Közlemény
Frissítve:
2008. december 6.

Elkezdek valami újat: olyat, ami eddig még nem volt a magyar politikai palettán: a célirányos tanulást és cselekvést Magyarország irányításának visszaszerzésére. Ez persze egyedül nem megy… igencsak többrésztvevős feladatról van szó.
Látszólag a lehetetlennel próbálkozom – de ennél van egy rosszabb, a tehetetlenség.
Morvai Krisztina szavaival élve, kimondhatatlanul, végtelenül, elképesztően elegem van – és talán mondhatom, hogy elegünk van – a magukfajtából.
Innentől pedig már csak egy lehetőség van, az, hogy nemzeti oldalon mindenkinek meg kell lépnie, ami a képességeiből telik.
Budaházy György százezer harcost keres és vár, én négyezer erkölcsös, tudásban kiváló, és az országot megtartani akaró politikust, mert erre is szükség van – úgy békeidőben, mint háborús időkben is szükség van rá.

Aki ezt a pályát választja, az maradjon következetes, és maradjon rajta; és ha egy mód és lehetőség van rá, akkor az eszével küzdjön, és ne a karjával, és ne a kardjával.

A konkrétumok felé haladva, önképzőkörről van szó; az elérendő célok meghatározásáról, a célok elérésének módjáról, a megtanulandó dolgokról, és a megtanulásukról, és a mindezek alapján szükséges cselekvésekről.
Az alapvető cél: Magyarország irányításának visszaszerzése, és az idegen, és nemzetellenes irányítástól mentes, jól működő Magyarország megvalósítása.
Ezek eléréséhez kreatívnak kell lenni. Sem az ellenfelek, sem az ellenségek nem jelentik az isteni szintet, csak a jelenleg uralkodó szintet; meg lehet, és meg kell haladni őket mindenben, ami fontos.
Mindeközben reméljük a legjobbat, és készüljünk fel a legrosszabbra, mert a sötétség fejedelmeitől az utóbbira lehet számítani.
Ennek az új rendszernek, és a résztvevőinek, erkölcsösnek és intelligensnek, logikusnak, és pragmatikusnak kell lenni, ahol a cél nem szentesíti az eszközt, viszont a meghatározott alapcélok után, alapelv a működési optimumkeresés, és a legnagyobb mértékben kiterjesztett legkisebb rossz elve.
Meg kell valósítani az értelem vértelen forradalmát – ahol az egyik alapelv az, hogy nem a beteget kell megszűntetni, hanem a betegséget.
Ehhez szükséges egy tömegbázis, és szükséges egy nemzetmegtartó valódi elit, akik a tömegbázisból választódnak ki.
Az, hogy a valóban megfelelő szűrési módszerekkel a valóban megfelelő emberek választódjanak ki, a rendszertervező feladata (visszajelzéssel persze).

Ez volt a bevezető: innentől hétről-hétre már csak konkrétabb leszek.
Akit érdekel, és ezt az utat választja – a politikusi, rendszer- és ország-építő pályát – az 2008. október 11.-től szombatonként 15-16h között megtalálhat a Margitszigeten, a közepe táján, a 26-os busz Parkmozi köz nevű megállójánál, az Árpád-híd (észak) felé nézve a jobb oldalon.
(Ha nagyon esik, vagy ha más módon nagyon rossz az idő, akkor esőnap vasárnap ugyanakkor, ha még akkor is nagyon rossz az idő, akkor a következő héten szombaton 15-16h között.)

Parkmozi köz, a 26-os busz megállójától balra, az Árpád híd (észak) felé nézve   A 26-os busz megállója, Parkmozi köz, az Árpád híd (észak) felé nézve
A Parkmozi köz buszmegállótól jobbra, az Árpád híd (észak) felé nézve   Rét a Parkmozi köz buszmegállótól jobbra, az Árpád híd (észak) felé nézve

26-os busz menetrendje (BKV oldal)

Órarend
2009. szeptemberéig csak kísérleti (béta) mód van.
(Az órák 50 percesek, 10 perc szünet.)

2008. október 11. 15-16h
1. Osztályfőnöki óra (akkor is, ha még nincs osztály)

2008. október 18. 15-17h
1. Politika (Kis politikai fogalomtár, 50 db memoriter)
2. Beszédtan (Heti beszéd 1. (max. 2 A4 oldal, és max. 12 (1 x 14) perc))

2008. október. 25. Őszi szünet.
Október 23 Nemzeti ünnep; október 25. 15h Gárdaavató a Hősök terén.

2008. november 1. 15-16h
1. Beszédtan (Heti beszéd 2.)

2008. november 8. 15-16h
1. Politika (Az Alkotmányról.)

2008. november 15. 15-16h
1. Hadtudomány (Megtévesztés)

2008. november 22.-től
Sürgős filmfordítás (A Rotschildok részvényei Waterloonál), honlap-építés, és ügyintézés. Minden másban 2 hét szünet.
(Az időjárás Bp.-n 14.40-kor: erős szél, hófúvás - az első hó az idén. 15.00-kor: a szél szinte teljesen elállt, félig derült ég.)

2008. december 6.
A megszaporodott, és még mindig hátralékban lévő teendőkre való tekintettel a spontán eset helyett a személyes találkozót egy ideig a szükségesnek ítéltekre korlátozom – vagyis előzetes megbeszélés kell hozzá.


Megj.: a téli idő beálltával, amikor már nem olyan jó a szabadban lenni (kb. a fűtési idény kezdete), már csak a szükséges minimum idejéig – heti 1 óra – lesz a szabadtéri rész, idő és energia megtakarítása céljából.

Tantárgyak

A jól működő társadalomhoz, és a jó közérzethez valóban fontos tantárgyak:
(Tervezett, fontossági sorrendben, de még indoklás nélkül.)

1. Élet-univerzalizmus
2. Logika, filozófia
3. Politika
4. Beszédtan
5. Hadtudomány
6. Elsősegélynyújtás, orvosi ismeretek
7. Testnevelés
8. Túlélés szélsőséges körülmények között
9. Pénzügy, gazdaságtan
10. Jog
11. Média
12. Kreativitás, menedzsment
13. Pszichológia, emberismeret, lélektan, emberviselkedéstan, állatviselkedéstan (etológia)
14. Vallástörténet
15. Civilizációtan
16. Elhallgatott történelem
17. Építészet
18. Kertészet
19. Agrárium, mezőgazdaság, állattenyésztés
20. 21. Legfontosabb ismeret
21. 21. Legnagyobb probléma

Ajánlott olvasmányok
Kötelező olvasmányok
Politikai viccek


Ungvári Béla