úgy döntött, hogy megnyalja az amerikaiakat egy bizonyos helyen«” (kuruc.info)

Törökország vízumkötelezettséget vezet be Szíriával szemben - tömegek érkeznek hamis útlevéllel” (kuruc.info)

Kibékült Izrael és Törökország” (index.hu)

Öt év után kibékült Izrael és Törökország” (www.origo.hu)

Feje tetejére állhat a világ: Izrael kártérítést fizethet a 2010-es mészárlásért” (kuruc.info)

Nem hajlandó izraelieket szállítani a Kuwait Airways, inkább megszüntette egy járatát” (kuruc.info)

Szíriában keresztény alakulatok is harcolnak a terroristák ellen” (kuruc.info)

Hamis elfogatóparancsokkal csaló bűnszervezetre csaptak le Ázsiában - félezer bűnözőt tartóztattak le” (kuruc.info)

Párizsi merényletek: Washington nem segít Párizsnak” (index.hu)

Tajvannak eladott fegyverek miatt kérette be Kína az amerikai ügyvivőt” (kuruc.info)

ENSZ: a polgárháború szélén Burundi” (www.origo.hu)

16 millió gyerek született a konfliktuszónákban” (www.origo.hu)

 

2015. 12. 16. szerda

Gázolás vetett véget a tömegverekedésnek Lakitelken” (www.origo.hu)

Rendőrre támadt a szökött fiatalkorú” (www.origo.hu)

Halálra verhette férjét az elégedetlen asszony” (www.origo.hu)

Nem kizárt, hogy ön is rabszolgák által szedett krumplit eszik” (index.hu)

Földárveréseken licitál áfacsalás gyanúsítottja” (www.origo.hu)

Halott unokájának adta ki magát” (www.origo.hu)

Egy kiló kokainnal a gyomrában kapták el Ferihegyen” (index.hu)

Bezárt a debreceni menekülttábor” (www.origo.hu)

Az Európai Parlament aggódik a magyar jogállamiság miatt” (index.hu)

Az osztrák kancellár 50 ezer menekültet hozna Európába” (www.origo.hu)

Törvény akadályozta az egyik párizsi merénylő elfogását” (www.origo.hu)

Törökország juttatja vegyi fegyverhez a terroristákat” (www.hidfo.ru)

Milliárdos fegyvercsomagot ad el az USA” (www.origo.hu)

 

2015. 12. 15. kedd

Cégvezető fojthatta meg a netes örömlányt” (www.origo.hu)

Többször rálőtt a szomszédjára egy keszthelyi férfi” (www.origo.hu)

Nem volt elég a félmilliós fizetés, betelefonálós műsorban csaltak a TEK-esek” (kuruc.info)

Kimenekítették a Szent Családot a Kolosy térről” (www.origo.hu)

Igazán kedvesek: a saját érdekünkben lesz minden sarkon traffipax” (kuruc.info)

Újabb fordulat a menekülteket ijesztgető kamionos ügyében” (www.origo.hu)

Simon Gábor titkolózik a lopott pénzről - mert joga van hozzá” (kuruc.info)

Likud Viktor: »a Jobbik tele van bűnözőkkel, egy kitartott párt«” (kuruc.info)

»Viktor, ezek maffiózók!« - Mai jobbikos felszólalások” (kuruc.info)

Demográfiai válság: »A legtöbb pasi egyszerűen töketlen apának«” (www.hidfo.ru)

Kövér sajnálja a negatív terhességi teszttel tiltakozó nőket” (index.hu)

A családügyi államtitkár helyrerakta Kövér kinyilatkoztatását” (index.hu)

Kövér: A nemzethalál víziója közeleg” (index.hu)

»A Hóman Bálint Alapítvány Hóman Bálint szobrának ünnepélyes avatójáról nem mondhat le!« - Vagy mégis?” (kuruc.info)

Orbán szerint »nem támogatható« a Hómannak történő szoborállítás, mert »együttműködött az elnyomókkal«” (kuruc.info)

Az USA hivatalosan is a Hóman-szobor megakadályozását kéri” (index.hu)

Európa nem adott igazat Budaházynak” (www.origo.hu)

A Benes-dekrétumokról kérdezte Morvai a nőjogokért felelős cseh EU-biztost - de nem kapott választ” (kuruc.info)

Ilyen sem történik sűrűn, pedig igény lenne rá: az EU válaszlépésekkel fenyegette meg Washingtont” (kuruc.info)

Az EU akkor is védhetné a határt, ha egy tagállam nem akarja” (index.hu)

Új útvonalon érkeznek a megszállók” (kuruc.info)

A szöveg ugyanaz, csak az országnév változik: most éppen a lengyel demokráciáért aggódik Schulz” (kuruc.info)

Jól bánnak a késsel Merkel meghívottjai - hamarosan a németek is belekóstolhatnak az egzotikus konfliktusmegoldási módszerekbe” (kuruc.info)

Merkelék kihirdették, mit kell kezdeni a menekültekkel” (index.hu)

IÁ-zászlókat és lefejezős képeket őrizgetnek maguknál az »üldözöttek« - de a norvég Zsohár ezt is megmagyarázza” (kuruc.info)

Wir schaffen das: több mint másfél millió illegális bevándorló érkezett csak idén Európába” (kuruc.info)

»Fiatalok« rongálták meg a brüsszeli főtéren felállított betlehemet” (kuruc.info)

Finnországban is szépen gyakorolják kultúrájukat a »menekültek«” (kuruc.info)

Oroszországra nem érvényesek a nemzetközi bíróságok ítéletei” (index.hu)

Putyin aláírta: Strassburg nem írhatja fölül az orosz alkotmányt - figyelmen kívül hagyják a döntéseit” (kuruc.info)

Mialatt a Nyugat pátyolgatja, a ruszkik szorgalmasan ritkítják a területükön lévő terroristákat” (kuruc.info)

Pszichopatának nevezte a kormányfőt az indiai főváros vezetője” (kuruc.info)

Életbe lépett a jemeni tűzszünet” (kuruc.info)

Iszlám szövetség alakult az Iszlám Állam ellen” (www.origo.hu)

Magát és az amerikai konzulátust robbantotta volna fel, elfogták” (index.hu)

Üzemanyagpiacot bombáztak Szíriában” (www.origo.hu)

Vígan üzletelnek az IÁ-val a Nyugat »mérsékelt terroristái«” (kuruc.info)

Amerika megint szóvá tette, hogy az IÁ a török határon keresztül folytat illegális olajkereskedelmet” (kuruc.info)

Amerikai katona szervezett támadást az Iszlám Állam nevében” (www.origo.hu)

Terrorfenyegetés miatt bezárták az iskolákat Los Angelesben” (kuruc.info)

 

2015. 12. 14. hétfő

Állítólag igazi merényletet terveztek Orbán Viktor ellen” (index.hu)

13 éve erőszakolt meg és vert agyon egy 80 éves asszonyt - most kapták el” (kuruc.info)

Ausztriáig üldözték a golfütős ámokfutót” (www.origo.hu)

180 milliót sikkasztottak a magyar államtól” (www.origo.hu)

Közösség elleni izgatás miatt is felelhet a kamionos” (www.origo.hu)

Navracsics: Nem adtam pénzt a Hóman-szoborra” (www.origo.hu)

Rétvári: 10 milliárdos kiadást jelentene a kvótarendszer” (index.hu)

1,5 millió aláírás gyűlt össze a menekültek befogadása ellen” (index.hu)

Zsidózás, erdélyi magyarozás és fogkitörés Sepsiszentgyörgyön - egy történet, amire mindenki másként emlékszik” (kuruc.info)

Erdélyi fürdővárost akar bevándorlók százaival elárasztani az oláh kormány” (kuruc.info)

Bekérették a prágai magyar nagykövetet” (www.origo.hu)

Kaptunk egy kokit Merkeltől” (www.origo.hu)

Merkel befogadó politikája elhozta a terrorizmus korszakát Európába” (www.hidfo.ru)

A hétvégét is végigtombolták Merkel imádott »menekültjei«” (kuruc.info)

Merkel tudja, hogy a multikulti élethazugság, de nem akar bezárkózni, mert az nem ésszerű” (kuruc.info)

Merkel: A menekültáradat előny lehet, a multikulti önátverés” (index.hu)

Folytatják az ámokfutást: elfogadta a CDU kongresszusa a párt menekültpolitikájáról szóló határozatot” (kuruc.info)

Az ügyészség szerint nem az Iszlám Állam nevében késelték meg a francia tanítót” (kuruc.info)

Újabb befogadóhelyek létesítését tervezik Görögországban” (kuruc.info)

Olaszország újabb katonákat vezényelt a határokra” (kuruc.info)

Már a pápai áldást is hamisítják” (kuruc.info)

Lettország is elkezdte a kerítésépítést” (kuruc.info)

TTIP: az EU elindítja a »savas csirke« forgalmazásának engedélyezését” (kuruc.info)

Egyiptom azt szeretné elhitetni, hogy nem terrortámadás miatt zuhant le az orosz utasszállító” (kuruc.info)

Újabb fejezetét nyitották meg a török uniós csatlakozási tárgyalásnak” (kuruc.info)

Lemondták a keddi Putyin-Erdogan találkozót” (kuruc.info)

Tömegével menekülnek a lakosok egy törökországi nagyvárosból” (kuruc.info)

Ankara visszavonulót fúj Irakban” (index.hu)

Maradnak Szíriában az Iráni Forradalmi Gárda fegyveresei - Bassár el-Ászád katonái pedig állják a sarat” (kuruc.info)

Keresztény női harcosokból álló alakulat is szembeszáll az Iszlám Állammal Szíriában” (kuruc.info)

Az oroszok napi több tucat légicsapással támogatják a szír ellenzéket” (kuruc.info)

Mártírhalálra készült az indonéz bevándorló” (www.origo.hu)

Regisztrálni kell a drónokat az Egyesült Államokban” (kuruc.info)

Guantánamót az emberi lény megsemmisítésére hozták létre” (index.hu)

 

2015. 12. 13. vasárnap

Nyakon szúrta a vendéglátóját” (www.origo.hu)

Az ellenzék szerint Orbán elvesztette kapcsolatát a valósággal” (www.origo.hu)

Orbán: A liberális politika mára szembefordult a szabadsággal” (www.origo.hu)

Lázár üzent a törtető fiataloknak” (www.origo.hu)

A hazánkra leselkedő veszélyekről beszélt Navracsics” (www.origo.hu)

Soha nem találnák ki, hol volt ma Colleen Bell - de segítünk” (kuruc.info)

A Hóman-szobor miatt tüntettek Székesfehérváron” (www.origo.hu)

Polgárháborúval fenyegetnek a montenegrói szerbbarátok” (index.hu)

Ezrek tüntettek Montenegró NATO-csatlkakozása ellen - inkább az oroszokkal és a szerbekkel barátkoznának” (kuruc.info)

Jól megbüntetné a németül nem beszélő betolakodókat az osztrák integrációs miniszter” (kuruc.info)

Teljesen logikus: nem Angi meghívója, hanem a magyar határkerítés megépítése erősítette a sáskajárást” (kuruc.info)

Felerősíthette a magyar kerítés a menekülthullámot” (www.origo.hu)

Új menekültstratégiát fogadtak el Merkelék” (www.origo.hu)

Megsebesült 69 rendőr Lipcsében” (www.origo.hu)

Nem lép fel kellőképpen az idegenellenes, rasszista, antiszemita bejegyzések ellen a Facebook - vélik a cenzúrát keveslők” (kuruc.info)

Megtámadták a Facebook németországi központját” (www.origo.hu)

A Nemzeti Front egyetlen régiót sem szerzett meg a francia helyhatósági választásokon - persze a szélsőjobboldal veszélye messze nem múlt el!” (kuruc.info)

Elbukott a francia szélsőjobboldal” (www.origo.hu)

Török hajó miatt adtak le figyelmeztető lövéseket az oroszok” (www.origo.hu)

Most már tényleg nem lehet megállítani Líbia stabilizálását - ígérik a Kadhafi-buktatók” (kuruc.info)

Felrobbantottak egy buszt Pakisztánban” (index.hu)

 

2015. 12. 12. szombat

A józan észt hiányolja Orbán Viktor Európából” (www.origo.hu)

Nyomoz a rendőrség a menekülteket ijesztgető kamionos ügyében” (www.origo.hu)

Százmilliókat tüntettek el a kamupártok” (www.origo.hu)

Nem ötcsillagos még a börtönwellness - Zuschlagnak ötmillió juthat, de gyilkosságért is komoly jutalom várható” (kuruc.info)

Törvényellenesen juthatott állami pénz az antiszemita Hóman-szoborra” (index.hu)

Hanuka van, faji gőgben ülnek tort a politikuskedvenc paraziták - A megkapó eszmeiségű Chábád szekta terjeszkedése és jelene” (kuruc.info)

Szijjártó különleges izraeli küldetése: egy drogos zsidó nő és gyermeke Magyarországra migrálása a feladat” (kuruc.info)

Az osztrák szocik frakcióvezetője a néppárti delegációval üzenné meg Magyarországnak az elvárásait” (kuruc.info)

Az uniós pénzek leállításáról beszélt egy osztrák politikus” (www.origo.hu)

Applebaumék szerint Varsó nem Budapest: vélt orbanizáció ellen szerveztek tüntetést” (kuruc.info)

Ez nem Budapest, hanem Varsó: tömegtüntetés az új lengyel kormány ellen” (index.hu)

Szélsőbalos csürhe támadt rá a Lipcsében felvonuló hazafiakra és a rendőrökre - betolakodóstílusban randalíroztak az agyhalottak” (kuruc.info)

Der Spiegel: összefügg a terror és a »menekült«hullám a németek többsége szerint” (kuruc.info)

Növekvő terrorveszélytől tart Németország” (www.origo.hu)

Hallani sem akar a menekültek létszámplafonjáról Merkel” (index.hu)

Robbanószereket gyárthatott a Genfben elfogott két szíriai férfi” (index.hu)

Lombardiában is betiltották a burkát a kórházakban” (index.hu)

Pénzért adott bevándorlási vízumokat egy svéd hivatalnok” (index.hu)

Harminchárom ellenzéki aktivistát gyűjtöttek be Moszkvában, nehogy megszúrja őket a karácsonyfa” (kuruc.info)

Fabius és Al Gore szinte elalélt örömében a klímaegyezménytől - Áder örömébe már bele sem merünk gondolni” (kuruc.info)

Semmire nem jutott egymással Észak- és Dél-Korea” (index.hu)

Washington levélben juttatta Berlin tudomására, hogy nagyobb katonai támogatást várnak el” (kuruc.info)

Twitteren próbálta visszaléptetni Trumpot a milliárdos szaúdi herceg - nem jött össze” (kuruc.info)

Fejbe lőtt holttestek feküdtek az utcákon” (index.hu)

Újabb iszlám állam született” (www.origo.hu)

 

2015. 12. 11. péntek

Cser-Palkovics szokásos fideszes saulfordulása: két nappal a Hóman-szobor megvédése után máris az ellen fordult” (kuruc.info)

»Tántoríthatatlan« a magyar kormány a kvótát illetően - kár, hogy utólagos tántorgásból eddig színjelesek” (kuruc.info)

Bocskoros jogtiprás: az ügyvéd is a sajtóból értesült a magyarellenes legfelsőbb bírósági döntésről” (kuruc.info)

Szlovákia iraki menekülteket fogadott be” (index.hu)

Az osztrákok is megálljt parancsolnának a betolakodóknak - és naivan azt hiszik, hogy erre az uniós kvóta a megfelelő eszköz” (kuruc.info)

Az osztrákok nem kérnek a menekültekből” (www.origo.hu)

Iszlamistaképző óvodák miatt lépne fel az osztrák miniszter” (kuruc.info)

Ha Németországba jössz, nem viselhetsz burkát” (www.origo.hu)

Svájc: robbanószer nyoma két szíriai autójában” (www.origo.hu)

Finnország: előzetesben az Iszlám Állam hóhérai” (www.origo.hu)

Kimatekoznák Le Penéket a vasárnapi választásokon” (index.hu)

Putyin bábja tarolt Franciaországban” (index.hu)

Mostantól minden migránst regisztrálnak Görögországban” (www.origo.hu)

Ennyit a nemzetállamokról: saját EU-hadsereget kaphat az Európai Bizottság” (kuruc.info)

Eretnek gondolat kilépni az EU-ból: a Standard & Poor's is leminősítéssel fenyegeti a briteket” (kuruc.info)

A nyugati piacokon köt ki az Iszlám Állam olaja - Magyarországra is juthat belőle” (kuruc.info)

Putyin: már nem csak a szíriai kormánycsapatokat támogatja Moszkva, de ha támadás éri őket, azt megtorolják” (kuruc.info)

Putyin nem akar békét Szíriában” (index.hu)

Putyin harci körülményekre edzi az országot” (index.hu)

Háborúval fenyegeti Törökországot az iraki nagyajatollah” (index.hu)

Felrobbantotta három gyerekét egy nő Afganisztánban” (index.hu)

Öngyilkos merénylők 50 embert öltek meg Szíriában” (index.hu)

Dzsihadisták megölésével vádolja az al-Kaidát az Iszlám Állam” (www.origo.hu)

Fatvát hirdettek a dzsihádisták ellen” (www.origo.hu)

Hamar kiszabadult a fogságból Kadhafi fia” (www.origo.hu)

Elrabolták Hannibalt, Kadhafi fiát” (www.origo.hu)

Amerika nem tiltja be a Kuruc.info cikkét” (www.origo.hu)

Menekültekkel pózol Kanada új liberális kormányfője” (index.hu)

 

2015. 12. 10. csütörtök

Privatizáció, avagy az állami vagyon elherdálása (előzetes)” (kuruc.info)

Jobbik: az államadósság két és félszeresét, 250 milliárd dollárt loptak szét '90 óta” (kuruc.info)

120 milliárd forint támogatást lovasítottak meg Orbán kedvenc cigánybűnözői” (kuruc.info)

231 milliós kártérítést ítélt meg Strassburg a bűnözőknek, mert nem elég kényelmesek a magyar börtönök” (kuruc.info)

Kötelezettségszegési eljárást indít az EB, amiért nem öleltük keblünkre a bevándorló hordákat” (kuruc.info)

Képgaléria: így hanukázott az izraeli követségen a kipás Szijjártó és Orbán felesége a balliberális elvtársakkal” (kuruc.info)

Mi vagyunk a sötétség, a zsidók pedig fényt gyújtanak ellenünk a saját hazánkban” (kuruc.info)

»A Hóman-szobornak helye van ebben a városban« - Fehérvár polgármestere (még) kiáll a magyarok akarata mellett” (kuruc.info)

Nem sérti a német jogot a saríarendőrség” (www.origo.hu)

Svéd politikus: külföldi enklávékká változnak az európai városok bevándorlók által elárasztott részei” (kuruc.info)

Már Spanyolország sem elég jó a szír fociedzőnek - most Ausztriába »menekülne«” (kuruc.info)

Megölték az Iszlám Állam »pénzügyminiszterét«” (kuruc.info)

Zsidó telepes főgyilkost sebesítettek meg a palesztinok - 1990-ben az izraeli államelnök kegyelmével szabadult” (kuruc.info)

Diák olvasónk levele Katarból: »aki útlevél és vízum nélkül próbál az országba belépni, azt a határon lelövik«” (kuruc.info)

Hidrogénbombával riogat Észak-Korea” (www.origo.hu)

 

2015. 12. 09. szerda

Óbudai iskolánál akciózott a TEK - bombariadó volt” (kuruc.info)

Honvéd ezredes: hazánkban sem lehet kizárni egy terrorcselekmény lehetőségét” (kuruc.info)

Komló: »feltűnően sok lakást vásároltak meg arab országok állampolgárai«” (kuruc.info)

Lovas István: Je suis »szélsőséges«” (kuruc.info)

Végrehajtatna? Százezreket is bukhat rajta” (www.origo.hu)

Kiderült, miért van Magyarországon az amerikai hadsereg” (www.origo.hu)

Nem is gondoltuk volna: Lantos lánya »büszke magyar« - de csak ha a Hóman-szobor ellen kell fellépni” (kuruc.info)

ENSZ: kilencezernél többen haltak meg eddig a kelet-ukrajnai konfliktusban” (kuruc.info)

Cseh elnök: Törökország az Iszlám Állam szövetségeseként viselkedik” (kuruc.info)

Görög üdülőcsomag őrjöngő élősködőknek: egy kis buszozás, athéni városnézés, majd irány haza!” (kuruc.info)

Az országa nemzeti jellegét »erkölcsösen« felszámoló Merkel lett az év embere - de az IÁ-vezér már a nyomában lohol” (kuruc.info)

A harmadik párizsi merénylőt is azonosították - korábban Strassburgban tengette a beilleszkedettek hétköznapjait” (kuruc.info)

Tovább durvul a török-orosz konfliktus: az IÁ-támogató Davutoglu etnikai tisztogatással vádolja Moszkvát” (kuruc.info)

Putyin nemzetközi szakértők jelenlétében nyittatja ki a lelőtt gép feketedobozát” (kuruc.info)

Közös asztalhoz ül Oroszország és Amerika Szíria ügyében” (kuruc.info)

Farsz: Líbiában lehet az IÁ vezetője - korábban Erdogan országában kezelték a CIA közreműködésével” (kuruc.info)

 

2015. 12. 08. kedd

Ma Balog páter öltött kipát a hanukázók tiszteletére, és együttélésünk értékeiről hazudozott” (kuruc.info)

Meddig rágalmazhatja Fischer Iván munkahelyét, Magyarországot évi 1,5 milliárdért?” (kuruc.info)

Magyarországot is bírálta az Európai Parlament elnöke” (www.origo.hu)

Ennél keményebb EP-képviselőt aligha találunk” (index.hu)

Schulz szerint széteshet az EU, az alternatíva pedig borzasztó: a nacionalizmus Európája” (kuruc.info)

Nincs remény a német-francia fronton: »nagyon határozottan elutasítjuk a terroristák és a migránsok bármilyen összekeverését«” (kuruc.info)

Görög bevándorlási miniszter: »nem akarunk vérontást, nem akarunk egy újabb Magyarországot«” (kuruc.info)

Milliókat kaphatnak a menekültek, ha hazamennek” (www.origo.hu)

Jövőre nem érkezhet ennyi menekült Európába” (index.hu)

Angi pezsgőt bonthat: megérkezett az egymilliomodik idei hódító az egykor német országba” (kuruc.info)

Szankciókkal fenyegeti az oroszokat a török kormány” (kuruc.info)

Az orosz légierő kőolajszállító tankereket bombázott a szíriai-török határ közelében - videón a »humanitárius« konvoj” (kuruc.info)

Nem az IS az erős, a külvilág tehetetlen” (index.hu)

Kizárták a terroristákat a szaúdi békekonferenciáról” (index.hu)

Bűnösnek találták szándékos emberölés vádjában, így hát logikus, hogy szabadlábra került Pistorius” (kuruc.info)

Amerikai kémrepülő érkezett Szingapúrba” (index.hu)

Váratlan segítség Putyinnak: Amerika: a törökök nem zártak le egy 100 km-es határszakaszt, itt csempészik az olajat” (kuruc.info)

Már az USA is panaszkodik, hogy a törökök nem zárják le az Iszlám Állam határát” (index.hu)

A jenkik kimondják, amit a nemzetgyilkos EU-vezetés nem akar: menekültnek álcázva szivárognak be a terroristák” (kuruc.info)

 

2015. 12. 07. hétfő

• 3 vh. •  „Földi: nagyon fontos lenne kimondani, hogy háború kezdődött” (kuruc.info)

Elértünk az ezredik migránsbűnügyhöz” (index.hu)

Miért mindig Orbán Viktor barátai viszik el a zsíros állami és önkormányzati üzleteket? Milyen véletlennek köszönhető ez? - december 7-i jobbikos felszólalások” (kuruc.info)

Bombariadó a Fővárosi Törvényszéken” (kuruc.info)

Haldokló fiút hagyott cserben a gázoló” (www.origo.hu)

Szélütést kapott egy férfi a fővárosi Lehel piacon - másfél óráig ült magatehetetlenül, segítség helyett kirabolták” (kuruc.info)

Csak idő kérdése volt, hogy az amerikai zsidók is beleugassanak a Hóman-szobor ügyébe” (kuruc.info)

Bombafenyegetés miatt szakította meg útját egy német utasszállító - a gépet két magyar vadászgép kísérte Budapestre” (kuruc.info)

Allahhoz akart csatlakozni egy mohamedán Ausztria fölött - a repülőgép utasait is részesítette volna az örömben” (kuruc.info)

Az igazi multikulti: 17 éves, svéd állampolgárságú, Szíriába tartó szomáliai lányt tartóztattak le az osztrák rendőrök - a vád terrorizmus” (kuruc.info)

Lassan az egymilliomodik új európait ölelgethetik Németországban” (kuruc.info)

A németországi Zöldek különálló, jóval kényelmesebb sátrakban kívánják elhelyezni a transzszexuális és egyéb ferde hajlamú migránsokat” (kuruc.info)

Tűzszerészek és terrorellenes egységek vizsgálják át a Szent Péter térre vezető utcákat a szentév keddi megnyitása előtt” (kuruc.info)

Hetekkel a késelés előtt a rendőrséghez fordult a londoni merénylő családja” (index.hu)

Szokás szerint agyonlőtték a késes támadót az izraeliek” (kuruc.info)

A Washington vezette IÁ-ellenes koalíció légi csapást mért Bassár el-Ászád katonáira - Izrael nyomdokain haladva” (kuruc.info)

Oroszország elkészült a katonaitámaszpont-építésekkel az Északi-sarkvidéken” (kuruc.info)

Trump megtiltaná a muszlimok beutazását Amerikába” (index.hu)

 

2015. 12. 06. vasárnap

Szokásos hűségeskü a gyertyagyújtogatáson: Magyarország kormánya minden segítséget megad zsidó testvéreinek” (kuruc.info)

Bakay Kornél: a harmadik muszlim invázió főszervezői az amerikai zsidók” (kuruc.info)

A zsidóság mint csoportevolúciós stratégia és a diaszpóranépek - Kevin MacDonald könyvének recenziója” (kuruc.info)

Kiéleződött a helyzet Donyecknél” (index.hu)

A párizsi mészárlás helyszínén kávézott Ban Ki Mun” (index.hu)

Terrorista incidens a londoni metrón, késeléssel - Iszlám Állam harcosa: »a bosszú megkezdődött, vér fog folyni«” (kuruc.info)

Az Iszlám Állam megölte az ádeni kormányzót” (index.hu)

 

2015. 12. 05. szombat

Nem halt meg az önégető battai férfi” (www.origo.hu)

Életben van a magát felgyújtó százhalombattai férfi - az MTI keltette halálhírét” (kuruc.info)

Rémisztő adatok: a harmincéves nők 60, a negyvenévesek 40 százaléka gyermektelen” (kuruc.info)

Jobbik: nem telik el nap fideszes korrupció nélkül - nagykoalíciós esetek is vannak” (kuruc.info)

A zsidó Fischer Iván tőrdöfése Magyarország hátába” (kuruc.info)

»Akik Finnországban akarnak maradni, kötelesek elfogadni az ország értékeit, különben távozniuk kell!« - kár, hogy csak demokrata lózungokra hivatkozott az elnök” (kuruc.info)

A perzsák is bombázni kívánnak Szíriában - Washingtonba szaladt az izraeli hadügyminiszter” (kuruc.info)

Ismerkedjünk leendő szomszédaink mindennapjaival: hármas öngyilkos merénylet Csádban - legkevesebb 27 halott” (kuruc.info)

 

2015. 12. 04. péntek

Meghalt a férfi, aki felgyújtotta magát a polgármesteri hivatal előtt” (index.hu)

Orbán Viktor: Nem koldulhatunk biztonságot” (index.hu)

Orbán: Ilyen az élet” (www.origo.hu)

Szokás szerint a zsidó mondaná meg, kit lehet tisztelni Magyarországon - Lauder most már követel” (kuruc.info)

Zsidó Világkongresszus: Orbán akadályozza meg a Hóman-szobor avatását!” (www.origo.hu)

Nincs több kikerülési manőver: kirúgták az ország kedvenc kamionsofőrjét” (kuruc.info)

Szeptemberben kétszer is járt Budapesten az egyébként Brüsszelben született, szökésben lévő párizsi merénylő” (kuruc.info)

Szijjártó: Az Európai Unió jelenleg védtelen” (www.origo.hu)

Az Iszlám Állam két tagját fogták el Ausztriában” (index.hu)

Pedig jó ötlet volt: Itt maradunk és senki nem megy át! - "fenyegetőztek" az új európaiak a macedón-görög határon” (kuruc.info)

A menekültválság új pokla” (index.hu)

Svájc nem kér az EU-állampolgárok akadálytalan bevándorlásából sem” (kuruc.info)

Egységes Schengen mellett az uniós belügyminiszterek” (www.origo.hu)

Ilyen kancellár kell a németeknek: Angi és a kormány népszerűsége is növekszik a sáskajárástól” (kuruc.info)

Párizsi terror: két új gyanúsítottat keresnek” (index.hu)

Elütöttek egy migránst Calais-nál” (www.origo.hu)

Dániában győzött az EU-ellenesség” (index.hu)

Davutoglu: Erkölcsi okokból lőttük le az orosz gépet” (www.origo.hu)

Kérés nélkül mentek Irakba a török katonák” (www.origo.hu)

Orosz-amerikai egyetértés: elengedhetetlen a török-szír és a török-iraki határ lezárása - az IÁ-t a levegőből nem lehet legyőzni” (kuruc.info)

Véres játszóteret rendezett be gyerekeknek az Iszlám Állam” (www.origo.hu)

Hűségesküt tett az Iszlám Államnak a kaliforniai terroristanő” (www.origo.hu)

 

2015. 12. 03. csütörtök

Ötvenhét szúrást kapott a Bosnyák téren megölt férfi” (www.origo.hu)

45 késszúrással, az utcán végzett volt élettársával” (index.hu)

Halálra gázolta a biciklist a Suzukis, aztán elhajtott” (index.hu)

Felgyújtotta magát egy férfi Százhalombattán” (www.origo.hu)

Közmunkás halt meg a bagaméri bányában” (index.hu)

Öregezés, zsarolás, kifosztás - cigánybűnözés Zagyvarékason” (kuruc.info)

Trükkösen raboltak ki idős embereket” (www.origo.hu)

Nyíregyházán is lecsapott a TEK” (www.origo.hu)

A TEK egy hungarista félkatonai szervezet tagját foghatta el” (www.origo.hu)

Nemzetbiztonsági ügy lett a rakétákat vásárló vadászboltból” (www.origo.hu)

Különböző hangfelvételek ugyanarról az eseményről Hiszékeny perében” (index.hu)

Lázár: tényleg a Keletinél toborzott merénylőket a párizsi terror szervezője” (index.hu)

Lázár: Nem érdekünk, hogy Merkel megbukjon” (index.hu)

A pázmányos holooktatás után a reformátusok is »felzárkóztak«: nincs több diploma »romológiai ismeretek« nélkül” (kuruc.info)

Vona: »a néppártosodás egyáltalán nem bukott meg«” (kuruc.info)

Sneider: a magyar állam teljes mellszélességgel álljon ki Beke Istvánék mellett!” (kuruc.info)

»Székely terrorista«-ügy: még a román sajtó és az RMDSZ-es politikusok sem hiszik el a terrorelhárítás »kémfilmes rémtörténetét«” (kuruc.info)

Zsohár nem érezte úgy, hogy illene elmondani, mi hajtja Európa elárasztásában” (kuruc.info)

Tájékoztató kampányt indít a kormány a betelepítési kvóta kockázatairól” (kuruc.info)

Ombudsman: Sértheti az emberi jogokat a menekültek európai szétosztása” (index.hu)

12 amerikai vadászrepülő jön Magyarországra” (index.hu)

Szijjártó a végső visszaszámlálásról beszélt” (www.origo.hu)

Az unió bosszújáról beszélt Orbán Viktor” (www.origo.hu)

Orbán: Gyáva népnek nincs hazája” (www.origo.hu)

Balczó: sem a Fidesz, sem az Európai Néppárt nem védte meg Magyarországot” (kuruc.info)

Morvai: meddig fogják még a külföldi »befektetőket« támogatni a magyar kisvállalkozókkal szemben?” (kuruc.info)

Magyarország és Lengyelország fúrta meg a melegekre is vonatkozó rendeletet” (index.hu)

Tusk: a beáramlók 70 százaléka gazdasági okokból jön; az ET elnöke őrizetbe vetetné a »menekülteket«” (kuruc.info)

Tusk Schengen ügyében is egyetért Orbánnal” (www.origo.hu)

Szédületes a német reakcióidő: »bizonyos jelek arra utalnak, hogy hamis szíriai útlevelek vannak forgalomban«” (kuruc.info)

A marokkóiaknak egyszerűen nem megy a vonatmászás” (kuruc.info)

Meghalt egy menekült a macedón határon” (www.origo.hu)

Sikeres a visszatoloncolási projekt: Pakisztán épp most küldött »vissza« 30 deportáltat - a 49-ből” (kuruc.info)

Elkezdődött a migránspingpong Pakisztán és az EU között” (index.hu)

Pakisztán válogat a visszatoloncoltak között” (www.origo.hu)

A Nyugat még mindig nem hallgat a dzsihádistákat testközelből ismerő közel-keleti őskeresztényekre” (kuruc.info)

Brüsszel durvul: ez a menekülthullám túl nagy ahhoz, hogy ne állítsuk meg” (index.hu)

Németországban a betolakodók száma már november elején meghaladta az éves előrejelzést” (kuruc.info)

A német hadsereg tabudöntések után beveti magát Szíriában” (index.hu)

5,8 millió bevándorló él Olaszországban, ebből több mint 400 ezer illegális” (kuruc.info)

»Klímamigráció«, nyakló nélküli szaporodás és egyebek - négerek tízmilliói lephetik el Európát” (kuruc.info)

19 menekültet találtak a betonkeverőben” (index.hu)

Merényletek Párizsban: újabb gyanúsítottak bilincsben” (www.origo.hu)

Sztrájkba lépett Görögország” (kuruc.info)

Állampolgárságától is megfosztaná a volt elnököt Grúzia” (index.hu)

Tárgyaltak a törökök és az oroszok” (index.hu)

Putyin: Allah elvette a török vezetők eszét” (kuruc.info)

Az oroszok felfüggesztették a Török Áramlat építésének előkészítő munkálatait” (kuruc.info)

Bármelyik óvodás büszke lenne Erdogan visszavágására: »aki mondja, az vásárol olajat az IÁ-tól!«” (kuruc.info)

Felavatta az »energiahidat« az orosz elnök a Krímben” (kuruc.info)

Oroszország egy második támaszpontot építhet ki Szíriában” (kuruc.info)

Lefejezett az IÁ egy állítólagos orosz kémet Szíriában” (kuruc.info)

290 embert fertőzött meg HIV-vel az álorvos” (index.hu)

Kommandósnők, szabad a pálya: a teljes amerikai hadsereg koedukált lesz” (index.hu)

Várja a nőket az amerikai sereg” (www.origo.hu)

Volt egy másik lövöldözés is szerdán az USA-ban” (index.hu)

Obama: Nem kizárt, hogy terrorcselekmény volt a San Bernardino-i támadás” (index.hu)

Csőbombákat is találtak a kaliforniai támadók lakásán” (www.origo.hu)

 

2015. 12. 02. szerda

Minden előzmény nélkül vert meg egy 14 éves lányt egy "zavartan viselkedő" - a rendőrség szerint csak kísérlet volt” (kuruc.info)

Ezt a "problémát" is kiküszöbölte a Fidesz: januártól nem lehet többé vagyonosodási vizsgálatot kérni” (kuruc.info)

Schiffer szerint rendkívüli sunyiság volt ez a kormánytól” (index.hu)

Lefoglalták az olaszok a világkiállítás magyar pavilonját” (index.hu)

Orbánt rendreutasították a Közel-Kelet egyetlen demokratikus államából Szentgotthárd polgármestere miatt” (kuruc.info)

2015 emberének választották Orbán Viktort” (www.origo.hu)

Ezt a büntetést Orbán Viktor még meg is fogja köszönni” (www.origo.hu)

Hillary levelezési botránya magyarországi hullámokat keltett” (index.hu)

Orbán 4-500 ezer bevándorló befogadásáról szóló háttérmegállapodásról beszél” (kuruc.info)

Belga RTL: Magyarországról vitt magával Abdeslam két öngyilkos merénylőt” (index.hu)

Belga RTL: Magyarország volt a párizsi merénylők találkahelye” (kuruc.info)

Párizsi merényletek: Magyarország lehetett az egyik találkozóhely” (www.origo.hu)

Szükségállapotról szóló törvényt akarnak Ausztriában” (www.origo.hu)

Ficóék benyújtották az Európai Bírósághoz a kötelező kvóták elleni keresetet” (kuruc.info)

Száz kilométeres kerítés épült a horvát-szlovén határra” (www.origo.hu)

Lövés dördült a macedón határon” (www.origo.hu)

Megijedtek a svédek, öt menekült gumicsónakkal ért partot” (index.hu)

Franciaország: két hét alatt a harmadát foglalták le az éves háborúsfegyver-adagnak” (kuruc.info)

Mecsetbezárások és több ezer házkutatás Franciaországban” (index.hu)

230 embert vettek őrizetbe a párizsi merényletek óta” (www.origo.hu)

Németországban folytatódik a hajsza a párizsi merénylők után” (index.hu)

Németországban lapulhatnak a terroristák” (www.origo.hu)

Újra kiadják a Mein Kampfot Németországban - de persze alaposan megtűzdelve agymosó kommentárokkal” (kuruc.info)

Egy muszlim vezető szerint Németország elérte befogadóképességének felső határát” (index.hu)

20-25 ezer dollárt fizet egy "ágrólszakadt" afgán az Európába jutásért - Merkel visszaküldené őket” (kuruc.info)

Embercsempész-hálózatot számolt fel az Europol” (www.origo.hu)

Mindenki ilyen ellenséget szeretne: 5723 megszállót mentett ki a tengerből nyár óta az EU” (kuruc.info)

A francia rendőrök tudják: az agresszív horda ellen hatékonyan csak a magyar kamionos módszerével lehet fellépni” (kuruc.info)

Már a Guardian is a migránsokat veszélyeztető kamionosról cikkezik” (index.hu)

Négy embert elfogtak a brit terrorelhárítók” (index.hu)

Valós terrorveszély fenyegeti Nagy-Britanniát” (www.origo.hu)

Tízórás vita után a britek is beszálltak a szíriai bombázásba” (index.hu)

Gollam-szakértők vizsgálják a török államfőn élcelődő férfi ügyét” (index.hu)

Az oroszok műholdas felvételekkel bizonyítanák, hogy Törökország és Erdogan családja az IÁ-val üzletel” (kuruc.info)

Moszkva: Erdogan családja is érintett az illegális olajkereskedelemben” (www.origo.hu)

Moszkva: Erdogan az Iszlám Állammal üzletel” (index.hu)

Bátorítják Törökországot a NATO külügyminiszterei” (kuruc.info)

NATO-bővítés: máris fenyegetőznek az oroszok” (www.origo.hu)

Az oroszoknak nem tetszik Montenegró NATO-tagsága” (index.hu)

»Egy csodálatos szövetség kezdete« - Montenegró meghívást kapott a NATO-ba” (kuruc.info)

Montenegró lesz a NATO 29. tagja” (www.origo.hu)

Egy új orosz törvény szerint nem kell alkalmazni a strassburgi bíróság döntéseit” (kuruc.info)

Újabb kivégzős videót tett közzé az Iszlám Állam, megfenyegették egész Oroszországot” (index.hu)

Kijutott az al-Kaida az Indiai-óceán partjára” (index.hu)

Kínában is virágzik az embercsempészet” (www.origo.hu)

Óriási szívességet tett Snowden a terroristáknak” (index.hu)

13 évig tartották fogva, mert összekeverték az al-Kaida kiképzőjével” (index.hu)

Tévedésből 13 évig tartották a guantánamói táborban” (www.origo.hu)

Legalább tizennégy halott egy kaliforniai lövöldözésben” (index.hu)

Fekete öves szájkaratésok támadták meg az Egyesült Államokat” (index.hu)

A legnagyobb koponyák fogtak össze a menekültek befogadása érdekében” (index.hu)

 

2015. 12. 01. kedd

A jövőben repülőn érkezhetnek a bevándorlók” (kuruc.info)

Jóváhagyta a szankciós listát az orosz kormány - százmilliókat bukhatnak a török exportőrök” (kuruc.info)

Csökkent a Németországot elárasztók száma, de Merkel szerint van remény, hogy ez visszafordítható” (kuruc.info)

Izrael mintegy mellesleg bejelentette: időnként átruccannak Szíriába egy kis bombázásra - de persze nem az IÁ ellen” (kuruc.info)

Norvégia egyre kirekesztőbb módon bánik a szegény menekülőkkel” (kuruc.info)

Obama reménykedik: "időbe telik", amíg az oroszok módosítják Aszaddal kapcsolatos álláspontjukat” (kuruc.info)

Leállítja a NATO a katonák kivonását Afganisztánból” (kuruc.info)

Speciális csapatokat telepítenének Irakba az IS ellen” (index.hu)

Szárazföldön küld katonákat az Iszlám Állam ellen Amerika” (www.origo.hu)

Egyre több katona dezertál az Iszlám Államtól” (index.hu)

Hordóbombát dobtak egy homszi kórházra” (index.hu)

Kórházat ért bombatalálat Szíriában” (www.origo.hu)

Csőbomba robbant az isztambuli metróban” (www.origo.hu)

Fontos szerződést kérdőjelezett meg az orosz duma” (www.origo.hu)

Készenlétben a macedón hadsereg” (www.origo.hu)

Staudt: »az átlagembereknek nem adatik meg a közbiztonság«” (kuruc.info)

A Hungeritnél már tudhatnak valamit: muszlim mészárost keresnek halal vágáshoz” (kuruc.info)

Szellemhajókat találtak a japán partoknál” (www.origo.hu)

NATO-meghívót kaphat Montenegró” (www.origo.hu)

A pápát fenyegették a koszovói dzsihádisták” (www.origo.hu)

Még keresik a bombát a szófiai reptérnél” (www.origo.hu)

Robbanás volt az isztambuli metróban” (kuruc.info)

»Sanyargatta« a szegény kontinensfoglalókat egy drogos holland” (kuruc.info)

Betépve fuvarozta a menekülteket” (index.hu)

Vérontással fenyegeti a szaúdi kormányt az al-Kaida” (index.hu)

A kormány benyújtja a kötelező kvóta elleni keresetét” (kuruc.info)

Bezárt a debreceni bevándorlótanya” (kuruc.info)

Aszad: terroristák is keveredtek a szíriai menekültek közé” (kuruc.info)

Jogi eljárással fenyegeti Texas a szír menekülteket elhelyező civileket” (kuruc.info)

Készüljön fel a rendőri motozásra!” (www.origo.hu)

Fokozott rendőri ellenőrzés lesz az ország egész területén, egy teljes hónapon át” (kuruc.info)

Pamplonában fogtak el egy dzsihádistát” (www.origo.hu)

A német kormány támogatta, hogy katonákat küldjenek Szíriába” (www.origo.hu)

Amerika háborúiból nőtt ki az Iszlám Állam” (www.origo.hu)

 

2015. 11. 30. hétfő

Egyre nagyobb Csehországban a menekültek elutasítása” (index.hu)

Putyin a hanukát méltatta Netanjáhunak Párizsban” (kuruc.info)

Putyin: a dzsihadisták ipari méretekben szállítják török területre az olajat” (kuruc.info)

Putyin: A törökök az IS védelmében lőtték le az orosz gépet” (index.hu)

Megerőszakolva, majd élve elégetve: Finnországban egy 17 éves lány sorsa mutatja a még élőknek, miért nem keveredünk jöttmentekkel” (kuruc.info)

Kár volt ingerelni a medvét: az orosz légierő ripityára bombázza az Iszlám Állam terroristáit” (kuruc.info)

Így kell ezt: az oroszok kiadták az útját két Soros-alapítványnak” (kuruc.info)

Nem kívánatos Soros két alapítványa Oroszországban” (www.origo.hu)

Cigányozott egy kövéret a Jobbik szóvivője” (index.hu)

A szentgotthárdi polgármester meghátrál: már nem Izraelt látja a párizsi merénylet mögött” (index.hu)

Betiltották a karácsonyi koncertet egy olasz iskolában” (www.origo.hu)

A zsinagógában imádkozhatnak a kanadai muszlimok” (index.hu)

Nincs elég nagy terem ennyi vádlottnak” (www.origo.hu)

Ismét felgyújtott egy nyaralót a budaörsi rém” (www.origo.hu)

Nincs B-terv: mire elég 150 kormányfő találkozója Párizsban?” (index.hu)

Eltüntetik a kereszteket Norvégiában a menekültek miatt” (index.hu)

Feljelentették a migránsokat veszélyeztető kamionost” (index.hu)

Migráció: az utolsó szög az őshonos európai fehér faj koporsójában” (kuruc.info)

NYPD: az erőszakos bűncselekményeket zömmel nem fehérek követik el” (kuruc.info)

Nagyon veszélyes ember a "nyugdíjas terrorista", Izrael-ellenes cikkeket is megosztott már” (kuruc.info)

Amerikai ex-parancsnok: Irak lerohanása nélkül nem lenne Iszlám Állam” (kuruc.info)

Izrael nem lőtte le a légtérsértő orosz gépet” (index.hu)

Elítéltek két izraeli tinédzsert egy palesztin fiatal élve elégetéséért” (index.hu)

Indulhat az aláírásgyűjtés a hetes cikkről a magyar kormány ellen” (index.hu)

Aláírásgyűjtés indul az unióban az Orbán-kormány ellen” (www.origo.hu)

Szíriában lehet az egyik párizsi merénylő” (index.hu)

Iráni ajatolláh: az iszlám "humánus vallási iskola", a terrorizmus miatt a Nyugat a hibás” (kuruc.info)

Orbán Teheránban van - és a fideszes sajtó mégsem arról cikkezik, hogy a Fideszt a perzsák pénzelik” (kuruc.info)

Ebből még baj lesz: Szentgotthárd fideszes polgármestere Izraelt sejti a párizsi vérengzés mögött” (kuruc.info)

Rég nem látott konfliktus feszíti a jakuzavilágot” (index.hu)

 

2015. 11. 29. vasárnap

»A sátán csatlósai azok, akik kétezer évvel ezelőtt Jézust megfeszítették« - Balczó András szerint a haza szent” (kuruc.info)

Izrael nem lőtte le a Golán-fennsík fölé keveredett orosz harci repülőt” (kuruc.info)

Még Európa elárasztói sem merik kimondani, mennyi kontinensfoglaló átcsábításával vennék le lábukról a törököket” (kuruc.info)

Orbán hajlandó fizetni a Törökországból érkező migránsimportot” (kuruc.info)

A Bundeswehr 1200 katonával szállna be a szíriai műveletekbe” (kuruc.info)

Feljelentették a magyar kamionost” (www.origo.hu)

EU-csúcs: nem kell menekültet befogadnia Magyarországnak” (www.origo.hu)

Uniós csatlakozást akar Törökország a menekültek megfékezéséért” (www.origo.hu)

Svédországban eltűnt 14 ezer menekült” (www.origo.hu)

Orbán: Fizetni hajlandóak vagyunk, de kényszerbetelepítést nem fogadunk el” (index.hu)

400 ezer menekültet venne át Törökországtól néhány uniós ország” (index.hu)

Izrael állhat a párizsi merénylet mögött a fideszes polgármester szerint” (index.hu)

 

2015. 11. 28. szombat

Putyin tényleg bosszút áll a török gazdaságon” (index.hu)

Sajtótájékoztató alatt lőtték agyon az ismert kurd ügyvédet” (index.hu)

Erdogan: Bárcsak ne történt volna meg” (index.hu)

 

2015. 11. 27. péntek

Ez kellemetlen lesz Orbánnak, de fájni nem fog” (www.origo.hu)

Eddig 900 ezer magyar a betelepítési kvóta ellen” (www.origo.hu)

Németországból, Szásától vették a fegyvereket a párizsi merénylők” (kuruc.info)

Továbbra is rohamosan gyorsul a kivándorlás, egyes esetekben 70 százalékos a növekedés” (kuruc.info)

Itt az orosz válasz: »megsemmisítették« a katapultáló pilótát meggyilkoló terrorcsoportokat” (kuruc.info)

Terroristát fogtak el Szkopjéban” (kuruc.info)

Már kezdik a bevándorlóimádók: »gyűlölet-bűncselekmény lehet a magyar kamionos tette«” (kuruc.info)

A zsidó kettős játék: nemzeteink elpusztítása közben is magukat sajnáltatják” (kuruc.info)

Ez történik, amikor az őshonos európaiak besokallnak” (kuruc.info)

Ahmeték jobbnak látták, ha egy ideig nem röpködnek a szíriai légtérben” (kuruc.info)

Havonta 130 ezer forintunkba kerül egy betolakodó ellátása - ha a Fideszen múlik, több tízezren jöhetnek” (kuruc.info)

A francia vezetés már azt se bánná, ha Aszad csapataival együtt harcolnának a dzsihadisták ellen” (kuruc.info)

Szír külügyminiszter: fegyvereket, menedéket, orvosi ellátást és logisztikai támogatást kap az IÁ Törökországtól” (kuruc.info)

Der Spiegel: kétezer orosz katona harcol Szíriában” (kuruc.info)

Merkel letartóztatását követeli egy német lap” (kuruc.info)

Egy 3 éves "fagyállós ügy": kirabolták a volt könyvtárigazgatót, mégis őt akarják elítélni” (kuruc.info)

A helyzet fokozódik: a Blikk szerint két hatvanéves beült az autóba, és elindult kivégezni Orbán Viktort” (kuruc.info)

 

• 3 vh. •  Hét pillanat, amikor közelebb volt a harmadik világháború” (vs.hu) 15. 11. 26.

Egy hadseregnek elég fegyvert foglaltak le Triesztben” (alfahir.hu) 15. 11. 26.

Bosznia attól fél, hogy oda is megérkezett a dzsihád” (www.origo.hu) 15. 11. 26.

Föld alatti labirintust épített az Iszlám Állam” (www.origo.hu) 15. 11. 26.

Elképesztő dolgot találtak Sinjarban az Iszlám Állam titkos bunkerében! Videó!” (hirtop.in) 15. 11. 26.

Még egy néznivaló erős idegzetűeknek mára: »Elvesszük országaitokat!« - Horrorvideóban mutatja be az IÁ, hogyan számolna le a keresztényekkel is (18+)” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Így terrorizálja a kamionosokat Calais-nál a pestisnél is pusztítóbb állati horda - egy magyar sofőr felmutatta a megoldási lehetőséget (14+)” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Nagy-Britanniában is megdőlt a bevándorlási rekord” (kuruc.info) 15. 11. 26.

MÖM: mindennaposak az elfogások a magyar-román határszakaszon” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Amerikai katonák érkeztek Szíriába, hogy segítsék a kurdokat” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Őrizetbe vettek harminckilenc török üzletembert Oroszországban” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Izrael gazdasági hasznot is húzhat az orosz harci repülő lelövéséből – Moszkva ezentúl a zsidóktól veszi a zöldséget” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Moszkva hazatérésre szólította fel Törökországban tartózkodó állampolgárait” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Oroszország megszakítja a turisztikai együttműködést Törökországgal” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Erdogan: Putyinék szégyellhetnék magukat!” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Erdogan: nem kérünk bocsánatot, tegyék meg inkább az oroszok!” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Erdogan: Moszkva bizonyítsa be, hogy Törökország olajat vásárol a dzsihadistáktól!” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Putyin elvárná a bocsánatkérést” (kuruc.info) 15. 11. 26.

Ők fogják megnyerni az Iszlám Állam elleni háborút” (index.hu) 15. 11. 26.

Eddig támogatták a ránk törő megszállókat a zsidók, most meg van képük védelmet kérni ellenük – tőlünk” (kuruc.info) 15. 11. 26.

A vallások közti párbeszédre szólít Ferenc pápa” (www.origo.hu) 15. 11. 26.

 

• 3 vh. •  „BLOG - Kitörhet a harmadik világháború?” (alfahir.hu) 15. 11. 25.

Ferenc pápa: Félelem és reménytelenség táplálja az erőszakot és a terrorizmust” (index.hu) 15. 11. 25.

Amerikai valóság: zsidókat tüntetett ki a néger elnök” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Kohn-Kerry még mindig el szeretné hitetni, hogy izraeli fajtársaitól elvárható a kompromisszum és a kétállami megoldás” (kuruc.info) 15. 11. 25.

A szaúdiak brit rakétával robbanthattak fel egy kerámiagyárat Jemenben” (index.hu) 15. 11. 25.

Negyvenhét halott egy jemeni összecsapásban” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Titkos bázison kiképzett kolumbiai zsoldosok indultak Jemenbe” (index.hu) 15. 11. 25.

Kanada családos vagy meleg menekülteket vár” (index.hu) 15. 11. 25.

Hideg tél lesz: a Gazprom felfüggesztette az Ukrajnába irányuló szállítást” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Ukrajna lezárta légterét az oroszok előtt” (index.hu) 15. 11. 25.

Váratlan fejlemény, igazán megdöbbentő felfedezés: »magukat menekültnek álcázva jutnak be a terroristák az EU-ba«” (kuruc.info) 15. 11. 25.

EP: a menekültek nem terroristák” (index.hu) 15. 11. 25.

Hollande még mindig amiatt aggódik, nehogy »összemossák a menekülteket a terroristákkal«” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Börtönt kapott az antiszemita humorista” (index.hu) 15. 11. 25.

Durvább eszközöket vetne be a fiatalok radikalizálódása ellen az EP” (index.hu) 15. 11. 25.

Európai Bizottság: a bevándorlók illegális fegyverekkel öltek, tehát csökkentsük az őslakosok legális fegyvereit!” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Merkel állandó menekültelosztási rendszer révén terítené Európában a megszállókat” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Elsírta magát a svéd miniszter a menekültválság miatt” (index.hu) 15. 11. 25.

Újabb nagy meglepetés: az osztrákoknak is egyre inkább elegük van az »idegenekből«” (kuruc.info) 15. 11. 25.

A türkmén felkelők által uralt területeket bombázza Szíriában az orosz légierő” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Földi László: az orosz gép lelövésével Washington üzent az oroszoknak” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Washington szerint is a szíriai légtérben érte találat az orosz gépet, Putyin Sz-400-asokat visz az országba” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Putyin szerint Törökországot iszlamizálja a kormány” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Tojással dobálták meg a török nagykövetséget” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Lavrov: megsértették a szíriai repülés biztonságáról szóló egyezményt” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Lavrov emlékeztette a török kollégát Erdogan egy korábbi nyilatkozatára: »egy rövid ideig tartó határsértés nem lehet ürügy«” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Összeesküvés volt a repülő lelövése az oroszok szerint” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Sokba kerülhet a törököknek az orosz gép lelövése” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Bekeményítenek az oroszok a török incidens után” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Régóta készülhettek az orosz gép lelövésére a törökök” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Súlyos hiba volt az orosz gép lelövése” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Hollande: Németország vállaljon nagyobb szerepet” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Folytatódnak a francia légicsapások Szíriában” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Európának be kell zárnia a határait” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Tucatnyi cég akart hasznot húzni a francia terrorból” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

»A jövőben nagyon nagy gondjaink lesznek« – 3400 alvó terrorcsoport lehet Boszniában” (kuruc.info) 15. 11. 25.

Az Iszlám Állam már ismeri a magyar zászlót” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Jean-Claude Juncker beszólt Orbánnak” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Közmunkások gyűjtik az aláírást a bevándorlók ellen” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Menekültek ellen buzdít a CÖF” (www.origo.hu) 15. 11. 25.

Barom TEK-esek: a »szélsőségesek« valójában hobbigyűjtők, a nemzetközi kapcsolat pedig felvidéki magyart jelent” (kuruc.info) 15. 11. 25.

TEK-fogás: az összes »fegyveres szélsőségest« szabadon engedték, nem dzsihadistákról van szó” (kuruc.info) 15. 11. 25.

 

12 elnöki gárdistát öltek meg egy merényletben Tunéziában” (index.hu) 15. 11. 24.

• 3 vh. •  „Egy jó hír estére: úgy tűnik, elmarad a harmadik világháború” (index.hu) 15. 11. 24.

Putyin nagyon mérges lett az orosz gép lelövése miatt” (index.hu) 15. 11. 24.

Folytatják az oroszok a légitámadásokat” (www.origo.hu) 15. 11. 24.

Hamis italok ölnek Oroszországban” (www.origo.hu) 15. 11. 24.

Egymillióan maradtak áram nélkül a Krím félszigeten” (www.origo.hu) 15. 11. 24.

Titkos találkozókon mossák át a muzulmán nők agyát” (www.origo.hu) 15. 11. 24.

1200 házkutatás, 230 lefoglalt fegyver Franciaországban” (www.origo.hu) 15. 11. 24.

Robbantás Athénban” (www.origo.hu) 15. 11. 24.

Menekültekre gyújtották a társasházat Németországban” (www.origo.hu) 15. 11. 24.

10 milliárd eurós alapot hoznának létre a migráció kezelésére” (index.hu) 15. 11. 24.

Betiltanák a bécsiek a Korán árusítását” (www.origo.hu) 15. 11. 24.

Orbán: Európa gazdag, de gyenge” (www.origo.hu) 15. 11. 24.

 

Az Iszlám Állam likvidálása nem elég a békéhez” (www.origo.hu) 15. 11. 23.

Rohamcsapat végez az Iszlám Állam ellenségeivel” (www.origo.hu) 15. 11. 23.

Kicsúszott a hálóból az első számú terrorista” (www.origo.hu) 15. 11. 23.

Bevarrták a szájukat a tiltakozó menekültek” (www.origo.hu) 15. 11. 23.

 

Marad a terrorkészültség Brüsszelben” (www.origo.hu) 15. 11. 22.

A menekültekkel érkezett Európába a párizsi stadion másik öngyilkos merénylője is” (index.hu) 15. 11. 22.

 

Megint Párizst fenyegeti az Iszlám Állam” (www.origo.hu) 15. 11. 21.

Brüsszeli közbiztonság: »a szervezett káosz«” (index.hu) 15. 11. 21.

 

Megsorozta Oroszország a terroristákat” (www.origo.hu) 15. 11. 20.

A brit kormány tanácsai terrortámadások idejére” (www.origo.hu) 15. 11. 20.

Szigorúbb lesz a külső határellenőrzés Európában” (www.origo.hu) 15. 11. 20.

 

• 3 vh. •  „Ferenc pápa: a párizsi merényletek a III. világháború részei” (alfahir.hu) 15. 11. 14.

• 3 vh. •  „Ferenc pápa: Ez már a harmadik világháború része” (mno.hu) 15. 11. 14.

»Zsidó és nem zsidó magyarok«” (kuruc.info) 15. 11. 12.

• 3 vh. •  „Mikor tör ki a harmadik világháború?” (kuruc.info) 15. 10. 08.

• 3 vh. •  „»Harmadik világháború« Szíriában?” (mno.hu) 15. 10. 02.

• 3 vh. •  „Putyin szerint közel a III. világháború” (civilhetes.net) 15. 09. 30.

Lett képviselő: az Európai Unió és NATO felelős a tömeges bevándorlásért” (www.hidfo.ru) 15. 08. 13.

• 3 vh. •  „Küszöbön a harmadik világháború?” (mno.hu) 15. 08. 12.

 

A németeknek tetszik az EB javaslatcsomagja, kezdődhet a »menekültek igazságosabb elosztása«” ((kuruc.info) 15. 05. 13.

Kezd betelni a pohár a francia rendőröknél: nem finomkodnak már az illegális bevándorlók hordáival” ((kuruc.info) 15. 05. 13.

A háborúmániás McCain is tagja lett Porosenko tanácsadói testületének” (kuruc.info) 15. 05. 13.

Több mint 600-féle új haditechnikai eszközt kaptak az orosz szárazföldi erők” (kuruc.info) 15. 05. 13.

Politológus: Macedóniában a NATO gerjeszti az etnikai erőszakot” (hidfo.ru) 15. 05. 13.

Rubelben fogják jegyezni az olaj és földgáz árát” (hidfo.ru) 15. 05. 13.

 

Neonáci veszélyforrásként szerepelnek az orosz külügy jelentésében az eddig szövetségesnek tartott európai nemzeti pártok - köztük a Jobbik” (kuruc.info) 15. 05. 12.

Kerry őszintének, Lavrov csodálatosnak nevezte az orosz-amerikai tárgyalásokat” (kuruc.info) 15. 05. 12.

Merkelék kísérleti programmal tesztelnék a »menekült«ügyi kvótát” (kuruc.info) 15. 05. 12.

A szomszéd exkétharmados szerint Románia már kiberháborúban áll” (kuruc.info) 15. 05. 12.

Európát a tengeren túlról irányítják” (hidfo.ru) 15. 05. 12.

Amerikai provokáció Grúziában” (hidfo.ru) 15. 05. 12.

 

Nógrádi György: szemérmetlenül hazudnak az ukrán válság érintettjei” (kuruc.info) 15. 05. 11.

Obama nyomást gyakorolt az európai kormányokra” (hidfo.ru) 15. 05. 11.

A NATO fenyegeti Macedóniát” (hidfo.ru) 15. 05. 11.

Z. Kárpát: Miközben a Fidesz-KDNP magyar katonákkal avatkozna be idegen földön, az masírozik be a határon, aki akar” (kuruc.info) 15. 05. 11.

 

Kvóta bevezetésével árasztaná el egész Európát "menekültekkel" az EB - az fizet utánuk, akihez "kiutalják" őket” (kuruc.info) 15. 05. 10.

Nyugati felforgatás Macedóniában” (hidfo.ru) 15. 05. 10.

Puskov: új szövetség a NATO ellen” (hidfo.ru) 15. 05. 10.

 

Nem katonai tömbök logikáján nyugvó, hanem a világ minden országára kiterjedő biztonsági rendszerről beszélt Putyin” (kuruc.info) 15. 05. 09.

Szimmetrikus válasz az amerikai fenyegetésre?” (hidfo.ru) 15. 05. 08.

Az Európai Unió a kisebbség utópiája” (hidfo.ru) 15. 05. 07.

Német katonai vezetők az amerikai agresszió ellen” (hidfo.ru) 15  05. 07.

Kiürítik Ukrajnát az amerikaiak” (hidfo.ru) 15. 05. 05.

Kettős mérce jellemzi az Európai Unió külpolitikáját” (hidfo.ru) 15. 05. 05.

Ausztria magyarázatot követel, és feljelentést tesz az amerikai-német kémkedés miatt” (kuruc.info) 15. 05. 05.

Hadiállapotot vezettek be a luhanszki »népköztársaságban«” (kuruc.info) 15. 05. 05.

A zsidó gyarmat diktatúrájának kegye: futni hagyják, ha felveszi a holokausztvallást” (kuruc.info) 15. 05. 05.

A finn hadsereg közel egymillió tartalékosnak küld levelet” (kuruc.info) 15. 05. 04.

Történetének legnagyobb hadgyakorlatába kezdett Észtország” (kuruc.info) 15. 05. 04.

Gondolatrendőrség jöhet létre Európában” (hidfo.ru) 15. 05. 04.

A Lvov régió is függetlenedne” (hidfo.ru) 15. 05. 04.

A tűzszünet kellős közepén foglalta el Sirokinét az ukrán hadsereg” (kuruc.info) 15. 05. 04.

A NATO támadó fegyvereket adna Ukrajnának” (hidfo.ru) 15. 05. 01.

Közösen ellensúlyozzák a nyugati szankciókat” (hidfo.ru) 15. 04. 30.

Putyin: kudarcba fulladt az orosz gazdaság összeomlását előidézni próbáló nyugati törekvés” (kuruc.info) 15. 04. 28.

Nariskin; az EU csatlakozzon az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz” (hidfo.ru) 15. 04. 28.

Moszkva a kanadai kormányt bírálja” (www.origo.hu) 15. 04. 16.

Kanada kétszáz katonai kiképzőt küld Ukrajnába” (www.origo.hu) 15. 04. 15.

Tovább terjeszkedne a NATO” (hidfo.ru) 15. 04. 26.

»Eurázsiai antant« jöhet létre a NATO ellen” (hidfo.ru) 15. 04. 25.

A Kongresszus nyomásgyakorlással tiltaná a világnak, hogy a terrorállamot bojkottálni merészeljék” (kuruc.info) 15. 04. 25.

Szertefoszlik a NATO technikai fölénye” (hidfo.ru) 15. 04. 24.

Nemzetközi törvényszék elé rángatná az antiszemétizmussal megbélyegzetteket a zsidó állam egykori nagykövete” (kuruc.info) 15. 04. 23.

Washington és Moszkva kölcsönösen ukrajnai beavatkozással vádolja a másikat” (kuruc.info) 15. 04. 23.

Washington munkahelyteremtésként tekint a háborúra” (hidfo.ru) 15. 04. 22.

Obama légvédelem ellenére is lebombázza, amit akar” (hidfo.ru) 15. 04. 22.

Törökország és Irán közösen dönti be a dollárt” (hidfo.ru) 15. 04. 19.

Obama ismét kardoskodott egy jót a szankciós politika mellett” (kuruc.info) 15. 04. 18.

Történelmi magasságokba emelkedhet az arany ára a dollármonopólium megdöntése miatt” (hidfo.ru) 15. 04. 17.

Degán: új katonai szövetséget kell létrehozni a NATO megállítására” (hidfo.ru) 15. 04. 17.

Ron Paul: a NATO elszegényedne, ha nem lenne az »orosz veszély«” (hidfo.ru) 15. 04. 14.

Német sajtó: az USA elveszíti világhatalmi státuszát” (hidfo.ru) 15. 04. 11.

Ez bűnszövetkezet, így, ahogy az egész van” (index.hu) 15. 01. 20

• 3 vh. •  „Ferenc pápa szerint darabokban ugyan, de a harmadik világháború zajlik” (444.hu) 14. 09. 13.

• 3 vh. •  „Ferenc pápa már a harmadik világháborúról beszél” (vs.hu) 14. 09. 13.

• 3 vh. •  „Miénk, zsidóké a vezető szerep Európa multikulturálissá változtatásában” (kuruc.info) 15. 05. 13.


A harmadik világháború a médiában

 „Világ-panoráma: Háború van! - Echo Tv” (www.youtube.com) 15. 11. 23.

 „Világ-panoráma: Világháború fegyverekkel és fegyverek nélkül - Echo Tv” (www.youtube.com) 15. 11. 16.

 „Harmadik világháború” (hu.wikipedia.org) 15. 02. 24.

 „ISIS és a III. világháború - David Icke” (www.youtube.com) 14. 06. 04.

 „Csodálatos David Icke beszéd 1994 ből Aktuálisabb, mint valaha magyar feliratos YouTube” (www.youtube.com) 12. 12. 27.

 „Az Üzenet (1.rész) Egy hétköznapi reklám” (www.youtube.com) 11. 10. 07.


Angolul– In English

 “Weapons of Mass Migration” (memoryholeblog.com) 15. 12. 09.

 “You Are Watching A Movie - Called World War III - The David Icke Videocast“ (www.youtube.com) 15. 11. 27.

 “ENGLISH - Instrumentalizing Warfare - GEOPOLITICS - Weapons of Mass Migration - kla tv” (www.youtube.com) 15. 09. 18.

 “All America's Wars Begin with False Flags (and WWIII Will Too)” (www.youtube.com) 16. 03. 11.


Az újabb „30 éves háború”

Mégis marad Afganisztánban a jóságos NATO, hogy így támogassák a nélkülük létezni sem tudó országot” (kuruc.info) 15. 05. 13.

A szaúdiakkal is képes volt összefogni Erdogan, csak hogy veszni lássa Aszadot” (kuruc.info) 15. 05. 07.

Az ukránokkal párhuzamosan szíriai felforgatókat is kiképeznek a "békepárti" jenkik” (kuruc.info) 15. 05. 07.

Hollande elismerte, amit mindenki tudott: már akkor is fegyverrel látták el a szíriai terroristákat, amikor még éjjellátó szemüvegekről hazudoztak” (kuruc.info) 15. 05. 07.

Szaúd-Arábia déli területeire is átterjedtek a jemeni harcok” (kuruc.info) 15. 05. 05.

Május végén kezdi meg kitelepülését a magyar kontingens Irakba - Szijjártó sajnos nem tart velük” (kuruc.info) 15. 05. 05.

Civileket bombáztak Szíriában az USA vezette szövetséges erők - hét gyermek az áldozatok között” (kuruc.info) 15. 05. 02.

A Nyugat támogatása mellett zajlik a szaúdi agresszió Jemenben - az áldozatok száma már jóval meghaladja az ezret” (kuruc.info) 15. 05. 02.

Amerikai kiképzést kaphat a szír ellenzék” (www.origo.hu) 15. 04. 27.

Egyre közelebb Allah akbaroznak - két halott Boszniában” (kuruc.info) 15. 04. 27.

Hosszú háború közepébe készülnek a magyar katonák” (index.hu) 15. 04. 25.

Izrael ismét támadta a szíriai kormányerőket - Dzsiszr es-Sugúr városát ma bevették az iszlamisták” (kuruc.info) 15. 04. 25.

Száznyolcvanöt fogságba esett iraki katonát mészárolt le az »Egyesült Államok titkos hadserege«” (kuruc.info) 15. 04. 26.

Izraeli gyártmányú fegyvereket talált egy iraki katonai egység az Iszlám Állam egyik elfoglalt támaszpontján” (kuruc.info) 15. 04. 26.

A túszokkal is végzett az amerikai terrorelhárító akció” (kuruc.info) 15. 04. 23.

Befejezik Jemen bombázását - de helyette indul ott is a »terrorellenes művelet«” (kuruc.info) 15. 04. 21.

Majd a NATO megvéd a terrorcselekményektől - fideszesek az Iszlám Állam elleni harcba indulásról” (kuruc.info) 15. 04. 21.

Szaúdi dollármilliárdok Izraelnek; a terrorállam szándékosan ölt meg 535 gyereket Gázában” (kuruc.info) 15. 04. 20.

Iráni tisztviselő: az USA le kell álljon a terroristák támogatásával” (hidfo.ru) 15. 04. 19.

Újabb palesztin földekre teszi rá kezét a "Közel-Kelet egyetlen demokráciája" (kuruc.info) 15. 04. 19.

Nincs helyük Bagdadban az Iszlám Állam elől menekülőknek - terroristák beszivárgásától tartanak a hatóságok” (kuruc.info) 15. 04. 18.

Szijjártó szerint is más dimenzióba kerül hazánk biztonsága a háborús részvételünkkel - persze azért bölcs és felelősségteljes döntés volt” (kuruc.info) 15. 04. 18.

Amerika csettint, Orbán ugrik” (kuruc.info) 15. 04. 17.

Idegen érdekek és a profit szolgálatában küldünk katonákat Irakba” (hidfo.ru) 15. 04. 14.